main mekap: dark smokey

Assalamualaikum...


mimpi apakah mengupdate blog pada pukul 3.25 pagi ini?
saja...ceceh..tak bersalah betul.


to the setory bebeh..
bila saya bosan saya akan bermain mekap.
main mekap kat muka sendiri secara suka hati..
sukahati la weh! ceceh dialog takde kena mengena,sila abaikan.


salah satu mekap yang saya main adalah classic-smokey-very-the-peliks-but-i-like-bebeh!
amboi nama dia...T_T


smokey
the makeup.
kening serabut,mata macam hantu,tak pakai lens,putih melepak tak pasal2
dan reaksi muka nak tiru model tapi ended up terjadi model mari melempang saya..
kahkahkah!! ok tak lawak ponnnn T_T


smokey2
saya adalah sisuka solekan
smokey eyes.
gelap2 semacam ini barulah mengancam..itu kata hati saya.kata hati uolss?
takpe..takpe..takyah bagitau hahahaha...!













solekan seperti ini main sapu secara sukahati.
takde control2 hape senah oiiii..tengok2 "eh dah siap? gojes betul"
ok part tu saya tambah2..haha.

mata hitam+coklat.
maskara dan celak hitam coklat.
pipi bronzer bias2 coklat perang dan bibir warna pink ala2 plum yang punya efek bersinar..that's the look.
tapi muka putisku memang over begini.bukan sengaja ok.




smokey1


ini pula versi muka vouge cik puan datin markonah weewiittt!
muka vouge menghadap depan tingkap betul2 depan cahaya matahari..
over kuasa betul.














ada lagi yang saya main2 mekap.
nanti saya bubuh lagi..muntoh hijau lah kauorang semua muahaha..


like page saya


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.