instagram dan makcik ketinggalan

Assalamualaikum..

uolss nampak muka makcik kat bawah ni?
haaa...makcik tu haa..
nak panggil cik puan datin markonah pun boleh..
uhuk2! muntoh uolss dengar nama beliau kan? haha..


zoeyIMG_9302


nak kasitau nih..
makcik ini telah membuat akaun dan menjadi ketagih kepada instagram..
haa'ahhhh cakap je dia ni ketinggalan dari uolss semua.
semua dah ade dah instagram,dia sorang je baru tergedik nak buat.
lepas buat menjadi seakan jakun pula sebab asik nak bubuh gambar je kan..
semua gambar merepek sebab henpon saya penuh gambar merepek.
itu pasal buat instagram tu..share kat situ pun best jugak kan.
so uolss semua sila follow saya di instagram ya?
id saya siti_zoey
see u there..babai ;)