amboi dia shopping..

Assalamualaikum..


hampir sebulan tak keluar shopping.
barang2 sudah habis,jadi bila dapat keluar je macam2 yang saya beli.
yang perlu,yang tak perlu,yang tiba2 terperlu,
semua haku rembat senahhhhh...
redha je lah kocek dahku menangis tak pasal2 T_T

20121003_200834 
hari pertama keluar..
hasil borongan..ade lagi yang tak masuk dalam gambar ni...
baru order dan tempah(baju dan contact lens).
macam sikit kan? padahal rasa nak pengsan bila tengok balik..


20121003_201401 
antara barang yang saya beli.
ada lagi nih..ada lagi nih....*nangis T_T
nampaknya benyak benda yang saya bakal review..
tapi satu demi satu biar saya cuba dulu ok.


20121004_211835 
hari ke-2.
ok,yang ini takpe dimaafkan sikit sebab banyak barang buat tudung untuk jual.
iye laaa tuuuu....  -.-'


20121005_022242
ini bukan gambar saya..tak..tak..
hoi orang pun tak buta lagilah senah! kahkahkah...
ini katalog watsons yang comels...


like fanpage saya kalau sudi


klik nuffnang nak kawen.
tenkiu.

28 comments:

cik chinta said...

watson wat sale? Pnuh satu katil soping, agk daaa, meroyn tol soping

Lyaa Suriany said...

kalau ikut cik zoey p shopping mesti best ni
sbb mmg gila shopping
hehe

♛ Azie Azra ♛ said...

kalau pergi watson kat kaunter cosmetic tu selalu termenung tgk nak beli sesuatu tapi tak reti pilih. haha

Mizz ErMa said...

bestnya..da lama xmerasa p shopping sakan mcm tu..bila la kewangan nk stabil semula..hik3,

Miz Dayah said...

Wah shopping :-)

Izzah Azizah said...

seronoknya shopping ! lagi-lagi kat Watsons ! Aumm..

najihahfara said...

amboi. shoping sakan ye..
hihi

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

baru semalam pergi watson. serius rmbang mata. mcm2 beli. tmbah2 bila jd ahli watson. perghhhhhhhh

zOeY zAu YaH said...

cik chinta: ada skit2 ja.takdak sale sgt tp msuk situ rambang mata hehe..

zOeY zAu YaH said...

lya: kena sedia duit byk2 haha

zOeY zAu YaH said...

azie: saya lak termenung sbb pikir "semua aku nk bli ni camne weh" haha

zOeY zAu YaH said...

mizz: biasa la bru lps wedding..mesti ambil masa nk stabilkan akaun hehe..

zOeY zAu YaH said...

miz dayah: ;)

zOeY zAu YaH said...

izzah: watsons,guardian,sasa beauty,mmg menggiurkan semuanya klu dh masuk -.-'

zOeY zAu YaH said...

najihah: kebetulan byk benda hbs..alang2 rembat trus haha..

zOeY zAu YaH said...

nur fatin: hehe..nsb baik kat situ x mhl sgt.

liyana lee said...

nanti yana balek kulim kita kuar shoping skali noh..

#ps : dok buat kenal rapat bleh padahal dok taw perkembangan celah blog nie ja =='

Nory Zoulkefle said...

kalau masuk watson, mmg kene ready duit tebal2...sbb byk kehendak dr keperluan yg nk dibeli...redha jela kan...kite kan pempuan...pempuan dan shopping mcm irama & lagu...x gitu? =)

AmeerulNordin said...

hahaha comel . :D

Zaza Ridzlan said...

amboi..kemain soping..hehe...

zOeY zAu YaH said...

liyana: hehe..insyaallah.

zOeY zAu YaH said...

nory: untung watsons ada customer mcm kita haha..

zOeY zAu YaH said...

ameer: bkl suami mesti geleng2 ja x rasa comel hehe..

zOeY zAu YaH said...

zaza: semua pun hbs,skali tambah yg tak perlu mmg kemain la hehe..

liyana lee said...

oke .. sep!

zEri sAfEerA said...

hahaha yg tiba2 perlu 2 dah biasa.

norazah nasir said...

sy p hari sama,tmpt sama jugak sy termenung..tp tak tserempak pon :(

.::: Princess MOMOY :::. said...

watson sale yer?
patut la shopping sakan
=)