instagram dan makcik ketinggalan

Assalamualaikum..

uolss nampak muka makcik kat bawah ni?
haaa...makcik tu haa..
nak panggil cik puan datin markonah pun boleh..
uhuk2! muntoh uolss dengar nama beliau kan? haha..


zoeyIMG_9302


nak kasitau nih..
makcik ini telah membuat akaun dan menjadi ketagih kepada instagram..
haa'ahhhh cakap je dia ni ketinggalan dari uolss semua.
semua dah ade dah instagram,dia sorang je baru tergedik nak buat.
lepas buat menjadi seakan jakun pula sebab asik nak bubuh gambar je kan..
semua gambar merepek sebab henpon saya penuh gambar merepek.
itu pasal buat instagram tu..share kat situ pun best jugak kan.
so uolss semua sila follow saya di instagram ya?
id saya siti_zoey
see u there..babai ;)


8 comments:

onie said...

tade instagram :"(

elyna mirsada said...

sy pn xbpe nk canggih..xsmpt nk fulo zmn teknologi nie..hehe

Cendol said...

ahaa cendol pn tak hadeee bnde intagram tu ape ke name canggih bebeno nak oiii!!!

haney said...

follow lah i, hanizatulamira hehehe

Mizz ErMa said...

instagram? ape tu? (eh? err..nampak sangat lagi ketinggalan zaman dari cik zoey) hik3,

MiSz fiFiEyQa said...

sy da lame follow akak..hehe
but now tak dapat nak update coz kat rumah mana ade wifi..huhu

miss niedNied said...

fiwwwiiitt cik puan datin dah ada instagram!! ehh? cik puan datin?? hihi

baby lydia said...

slmt hari raya n dya follower sini iyer..cntik lh lens..minat