SOLD OUT! SHAWL HALF MOON PRINCESS DAN HALF MOON QUEEN KINI DIJUAL! + tutorial cara pakai

Assalamualaikum..
tudung yang saya buat sendiri kini dijual.
custom made dan terhad 10 helai untuk pengenalan.
insyaallah nanti saya buat design lain pula untuk dijual.
buat masa skarang saya jual di blog ini dulu.
dah serius betul2 nanti saya akan buat blog sendiri dan pembelian juga lebih sistematik.
ok,jom beli!



tutorial
ramai tanya cara saya pakai tudung half moon.ini adalah tutorial 3 style cara pakai tudung ini.
boleh buat banyak style tapi ini antara yang saya sempat buat ;)



tutorial 3 cara pakai.
maaf ye,video ni terlebih cahaya pula.
tak pandai control cahaya dan kualiti -.-'


1DSC07605
tak tahu tudung half moon tu macam mana?
ni haaaa bentuk dia.
selain pakai dia saja,tudung ni boleh dibuat veil atau dipakai bersama inner di depan.


TERMA DAN SYARAT:

- untuk membeli,sila mesej saya di inbox sini
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


-sertakan nama penuh,alamat,no.tel dan kod.

-pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank saya.
(akan diberitahu ketika berurusan nanti).

-barang akan dipos menggunakan pos laju sehari selepas menerima bukti bayaran.

-PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA!

-tidak boleh booking melebihi 24 jam.

-pembayaran perlu dibuat dalam masa 24 jam sahaja.
jika tiada pembayaran dilakukan dalam tempoh itu,
tudung tersebut akan dijual kepada orang lain yang berminat.

-harga tidak termasuk pos.
postage:
semenanjung RM7.
sabah dan sarawak RM9.



METERIAL: chiffon lembut
kecuali yang warna hijau lumut,itu kasar sikit.

SAIZ: L tapi boleh adjust saiz waktu pakai.

BEADING: manik dan mutiara jenis tidak luntur warna,insyaallah.

KEISTIMEWAAN: senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabrik.
tapi gambar2 ni semua saya tak iron shawl,jadi nampak muncung tak kemas.
uolss iron dia akan jadi elok.
boleh dibuat veil.
manik tidak luntur warna.
sejuk dipakai.
saiz besar tapi boleh adjust saiz waktu pakai.
sesuai untuk orang suka tudung labuh atau biasa.
custom made.


SAPE CEPAT DIA DAPAT!
JOM SOPING !


SHAWL HALF MOON PRINCESS.
P/S: muncung akan jadi ok selepas iron.
saya ambil gambar ni tak iron dan belum cuci kesan kapur.


1DSC07549
KOD: shawl half moon princess biru lembut.
HARGA: RM45 (tidak termasuk pos).
STATUS:  sold to antikah


1DSC07561
KOD: shawl half moon princess kelabu.
HARGA: RM45 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to meyza


1DSC07554
KOD: shawl half moon princess magenta.
HARGA: RM45 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to hasnini


1DSC07574
KOD: shawl half moon princess coklat gelap.
HARGA: RM45 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to shafini


1DSC07568
KOD: shawl half moon princess hijau lumut.
HARGA: RM45
STATUS: sold to nurshiema


SHAWL HALF MOON QUEEN

P/S: muncung akan jadi ok selepas iron.
saya ambil gambar ni tak iron dan belum cuci kesan kapur.


1DSC07595
KOD: shawl half moon queen ungu lembut.
HARGA: RM55 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to nabila


1DSC07600
KOD: shawl half moon queen kuning lembut.
HARGA: RM55 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to meyza



1DSC07603
KOD: shawl half moon queen pink lembut.
HARGA: RM55 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to fetty.


1DSC07589
KOD: shawl half moon queen turquoise.
HARGA: RM55 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to fasihah.


1DSC07584
KOD: shawl half moon merah.
HARGA: RM55 (tidak termasuk pos).
STATUS: sold to nor hayati


HAPPY SHOPPING DAN TQ SEMUA (n_n*)


63 comments:

najwa said...

salam .. sis kenapa video tu private ?

Cik Eka said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

pinky said...

cantik...tudung yg zoey pakai ms raya kan??

Sya Kiffli said...

cantik la zoey....

zOeY zAu YaH said...

najwa: wslm.dh unprivate.

zOeY zAu YaH said...

cik eka: tq.

zOeY zAu YaH said...

pinky: yup..

zOeY zAu YaH said...

sya: tq.

miszatie said...

hye zoeyy x ingt kte dh ke..wah blog dh bertukr header!!!..sorry lame x melawat busy kawen..br je settle sme hah

shu said...

kreatif btul zoey ni..

are_lin@yu said...

cantiknya zzy wat byk lg..t da duit nk bli..hihi

silent m0de said...

cik zoey...cantik...sya suka jahitan manik tu...walaupun sya bukan muslim, tapi sya suka tengok tudung, shawl dan sewaktu dengannya..hasil tangan cik zoey sgt menarik...

muka cik zoey lain la time pakai shawl half moon princess coklat gelap...

silent m0de said...

cantik...

Tulus Sweet said...

whoa~~ dah 2 bulan tak singgah blog akak, rupa rupa dah wajah baru! so pretty!

hazanis said...

semua cantik-cantik la..wiwitt..:P

Izanne said...

comey.. :)

Adeek Maneeeez...kekeke said...

