amboi dia shopping..

Assalamualaikum..


hampir sebulan tak keluar shopping.
barang2 sudah habis,jadi bila dapat keluar je macam2 yang saya beli.
yang perlu,yang tak perlu,yang tiba2 terperlu,
semua haku rembat senahhhhh...
redha je lah kocek dahku menangis tak pasal2 T_T

20121003_200834 
hari pertama keluar..
hasil borongan..ade lagi yang tak masuk dalam gambar ni...
baru order dan tempah(baju dan contact lens).
macam sikit kan? padahal rasa nak pengsan bila tengok balik..


20121003_201401 
antara barang yang saya beli.
ada lagi nih..ada lagi nih....*nangis T_T
nampaknya benyak benda yang saya bakal review..
tapi satu demi satu biar saya cuba dulu ok.


20121004_211835 
hari ke-2.
ok,yang ini takpe dimaafkan sikit sebab banyak barang buat tudung untuk jual.
iye laaa tuuuu....  -.-'


20121005_022242
ini bukan gambar saya..tak..tak..
hoi orang pun tak buta lagilah senah! kahkahkah...
ini katalog watsons yang comels...


like fanpage saya kalau sudi


klik nuffnang nak kawen.
tenkiu.