product review: blouse yang cantik :))

Assalamualaikum..


orang kata blouse untuk mak2 kite...eh sape cakap tu?
meh nak sekeh sikit meh..bhahaha..
muda mudi pun boleh nampak hebat bergaya weewiitt kalau memakai blouse.
sekarang saya mahu share tempat membeli blouse yang super lawa!



12012-11-02 15.33.05
saya suka pakai blouse ni.cantik uolsss....selesa dan terletak elok kat badan kita.


12012-11-02 15.33.25
saya suka sebab blouse ni boleh pakai dengan macam2 gaya.
memang tak rugilah beli sebab kita boleh pakai dia dengan macam2 gaya.


cadangan gaya:
1) pakai blouse ni dengan cardigan.tak kisah cardigan pendek atau panjang dari blouse ni.
dua2 pun boleh je senah..pakai pulak belt/clincher kat pinggang(luar cardigan).
uolss nampak bergaya.

2) pakai dengan blazer atau jaket.gabungkan dengan seluar panjang.palazzo atau skirt labuh.

3) pakai dengan palazzo atau skirt labuh.boleh biar blouse di luar macam biasa
atau masukkan kat dalam.pastu pakai pula belt/clincher di pinggang.


4) pakai dengan skirt labuh atau apa2 kain yang uolss ada(kain kurung ke).
dah nampak macam kebaya atau kurung moden kan.


cats1
yang ini terpaling best ni.kita2 selalu tak pentingkan bab ini kalau beli blouse atau kemeja kan.

gambar kiri:
bahagian tepi butang ada 'lebihan' yang dijahit.kalau pakai blouse ni,bahagian 'lebihan'
akan tersorok didalam.

gambar kanan:
ni lah fungsi lebihan tadi.bila pakai blouse ni,tak nampak ruang yang terbuka di bahagian
celah2 butang tu.so,takdelah nampak bahagian dalam badan kita ke,bra ke kan.
kalau terbuka ruang tu pun,tak nampak terus bahagian badan kita.yang nampak cuma 'lebihan' kain tu tadi.
wah selamat !


blouse kat sini ada banyak design,warna dan saiz.
ni antaranya..
.
.
.

yang ini design yang saya pakai tu.






saya berkenan yang ni sebenarnya tapi saiz saya habis..wuwuwu T_T










so jomlah pakat2 beli.blouse ni laku..uolsss..jangan lambat2.
sesuai untuk semua.pelajar ke,pekerja ke,suri rumah ke,sape2 je lah..
semua boleh pakai dan nampak bergaya.


kat mana nak beli?
FBnoor wahidah



like page saya
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.