produk sophie paris yang comel! jom jadi ahli dapat diskaun uolss..

Assalamualaikum...


uolsss...mesti tertanya2 ape kes ni cik puan datin markonah kecoh2
tak cukup tanah ni kan?
uolsss..saya nak kenalkan dengan produk pujaan ramai zaman sekarang..
SOPHIE PARIS! *kelipok kelipok sepotlight.
trak kenal? saya ponnnn..muahhaa..eh tak..dulu tak kenal,
sekarang produk ni dah glamer dah tapi orang susah nak beli dan carik tempat beli dia kan?
meh sini nak setory sikit haaa...


sophie paris dah lama glamer kat indonesia,filipina,magribi,vietnam dan sekarang kat malaysia!
tepuk kuat2 uolss..
dia ada macam2 produk..walaupun peneroka(peneroka?) dia adalah orang perancis,
tapi produk2 dia terutama mekap very the korea!
yee tau..tau..saya kalau sebut korea dan2 bersemangat jadi pembeli setia bhahaha..
antara produk dia? meh tengok mehhh...
.
.
.

KATALOG
sophie1
ini katalog baru.
sekarang katalog melalui online sementara katalog yang betul2 akan keluar.
muka depan fara fauzana sebab dia ada lah duta sophie paris !
uolss tak tahu? memang la ponnn..baru dilantik je senahhhh..lawa ni.


PRODUK

sophie paris ada jual baju2,dress dan tudung yang cantik.
haa'aahhh totally gorgeous sangat sampai rasa nak pitam(lawa punya pasal).



ada jeans yang weewiittt!
bukan jeans biasa tapi jeans yang ada efek2 tau..
mana nak dapat ni? haa..jawab senah..jawab..




bag yang ada macam2 design.
dah nampak dah nampak..dah nampak mana satu yang saya nak beli..
HAHAHHAHA! awal2 lagi diri sendiri dah over2 pilih dulu.
selain ni ada dompet,clutch dan lain2.


ada macam2 design kasut juga.lawa2.



aksesori.yang unik2 pun ada jugak.jam dan lain2 aksesori pun ada.




terpaling cik puan datin markonah tak tahan ialah ada mekap !
mekap comel2 tau.



mekap dan mekap dan mekap T_T



produk penjagaan diri pun ada.



perfume yang wangi dan comel.


ada banyak lagi produk dia tau termasuk produk untuk lelaki dan kanak2.
kalau nak tengok katalog dia boleh masuk sini
SOPHIE PARIS KATALOG



AHLI

tapi uolsss..lebih baik jadi ahli siap2.konsep dia macam avon je.
saya? jangan cakap,awal2 lagi dah jadi dah..muahaha..tak over tak sah.
kalau uolss jadi ahli dapat diskaun.tapi untuk yuran masuk ahli kena bayar RM23.


caranya? masuk ke sini
http://mysophieparis.net/?id=zoeyzauyah88


dah masuk kat situ uolss scroll kebawah dan carik 'click here join now'
macam kat gambar bawah ni.
sophie
macam gambar ni haa..


lepas tu akan keluar macam satu borang untuk uolss isi.
dah isi2 tu ikut lah arahan yang diberi.
depa hantar pengesahan di email dan ikut arahan selanjutnya.
senang je senah oiii...tak pening2 pun.



FAEDAH AHLI



- bila jadi ahli uolss akan dapat BAG MANGENTA,katalog,sticker kereta dan lain2.
bag sandang tepi yang comel..!

- beli barang dengan diskaun 20%

- orang lain jugak dapat jadi ahli di bawah anda.
ahli di bawah anda beli,anda dapat komisen.


- makin aktif ahli2 anda taja orang
(orang lain jadi ahli di bawah anda,dan ahli anda ada ahli dia sendiri dan seterusnya)
makin banyak la income yang anda akan dapat.

- uolss akan dapat link id dan banner promosi(untuk online) anda sendiri.
boleh log in ke web sophie dan cari ahli2 anda sendiri melalui link ni.

- melalui link ni uolss boleh buat promosi dan orang 
mendaftar melalui link ni outomatik akan masuk dan jadi ahli  di bawah anda.
senang je..

- produk ni memang laris dan makin dikenali.
jadi baik join cepat2.saya pun dah join.


CARA BELI


uolss boleh beli kat pn.haslina hasan.
kat sini


nak pilih produk?
boleh tengok kat page situ gak..kat album ni


paling penting JOM JADI AHLI!
saya dah jadi ahli dibawah pn.haslina hasan.
saya dah mula cari ahli sendiri..klik lah link join ahli yang saya bagi tu
ceceh sempat promote.
uolss jomlah join reramai...tak rugi apa pun..dah la produk dia best2.


sekali lagi saya ulang yeee..

web dan pendaftaran :

katalog: 

order dan fb page: 



jangan lupa like page saya dan klik iklan nuffnang saya kat bawah entry ni.
nak kawen senah oiii...
tenkiu.

5 comments:

Mass said...

salam zoey...hehehe..sori sebelum ni panggil cik yah ;)

macm best gak produl sophie paris ni ek...bolehla menerai nanti :D

Mila Ahmad said...

saya dah beli 2 handbag dari sophie :) not bad lah sekarang tengah promotion kan ? jadi ahli tu xrajinlah membeli je rajin huhu...

fina fento said...

saya pn dah join. tp tak dapat sticker. dapat jam hehe.

*lepas join terus lupa ahahahadoi

Sekadar Aku said...

Daftar kali ni dapat BEG SANDANG MAGENTA....... mmg sangat cute miut... kalau bawak ramai2 gi kuliah ka...mmg orang perati la korang....

.::: Princess MOMOY :::. said...

murahnya perfume...dah cuba tak dear ?
wangi tak?