bag raya haji saya.

Assalamualaikum...


saya ada bag baru..ini pun nak kecoh ke?
ha'ahhh..perlu lah kecoh sebab bag kali ni cantik dan semua orang pun berkenan.


selalu beli yang muda remaja,nak raya haji baru2 ni
teringinlah nak satu bag yang keperempuanan ala2 mak datin tapi versi comel lah..
HAHAHAHAHAHA uhuk !!! tercekik air liur haku !
ok,sambung...apa lagi,terus order bag sophie paris dekat PUAN HASLINA.


lawa wohhhh ! banyak pilihan pulak tu.
lagi best sebab saya ahli,jadi dapat beli dengan diskaun 20%
uolss nak jadi ahli?
untung jadi ahli,dia ada macam2 benefit dan produk.
takyah takut,ada nama saya tu kan? haaa moh ler jadi ahli.
p/s: 
sape2 yang daftar jadi ahli tu sila bayar yuran secepat yang mungkin tau.


1 
saya pilih bag yang ini.
serius memang lawa versi comel !
ringan tak berat,pastu ruang dia luas dan design mables..


1IMG_9792 
saya di hari raya haji bersama bag baru ala datin weewiitt !
bag ni sangat lawa.banyak lagi pilihan bag yang lawa2.
bila saya bawak bag ni mesti orang akan cakap cantik dan beli kat mana.


1IMG_9809 
cce bersama bag hasil pinjaman dari saya.
alolo kesian sebab dia teringin nak satu.nak pulak design yang sama..
harap maaf ye,no. yang anda dial tiada dalam perkhidmatan..tut..tut..tut...
muahaha kejam giler !


DSC07864 
ini pulak bag,katalog dan semua2 yang saya dapat lepas daftar jadi ahli.


1DSC07858
comel giler bag dia.
boleh bawak pi shopping,jalan2,dating2,pergi kelas pun boleh.
luas dan boleh bubuh macam2 kat dalam tu.
tapi jangan nak sumbat rumah sebijik ke,gajah badak ke...tu perbuatan over namanya.
*amboi muka dia...berkilat sakan T_T


baru2 ni ada story sophie paris masuk paper utusan.
duta dia farah fauzana.dah tentulah dia pun dok guna barang2 sophie.
nak baca story tu sila klik SINI



saya pernah cerita pasal sophie paris dan faedah2 jadi ahli dia.
boleh klik SINI



like page saya di


klik iklan nuffnang,saya mahu kawen(gatai sungguh..bhahaha..)
tenkiu.