macarons delivery.

Assalamualaikum..


dekat kulim mana nak cari macarons?
uolss mesti cakap "eh kesiannya penduduk kulim"
saya pulak cakap "mak jom pindah" hahahahah...
eh tak..tak..saya sayangkan kulim..
kulim best,best sebab ada saya dan bertambah best sebab ada macarons delivery !
kahkah..gedix haku woooo..!


hari tu online fb,secara tak pasal2 muncul gambar macarons dengan caption delivery.
macam ajaib je eh ada macarons kat kulim siap delivery?
pastu ajaib lagi bila photographer yang jual..
laju2 komen gambar tu dan terus order.
pantas beteh !


jangan salah paham tau.saya tak diminta untuk promote atau dibayar untuk entry ni.
saya update kat blog sebab ramai yang tanya saya kalau kat kulim beli kat mana?
ni semua gara2 gambar kat instagram saya.


tukang jualnya adalah De LaPena.
photographer yang popular dan gambar2 dia sangatlah mables.
uolss silalah cari nama De LaPena kat fb ye.


dia jual 7pcs RM12.
ada macam2 perisa dan kaler.
delivery hari sabtu dan ahad je kot..area kulim.
kalau jauh2 tu kenalah tanya dia sendiri k.


mac copy 
ini yang saya.comel dan sedap!


DSC076855 copy2
comelnya !


ini memang sedap..saya terpaling suka inti(inti?) peanut butter dengan coklat.
tapi standard macarons dia rasa manis kan.
tapi i like..!


so uolsss,nak order atau nak tanya apa2 boleh cari abang photog tu kat fb ye.



like page saya


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.