Cntact lense yg zzy pki lawa la time pki shawl2 ni..nmpk besar giler..ape nme dia?bli kat ne n harge brape ek?

Nora_Aniza said...

kreatif, cantik. nak sangat beli. tapi xde warna baju la pulok,nnt wat lagi ye

El-Janna said...

cntikkkkkkkkkkk

Jieha said...

zoey jahit sendiri ka manik tu? cantik sangat!

zOeY zAu YaH said...

miszatie: wah dh kawen ka? tahniah2 hehe..

zOeY zAu YaH said...

shu: saya tak kreatif mana pun.adik saya bantu gak dari segi design hihi..

zOeY zAu YaH said...

are_lin: insyallah..nti buat design lain lak :)

zOeY zAu YaH said...

silent: thanks.ya ka lain? haha..

zOeY zAu YaH said...

tulus: baru ja nih hihi..

zOeY zAu YaH said...

hazanis: tak secantik hazanis haha...

zOeY zAu YaH said...

izanne: thanks.

zOeY zAu YaH said...

adeek: try cari kat label bwh header yg nama 'C/LENS' kat situ saya ada review sekali nama tempat beli.

zOeY zAu YaH said...

nora: insyaallah :)

zOeY zAu YaH said...

el-janna: tq.

zOeY zAu YaH said...

jieha: ya..thanks.

Ana Farhana said...

cantek tudung2 nyeee... lama gilaa tak jenguk blog nih huhhhh

Mizz ErMa said...

cantiknya..tudung syria pulak cik zoey xnak buat ke? insyaallah, sy akan jd pembeli yg pertama kalau kewangan mengizinkan sbb tudung syria senang skit pkai..hehe

Cik Suraya said...

cantik...hmm...zoey, ingt kite x?

Wawa Tasliman said...

cantik colour2 nya.. good luck dear.. :)

Lunia DolcEqa Xerra said...

dear i terjah u .. heheh .. baru follow u .. please follow me back lau u ta ase susah k .. nk oder shawl half moon queen pink lembut bole ?? ada stok smpai bulan depan tak ?? tlg la sesgt .. ada jual inner neck skali tak ?? ni email i xerra_68@yahoo.com please inform .. nk sgt2 tp bajet bln nie tade kene tgu gaji bln10 bole ? tlg la nk pakai tunang bln12 nt .. lama dah cari .. u bole kasi harga reasonable kan .. i suke ! ni blog saya http://luniadolceqaxerra.blogspot.com ...

Cik Wani said...

cantiknya hasil tangan zoey..dari mekap sampai ke tudung. cantik! :)

marinahunny said...

alahai cantiknye dik, nak try satu la. nt akak msg k. labuh dia camne ek? blkg dia labuh jg kan?

mi$$ Wh@teveR said...

zoey, ada amik tempahan custom made x??? ka awak jual bila awak dah siapkan ready stok ja?? kot kalau amik tempahan boleh tempah bila2 kan... hehe

Mya said...

cantiklah! wee suka! :D

Anne Mahazir said...

Nice !!

http://anne-mahazir.blogspot.com

Syafiqah Hashim said...

alaa..semua dah sold out! :(

zOeY zAu YaH said...

ana: tq.saya pun lama tak pi blog org lain.x sempat.

zOeY zAu YaH said...

mizz: insyaallah lps2 ni kot.

zOeY zAu YaH said...

cik suraya: tq..hurmmm tak berapa cam lah huhu...

zOeY zAu YaH said...

wawa: thanks.

zOeY zAu YaH said...

lunia: lps ni saya buat design lain pulak.saya x ambil tempahan satu2.saya buat semua ready stock dan harga pula kalau ambil lebih dari 1 helai baru saya bg diskaun tp x byk sbb harga saya ltk pun bergantung pada modal ja.

zOeY zAu YaH said...

cik wani: tq.

zOeY zAu YaH said...

marina: ni labuh.

zOeY zAu YaH said...

mi$$: ready stock :)

zOeY zAu YaH said...

mya: tq.

zOeY zAu YaH said...

anne: thanks.

zOeY zAu YaH said...

syafiqah: yup :)

syakila said...

comelnya kak zoey. wah mcm best jeee nak beliii nak beli...

.::: Princess MOMOY :::. said...

u pakai lens apa ni yer?
lens ni nampak kena dengan u
siyes =)

zOeY zAu YaH said...

syakila: dah sold out lah haha..tp lain kali insyaallah ada lagi.

zOeY zAu YaH said...

princess: dah penah review.tgk kat label 'LENS'

fazilamz @ iLa said...

sedey sbb ritu sdg bercoti ke USS so x bukak blog....terlepas nak beli shawl ni....klu nak booking dulu bleh tak? =)

zOeY zAu YaH said...

fazilamz: saya tak ambil booking sbb takut x sempat.saya nk buat design lain dulu haha..

fazilamz @ iLa said...

ok ok...sedey...sbb semua dah sold out.....hrp2 next sale saya dapat beli dr zoey...

deSaidatina hijab said...

assalamualaikum.. kami desaidatina gallery of hijab berminat untuk beli borong tudung half moon princess.. boleh kami tau quotation ? TQ.. boleh email ke desaidatinahijab@gmail.com

Ain Dzaya said...

sangat tak up to date ain sehingga terlepas entri yang nie.tsk.tsk. mohon zzy buat tudung nie lagi dan post kat blog lagi....peliss..

ichigo saranghae said...

Awat sys nieyy comel sangatttttt !