main mekap: classic smokey.

Assalamualaikum..


edisi bermain mekap kembali lagi.
mesti kauorang fikir,rajin sungguh budak ni bermain mekap..
ye lah,nak main pondok2 takde geng(semua dah KAHWIN ),main conteng muka je lah.
*kau nampak haku caps lock tu? T_T



classic smokey2
mata tak pakai contact lens lalu dimekap menggunakan teknik ninja turtle....
eh tak! tak logik sungguh haku nih -.-'
ini main mekap classic smokey eyes.kondisi kulit kurang stabil ketika ini.
kondisi mood? takyah tanya..malas nak jawab..muahaha..!


classic smokey1



eyeshadow dan warna2 mata sekelian disapu secara sesuka hati.barulah jadi smokey eyes versi klasik bebeh!
eyeliner pun sama.
conteng sama dia,baru menjadik...
tak conteng tak jadik.

classic smokey















mata kuyu2...
bila tengok rasa nak tertido.
tapi takyah mengada..
lempang kang baru tau.















saya suka mekap ini!
see the layer?
layer warna lah,kau pikir layer apa?
kahkah marah orang pula.


gabungan warna gelap dan coklat dilayer untuk efek strong eyelook.
ditambah juga eyeliner dan maskara hitam.
pipi disapu peachy blush dan bibir pula dari rona lembut.












saya suka mekap ini.
awak2 suka ke idak?
takyah jawab,takmo tau jugak.
hahahha annoying gila dia ni kan.
















like page saya
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.