SOLD OUT!.shawl half moon terbaru kini dijual! promosi raya haji half moon flower diamond 1 dan half moon flower diamond 2.

Assalamualaikum..


shawl half moon buatan saya kini kembali! wewwiittt!
design kat kepala tu lain.kali ini guna diamond yang super bersinar ! muahaha..
harga kali ni pun lain sebab diamond sangat mahal 
tapi memang jenis bersinar,terutama kalau kena cahaya.
kat line depan kepala tu saya tak jahit macam dulu,saya jahit mesin campur jahit tangan
supaya lebih soft dan kemas bila dipakai dan buat muncung.
banyak kali basuh dia akan jadi makin soft dan 'rata'.tak nampak kedut ke ape kat depan tu.
p/s: saya buat sendiri shawl2 yang saya jual.


t1 
ni labuh dia sebab hari tu ramai tanya pasal labuh dia.
saya buat shawl ni besar dan lebar,so dia jadi lebih panjang didepan.
dibelakang pun labuh juga.



TERMA DAN SYARAT:

- untuk membeli,sila mesej saya di inbox sini


-sertakan nama penuh,alamat,no.tel dan kod.

-pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank saya.
(akan diberitahu ketika berurusan nanti).

-barang akan dipos menggunakan pos laju sehari atau 2 hari selepas menerima bukti bayaran
(bergantung pada keadaan juga sebab pos sini cuti tak sama dengan pos negeri lain).

-PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA!

-tidak boleh booking melebihi 48 jam(2 hari).

-pembayaran perlu dibuat dalam masa 48 jam sahaja(2 hari).
jika tiada pembayaran dilakukan dalam tempoh itu,
tudung tersebut akan dijual kepada orang lain yang berminat.

-harga tidak termasuk pos.
postage:
semenanjung RM7.
sabah dan sarawak RM9.



METERIAL: chiffon lembut

SAIZ: L tapi boleh adjust saiz waktu pakai.

BEADING: diamond bersinar.

KEISTIMEWAAN: senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabrik.
boleh dibuat veil.
diamond bersinar.
sejuk dipakai.
saiz besar tapi boleh adjust saiz waktu pakai.
sesuai untuk orang suka tudung labuh atau biasa.
custom made.
boleh pakai macam2 fesyen.boleh tengok balik tutorial saya sebelum ni.
eksklusif design ni hanya saya yang jual.


PROMOSI!!!
sempena raya haji,beli satu harga RM63,beli 2 helai dapat harga RM120 sahaja!
(sehelai jadi RM60).boleh campur dan pilih dari kedua2 design tu.
tapi harga tidak termasuk pos ye.


AMARAN!
sebarang peniruan dari design2 saya,saya berhak mengambil tindakan.
tq.


SAPE CEPAT DIA DAPAT!
JOM SOPING !



SHAWL HALF MOON FLOWER DIAMOND 1.

tDSC07692 
kod: hm flower diamond 1 hitam.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to salsabila.


tDSC07728 
kod: hm flower diamond 1 putih.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to ihsaniah.


tDSC07703 
kod: hm flower diamond 1 krim.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to hirafidah.


tDSC07730 
kod: hm flower diamond 1 kuning.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to salsabila.


tDSC07715
kod: hm flower diamond 1 hijau.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to irine.



SHAWL HALF MOON FLOWER DIAMOND 2.


tDSC07722
kod: hm flower diamond 2 magenta.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to hirafidah.


tDSC07719
kod: hm flower diamond 2 biru.
harga: RM63(beli 2 untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to rohana.


tDSC07711 
kod: hm flower diamond 2 ungu.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to rohana.


tDSC07694 
kod: hm flower diamond 2 pink.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120)tidak termasuk pos.
status: sold to zai.


tDSC07707
kod: hm flower diamond 2 kelabu.
harga: RM63(beli 2 helai untuk RM120).tidak termasuk pos.
status: sold to adani.



sape cepat dia dapat.
amacam mekap saya? main2 mekap ala2 indon..mekap depa tebal tapi lawa jugak.
nak beli? nak tengok? nak booking mekap?
silalah like page saya


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.

24 comments:

Cik Ain said...

sebijik kak zoey sebijik !!! sebijik mcm ank patung wo0o walawehhh...thumbs up huhu

silent m0de said...

cantik la zoey....suka tengok...
terserlah keayuan zoey pkai shawl tu smua...sentuhan diamond yang menarik...^^

Phat said...

window shopping jap

baby lydia said...

lawa zoey makeup..suke dya tgk tau..slmt berbiz iyer..

Magic Chic said...

Cantiknya Zoey ni!Semoga terus success in biz...nama shawl half moon mengingatkan akak kpd Sailormoon hehe x de kaitan pun sebenarnya..:D

Makbed said...

lawaaaaa...

nabila azmi said...

cntikla zoey ni...=)...suke2.. nk je rase bli..tpi duit nggak ade gi..hehe

Ara Abady said...

beautifull!!!

Rosidah Binti Muhamad said...

wow!! make up mmg meletup tu..
Ya ampunnn..cantik bangat seh!!

zOeY zAu YaH said...

cik ain: tq :)

zOeY zAu YaH said...

silent: tahnks :)

zOeY zAu YaH said...

phat: beli kt wife tau haha

zOeY zAu YaH said...

baby: tq..

zOeY zAu YaH said...

magic: kuasa bulan tu kan haha..thanks ya.

zOeY zAu YaH said...

makbed.thanks ;)

zOeY zAu YaH said...

nabila: thanks.kumpul duit dulu takpe hihi

zOeY zAu YaH said...

ara: thanks.

zOeY zAu YaH said...

rosidah: saja mkp tebal skit haha..tq.

norazah nasir said...

salam zoey,kain tu dr jenis apa? licin sgt tak

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

fazilamz @ iLa said...

cantek makeup....

iffah imani said...

ya allah cantinya..mcm patung.....

Mizz ErMa said...

cik zoey nih berbakat sgt2..mekap menjadi, jahit pon menjadi..=)

dEdEQ dE wIshEs said...

BBY DOLL MNE NI KAK ? COMEL GILER .. HAISH .. UNTUNGNYE