bag raya haji saya.

Assalamualaikum...


saya ada bag baru..ini pun nak kecoh ke?
ha'ahhh..perlu lah kecoh sebab bag kali ni cantik dan semua orang pun berkenan.


selalu beli yang muda remaja,nak raya haji baru2 ni
teringinlah nak satu bag yang keperempuanan ala2 mak datin tapi versi comel lah..
HAHAHAHAHAHA uhuk !!! tercekik air liur haku !
ok,sambung...apa lagi,terus order bag sophie paris dekat PUAN HASLINA.


lawa wohhhh ! banyak pilihan pulak tu.
lagi best sebab saya ahli,jadi dapat beli dengan diskaun 20%
uolss nak jadi ahli?
untung jadi ahli,dia ada macam2 benefit dan produk.
takyah takut,ada nama saya tu kan? haaa moh ler jadi ahli.
p/s: 
sape2 yang daftar jadi ahli tu sila bayar yuran secepat yang mungkin tau.


1 
saya pilih bag yang ini.
serius memang lawa versi comel !
ringan tak berat,pastu ruang dia luas dan design mables..


1IMG_9792 
saya di hari raya haji bersama bag baru ala datin weewiitt !
bag ni sangat lawa.banyak lagi pilihan bag yang lawa2.
bila saya bawak bag ni mesti orang akan cakap cantik dan beli kat mana.


1IMG_9809 
cce bersama bag hasil pinjaman dari saya.
alolo kesian sebab dia teringin nak satu.nak pulak design yang sama..
harap maaf ye,no. yang anda dial tiada dalam perkhidmatan..tut..tut..tut...
muahaha kejam giler !


DSC07864 
ini pulak bag,katalog dan semua2 yang saya dapat lepas daftar jadi ahli.


1DSC07858
comel giler bag dia.
boleh bawak pi shopping,jalan2,dating2,pergi kelas pun boleh.
luas dan boleh bubuh macam2 kat dalam tu.
tapi jangan nak sumbat rumah sebijik ke,gajah badak ke...tu perbuatan over namanya.
*amboi muka dia...berkilat sakan T_T


baru2 ni ada story sophie paris masuk paper utusan.
duta dia farah fauzana.dah tentulah dia pun dok guna barang2 sophie.
nak baca story tu sila klik SINI



saya pernah cerita pasal sophie paris dan faedah2 jadi ahli dia.
boleh klik SINI



like page saya di


klik iklan nuffnang,saya mahu kawen(gatai sungguh..bhahaha..)
tenkiu.

37 comments:

xieoanna said...

beg memang comei...baju pon comei..beli siap or jahit sendri cik zoey????

Izzati Robani said...

cantik la baju raya akak..
nak pinjam boleh.. hihi..

zOeY zAu YaH said...

xie: buat..upah tailor cina :)

xieoanna said...

ya eh..pakai kainlace org2kahwin ke camne...bleh describe tak material n harga kain...cam berminat jek..gpon sekang trend kan bj neh..hee..law bleh laaa~ =)nak kiut miut cam zoey jugakkk

fieyahmads said...

zoey..cantiknye kulit!!

zOeY zAu YaH said...

izzati: hehe..

zOeY zAu YaH said...

xie: org bg n tlg bli.saya nk bgtau pun x tau.

zOeY zAu YaH said...

fieyah: aiyak..tak pun lah..dlm gambar ja kot nampak cantik? hehe

mi$$ Wh@teveR said...

Zoey ni, makin segak meletop aih dia, segak dari dulu.

izatul fazlin said...

akak ! comel! sweet!

Tulus Sweet said...

tulus nakkkkkkkkkkkk!!!! bosan asik bawak bag packkkkk:(

reyna said...

baju lawa,,,mekap pun lawa,,,beg pun lawa,,,semo lawa laa,,,

Kumbang Jingga said...

cantiknyaa bag..zoey yau yah pun cantik gak.nampak suci je hakhak.warna lipstik matching ngn dress hehe...

Syafiqah Hashim said...

wahh! mcm best je!! nak try ushar la nanti ^_^

ct cheery said...

cantiknyer baju!!!

shu said...

cantikla baju zoey..beg mmg comel sbb ada purple..hehe..

zOeY zAu YaH said...

mi$$: mana ada....

zOeY zAu YaH said...

izatil: tq.

zOeY zAu YaH said...

tulus: cpt2 bli..bag lawa2.

zOeY zAu YaH said...

reya: thanks hihi

zOeY zAu YaH said...

kumbang: tahnks.lips pink lembut sebenarnya,tp dlm gambar nampak merah lak ;)

zOeY zAu YaH said...

syafiqah: ushar2..hehe

zOeY zAu YaH said...

ct: thanks.

zOeY zAu YaH said...

shu: tq hehe..

nabila azmi said...

comel sgt!!!!>.rase nk je..

Rinna said...

Waahh curlast laa zoey baju raya dengan bag raya tuh..cantik..sgt.. :)

syakey said...

kena pegi usha lah macam ni. huiii

zOeY zAu YaH said...

nabila: silalah beli..mmg lawa2.

zOeY zAu YaH said...

rinna: tq akak hihi..

zOeY zAu YaH said...

syakey: usha2..hehe..

Cik Yatt said...

sis! lawa sngat baju yg akak pkai tu..mne beli? huhu

mAzi@h said...

cantiknye baju awak !

Mizz ErMa said...

cantik2..sekali tgk bag tu mcm tgh senyum aje..hehe

Aqiem ziey said...

cantik nye baju sis ... =)
Dah boleh terus akad nikah ni...

Ain Dzaya said...

design mcm nie yg ain carik..thanks alot cik zoey intiducekan produk yg gonjengg..

nor aishah said...

salam...kak nak tanya kalau dh jd ahli harga brg tu diskaun 20% dr harga kt katalog ke mcm ne?

Faqihah Husni said...

baju akak cantik sangat! suka2