product review: sophie strawberry milk body butter

Assalamualaikum...


uolsss...saya nak share satu produk yang saya suka pakai sekarang.
terlalu suka sampai tak sabar nak share dengan uolss.


b20121007_183122 
sophie strawberry milk body butter moisturizing with milk extract !
tengok packaging beliau ni,sangat KOREA!
jerit kuat2,tak kuat tak jadik..muahaha..
tapi jangan salah sangka,ini bukan aiskrim,yogurt pun bukan..kentang putar perisa strawberry?
lagi laaaa bukan..dah takyah over,ini adalah krim badan terbaru yang best sangat2.

didatangkan dalam bekas camni dan berat 100gm.
perisa strawberry ye puan2.


b20121007_183705 
teksturnya sangat comel! kaler pink uolss.
macam krim putar ada,macam yogurt pun ada..ha ha..
dia pekat2,bukan cair2 macam losen lekit2 tu..bukan..bukan.


b20121007_183223
ada penutup jernih tu untuk lebih keselamatan dan kebersihan.


KATA PENGELUAR:
body butter yang diperkayakan dengan ekstrak strawberry dan susu untuk menjaga kelembapan kulit.
dilengkapi dengan antioksida dan vitamin untuk membantu menjaga kelembutan kulit tampak
lebih halus dan lembab.



PENGALAMAN SAYA GUNA:

- body butter ni krim pekat,bukan macam losen yang cair.
jadi takyah risau pasal lekit2 ke hape.
dan krim pekat camni lebih sesuai untuk kulit yang over kering macam kulit saya.


- cepat menyerap.


- bau yang wangi.ini terpaling best!
lepas pakai rasa nak kunyah2 diri sendiri..
kenape over ni? sebab bau dia macam aiskrim strawberry campur susu yang sangat yummy!
bukan bau aiskrim saje,bau macam yogurt strawberry,macam kek strawberry,
macam ladang strawberry..weh semuanyalah !
bau kuat dan tahan lama pulak tu.tapi bau dia tak akan buat kita rasa pening
melainkan rasa nak kunyah diri sendiri..kahkah..
saya pakai krim ni seluruh badan dan tak pakai perfume dah.
bau wangi gila uolsss...sila jeles sebab badan saya telah berperisa strawberry..
kahkah.


- efek kulit lembab sangat jelas.
boleh nampak beza antara kulit yang disapu krim ni dengan yang tak sapu.
kulit lebih lembab dan nampak sihat.
tak kering dan kusam.


- kulit lembut.


- tak melekit.


- overall saya sangat suka krim ni!
terutama efek wangi dan kulit lembut.


- harga RM14 tidak termasuk pos.


- tempat beli? sila klik sini >>> urban wardrobe


AMARAN:
saya review dari pengalaman guna.takde tipu2 ok.
dan kalau nak order atau tanya apa2 berkaitan produk sila masuk terus
ke link yang saya bagi dan tanya owner dia k.
sebab setiap kali saya review apa2 mesti ramai mesej saya tanya2,
nak order dan tanya tempat beli sedangkan saya dah tulis semuanya kat sini.
harap maklum ye.tq.


like fampage saya
*nak saya review produk pun boleh,mesej terus kat inbox situ k.
review 100%  jujur  dan tak tipu.



klik nuffnang nak kawen.
tenkiu.