product review: A-dha skin care dan Felinna Inchloss

Assalamualaikum...


p/s: Al-Fatihah buat arwah tin.


UNTUK ORDER,SILA KLIK LINK INI:
http://www.facebook.com/impntin
ini link baru.
saya tak jual.saya hanya promote sahaja.sebarang pertanyaan dan pembelian,
sila klik link di atas dan hubungi owner terus ya.


yuhuuu...(keloi2).
cik puan datin markonah nak share produk yang tengah popular skang ni.
kalau tak caya uols sila lah carik kat fb ke,kat google ke,memang bersepah
citer pasal dua produk mables ni.


memula kenelah tengok testimoni dulu.
uolss jangan tak caya ok..ini bukan tipu2..


A-dha skincare

testimoni lagi.
kulit dia licin dan cerah.
siap nampak efek kulit licin tu bila kena cahaya.



percayalah umur akak ni dah 40 tahun!
dia pengguna setia produk ni tau.
dulu akak ni ada masalah bintik2,skang dah takde..tinggal tahi lalat je kat muka.
gambar ni dia tak pakai bedak langsung!
cuma pakai lipgloss dan eyeliner saja.
hebat kan?


produk A-dha skincare ni ada 2 set.set pink dan set hijau.
tengah2 tu serum.


produk ni sangat popular dan laris di indonesia.
kita tengok orang2 sana terutama artis kulit sangat cantik kan?
ni haaa rahsianya.
nak kulit yang LICIN,CERAH,MEMBUANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD,
MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT,MEMULUSKAN KULIT?
silalah gunakan produk ni.ada testimoni yang dah nampak kesan seawal 3 hari penggunaan!


produk ni bukan ja boleh cerahkan kulit,tapi juga boleh hilangkan jerawat,
parut2 jerawat,memuluskan kulit muka,melicinkan,
membuang blackhead dan whitehead dan paling best ialah
muka akan cerah glowing dan flawless !
uolss mesti taknak pakai mekap dah sebab kulit asal cantik.
gunakan bersama serum untuk hasil kulit yang tegang dan mengurangkan kedut.


set pink:
untuk kulit normal(20 tahun ke atas).
mengandungi satu sabun muka,satu krim malam dan satu krim siang.
set ni boleh tahan selama 1 hingga 2 bulan.



set hijau lengkap dengan serum:
untuk kulit berjerawat dan flek hitam(40 tahun ke atas).
mengandungi satu sabun pencuci muka,satu krim malam,satu krim siang. 
set boleh tahan selama 1 hingga 2 bulan.




serum vitamin C+E collagen.

serum vitamin C+E collagen.
boleh tengok kat fb owner ada testimoni yang guna serum ni jerawat dia
makin ok.


-kulit tegang.
-memperlambatkan kesan penuaan.
-menyamarkan kedutan.
-menyamarkan kesan lebam bawah mata.
-mengurangkan eyebag.
-mencerahkan kulit.
-merawat kulit yang bermasalah.
-merawat kulit kusam dan tidak sekata.
-mengandungi bahan antioksida dan antiaging.
-mencegah radikal bebas(punca penuaan awal).
-gunakan secara teratur supaya kulit kekal awet muda.
-merawat dan mencegah jerawat.


Felinna Inchloss

testimoni.
beza antara kiri dan kanan kan? sebelum dan selepas.
orang cakap akak ni letak gambar tipu.tapi ini betul2..
dia turun 5kg dalam masa sebulan!


see? takyah tahan makan pun.
dia makan waktu malam,time membuang akan keluar macam minyak2.
turun 5kg dalam sebulan? uolss taknak try ke? tak try tak tahu kan.
bukan pil kena makan pun,krim sapu ja.


taddaaa!
produk yang laris sebab terbukti berkesan dan menguntungkan
sebab boleh guna from head to toe.


-lotion ni wangi dan dingin.tak over panas macam krim2 lain.
-ukur sebelum guna,selepas sekali sapuan uolss try ukur.boleh lihat perbezaan inci!
-diformulasi dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk wanita hamil.
-boleh guna di kawasan tertentu yang nak dikuruskan.
orang kurus pun boleh guna,sapu kat kawasan yang kita nak buang lemak skit2 tu.
nak kasi shape lah orang kata.
-untuk pack baru,produk boleh digunakan untuk menguruskan/meruncingkan muka!
tapi jangan sapu banyak2 pulak.
-pengeluar hantarkan produk ni untuk dibacakan 30juzuk la-quran di
mahad tahfiz bukit mertajam.jangan langkah ok!
-selamat dan berkesan.


mana nak dapat produk2 hebat ni? harga?
terus contact owner di..
text dan whatsapp: 019-6126962
(selaku tuan blog ini,saya promote saja,bukan saya yang jual).


jom kita try nak? tang produk muka tu cek tak tahan habaq hangpa...
hahahhaha...uhuk2!


like fanpage saya


klik nuffnang nak kawen.
tenkiu.

28 comments:

Anisa Anuar said...

wahhhh nampak cantik...
suka3

Lyaa Suriany said...

memang flawless hbs klt akk tu

Hanna said...

memang nampak berbeza sebab Hanna coursemate dgn owner ni masa zaman mud remaja. hehe

Sya Kiffli said...

waa....zoey..fellina tu mcm akak nak try la..

bantal said...

wah bagus le..produk nie..tgh cari produk ape nak pakai ..tq...zauyah

ucupiza said...

wah..harus cuba ni..

Miz Dayah said...

serius macam 2 orang yang berlainan! perubahan yg ketara

Mizz ErMa said...

ha ah la, laennya muka dia sebelum dengan selepas..

Rtp Farra Arisha said...

produk ini made in Indonesia ke? Arisha mungkin hanya tau dengan kedua produk ini saja, Tabita Skincare dan Natural 99. anyway, i've found it worked much better for their skin! xxs

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik tapi momoy bermminat yang serum tu. mahal tak dear
apa link FB dia

zOeY zAu YaH said...

anisa: yup.cantik kan.

zOeY zAu YaH said...

lya: ha'ahhh beza sgt kan.

zOeY zAu YaH said...

hanna: wahhhh...terbukti nih haha..

zOeY zAu YaH said...

sya: try kak hehe..

zOeY zAu YaH said...

bantal: blh la try..welcome hehe

zOeY zAu YaH said...

ucu: cuba2..hehe..

zOeY zAu YaH said...

miz: mcm org lain kan? haha..

zOeY zAu YaH said...

mizz: ajaib kan haha..

zOeY zAu YaH said...

rtp: yup.dari indonesia nih..

zOeY zAu YaH said...

princess: try tgk bwh entry tu saya dah bg link fb dia.harga blh trus msj tanya dia k.

deqjamucuxx said...

deqja ptot cubo , sbb deqja gemuks !!

Miss Lexus said...

waaa....tergoda dgn produk bg kurus tu... nk kempiskan perut....yay ! thanks 4 sharing zoey :))

alyaa said...

Wahhh cnteknye kulit dier tpi tkut lak nk try adha tu..hahaha..tpi msti mhl kan

liyana lee said...

zoey dah try ke set yang pink 2? mengelupas tak?

eydamcdaa said...

salam zoey produk adha tu mgelupas tak ?rs cam nk tryy .hhehe

Anne Mahazir said...

Felina tue cm menarik jerrr...nak beli ar tue..

Salwati Sapei said...

cam nak try je ADHA product tue..tq zoey for info;)

Cinta hazanis said...

terasa nak cuba je.=.='