main mekap: classic smokey.

Assalamualaikum..


edisi bermain mekap kembali lagi.
mesti kauorang fikir,rajin sungguh budak ni bermain mekap..
ye lah,nak main pondok2 takde geng(semua dah KAHWIN ),main conteng muka je lah.
*kau nampak haku caps lock tu? T_T



classic smokey2
mata tak pakai contact lens lalu dimekap menggunakan teknik ninja turtle....
eh tak! tak logik sungguh haku nih -.-'
ini main mekap classic smokey eyes.kondisi kulit kurang stabil ketika ini.
kondisi mood? takyah tanya..malas nak jawab..muahaha..!


classic smokey1



eyeshadow dan warna2 mata sekelian disapu secara sesuka hati.barulah jadi smokey eyes versi klasik bebeh!
eyeliner pun sama.
conteng sama dia,baru menjadik...
tak conteng tak jadik.

classic smokey















mata kuyu2...
bila tengok rasa nak tertido.
tapi takyah mengada..
lempang kang baru tau.















saya suka mekap ini!
see the layer?
layer warna lah,kau pikir layer apa?
kahkah marah orang pula.


gabungan warna gelap dan coklat dilayer untuk efek strong eyelook.
ditambah juga eyeliner dan maskara hitam.
pipi disapu peachy blush dan bibir pula dari rona lembut.












saya suka mekap ini.
awak2 suka ke idak?
takyah jawab,takmo tau jugak.
hahahha annoying gila dia ni kan.
















like page saya
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.

16 comments:

Cik Yatt said...

klu saya wat sis..konfem bruk..huhu

nabila azmi said...

hihi.... suke je mkp zoey ni=)

hazanis said...

kenapa comel sgt ni??:)

MiSz fiFiEyQa said...

rajinnye akak main2 mekap..eheh..mekap camni nampak mcm ala ala vampire plak..hehe..
tapi akak tak pakai eyeliner kan?sbb macam tak nampak pun.. ;))

Tulus Sweet said...

rasa nak tolong conteng2kan je...haha!

Makbed said...

saya pun sukajuga..

laskar pelangi said...

pandainya dia main mekap mekap.cantik:)
muka pakai produk apa..?licin jer.he3

laskar pelangi said...

pandainya dia main mekap mekap.cantik:)
muka pakai produk apa..?licin jer.he3

Sya Kiffli said...

zoey...u make up apa pun memang cntik zoey...:)

muLan mia said...

zoey.. buat tuto mekap ni zoey... mia suke cara zoey mekap for smokey eyes.. sgtla outstanding

izzie izzam said...

weeewit! cun . .cun .. cun .. hehehe . .kan syokk kak zoey leh make up kan izie mse nak pi dinner nnti .. hukhuk . .ape kan daya .. jauh -.- bljar dripda tuto akk je .. huhuhu :)

LelakiSemalam said...

nak try ahhh...hehe!

✿ Milly Molly ✿ said...

Nak awak mekapkan camni time kawin nnt blh tak? Cantek!

coconut.orchid said...

salam zoey, cantik awak make up...selalu tgk tutorial make up awak dekat youtube :)

Ain Dzaya said...

sangat cantik..huhu..na buat..tapi tak pandai tenyeh make up kat muka la...

Tyra Amer said...

nape saya buat tak jadi? sobsobsob ;(