baju saya comel2 ni dari mana? shopping kat anne'z collection baju dan kasut dia comel !

Assalamualaikum...


saya suka pakai baju korea yang comel2..
lepas pakai terus rasa "WAH COMEL GILER HAKU!" ..................T_T
dan hari ini saya nak tunjuk baju2 korea yang comel dan style..
baju2 dia lain sikit dari pesen korea sebelum2 ni yang kita biasa tengok..
sama je kan? ni lain skit...pesen baru2 dan dah upgrade uolsss...muahaha.
semua baju2 ni dari :


baju3 
ini saya punya...baju ni dijual sekali dengan tube hitam polkadot kat dalam tu.
tapi bukan melekat sekali,dia asing2,jadi boleh pakai baju oren ni dengan tube lain
dan tube tu pula dengan baju lain.mix & match okeh bebeh..!
selesa sangat2 bila pakai.tak rasa panas walaupun 2 lapis.


baju4 
saya memang jatuh cinta lah dengan baju ni sebab saya tak 
nampak over kurus macam selalu...calit sikit...calit sikit..haha..
kat lengan tu yang paling saya suka..nampak cantik.
boleh pakai baju ni dengan apa2 ja jenis seluar,palazzo dan jugak skirt labuh.
very the lawa...


baju2 
adakah ini kelihatan seperti kot? tak..tak..
ini cardigan dari material chiffon yang lembut dan selesa.
boleh butangkan kat depan macam ni... atau buka butang biar loose macam gambar bawah.
labuh dari punggung dan selesa.tak panas pun macam cardigan biasa tu.


baju1
buka butang dan biar loose camni pun boleh.
serius memang ini cantik sangat2..kat luar lagi cantik.


ni cardigan macam saya pakai tu.
comel lah hoi !


ini chiffon cardigan.cardigan macam ni memang tengah in dan glamer sekarang ni tau.
rugi kalau uols tak beli.
dia sejuk,pastu lembut dan bila pakai terjatuh elok je kat badan kita.
ala2 style lah kan..bhahaha..nak style je haku nih..


cardigan style biasa/kasual pun ada.
cantik kan? labuh dan sesuai lah untuk orang bertudung macam kita ni.


ada juga jaket..
macam jaket ni sangatlah unik kan? saya suka kat bahagian belakang dia tu.
cantik sungguh !

ini pun tersangat cantik..T_T
chiffon ala2 renda kat depan tu buat baju ni nampak sangat style..
menggoda betul.


owh sangat comel!
boleh pakai gi kerja atau jalan2..nampak bergayalah sikit kan.



ada top.top macam ni boleh pakai dengan macam2 gandingan
seluar dan kain.


cantiknya...ala korea memanglah ya,tapi corak dan design ala2 inggeris pun ada.
corak dan warna dia soft.cantiklah.


top macam ni pun cantik..simple tapi selesa dan lawa.


dress kasual macam ni ada gak.
alahai comelnya...


sekarang musim dinner.
mahu nampak elegant ala2 artis pergi anugerah tu kan boleh la try dress macam ni.
pakai dengan inner dan bawak clutch kat tangan.
mak oiii macam artis !


mereka juga ada jual kasut.
unik dan cantik kasut ni..berkenan lahhhh T_T


yang ni pun...kat luar carik takde tau kasut camni...
moral? order lah kat mereka..bhahaha.



awak2 semua jom lah ushar2 jamu mata kat page mereka.
harga berpatutan dan service bagus.
jom klik sini:


pic: credit to meera zakree sebab tolong ambil gambar saya pakai baju ni.
dan juga annegeecollection.
terima kasih juga kat nieza anieza.


like page saya dan klik iklan nuffnang kat bawah entry ni.
tenkiu.


26 comments:

Anisa Anuar said...

lawanya....menarik ni.. *mata bersinar2*

nur anis said...

i tergoda i tergoda i tergoda..waaa..mencikkk...

p/s : saya ada baca artikel awak dekat majalah rapi..:)

fyna said...

ngeee..tomey2.geram lak ngan baju2 tue.

silent m0de said...

waaa...cantik la bju yg z0ey pkai tu...bahagian lengan tu mmg cantik...warna pun sya suka...+ dgn tube polkadot..memang cantik...suka....

♛ Azie Azra ♛ said...

Saya suka tgk awak pakai baju longgar sbb xnmpk kurus sgt. Nk tgk pakai palazzo plak lps ni. Hehehe

ucupiza said...

wah,cantik-cantik la baju2 nye..harus terjah ni..
Sis zoey,da xd mik tempahan untuk shawl half moon yang sis pakai tu ke??berminat ni..

nur sha said...

cantik ! mahal x ? cam nak satu, wt koleksi.. hehe ;)

shu said...

sy pun suka baju korea..warna warni :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

heels yang last sekali tu cantik sangat
dah la warna nude
terus jatuh cinta nih

shazwan: said...

Alololo comelnyeee. Hehe. Jom singgah blog saya baca entry 5 perkara :)

nabila azmi said...

lawa=)

Eyeme said...

ooohhhh..aku tergoda~~~~

dari kerana mata~

mula la nak melalut~

zOeY zAu YaH said...

anisa: yup2 *mata saya pun bersinar haha

zOeY zAu YaH said...

nur anis: tergoda sialah cpt2 ushar di page owner haha...majalah rapi? hehe...

zOeY zAu YaH said...

fyna: klu germ cpt terjah.

zOeY zAu YaH said...

silent: saya pun suka :)

zOeY zAu YaH said...

azie: yup x nampak kurus sgt tp nk crik yg btl2 longgar tp cantik tu ssh.palazzo dan pernah pakai lah tp jarang2 pakai hehe.

zOeY zAu YaH said...

ucupiza: saya jual shawl tu ready stock ja.hri punya dh hbs.akn dtg yg bru tp design kt kepala lain.

zOeY zAu YaH said...

nur: biasa ja harga dia.murah gak.try tgk kt page dia.

zOeY zAu YaH said...

shu: kan? hehe..

zOeY zAu YaH said...

princess: saya pun berkenan yg tu tau..tp sygnya saya x leh pki heels sgt huhu..

zOeY zAu YaH said...

shazwan: tq.

zOeY zAu YaH said...

nabila: baju2 dia mmg lawa.

zOeY zAu YaH said...

eyeme: try msuk page owner dia.lg tergoda haha..

Nasuha said...

sy suka crdgen.

Miss Lexus said...

menangis tgk baju2 tu...comel sangatttt....... huhu. x sabar nak beli ! :)