product review: elf lip exfoliator(original)

Assalamualaikum...


ramai orang ada bibir kering.kering kontang,kering kelupas,kering berdarah,
weh scary maakkkk...!
pastu pakai lipstick tak mau lekat dan nampak tak lawa dah sebab bibir jadi kuping2.
jadi kene jaga elok2.salah satu cara dia ialah scrub buang kulit kering dan kuping2 tu.
ada scrub khas untuk bibir.dia lebih lembut dan selamat.bibir kita ni lembut dan nipis.
bukan tebal cam kulit biawak BHAHAHA..


jadi saya nak kenalkan uolss dengan scrub bibir jenama elf.
jenama ni popular kat luar negara.tak caya,silalah tengok video mekap kat youtube.
melambak yang guna produk jenama nih.


elf lip exfoliator
RM20.
2
ini packaging dia.kat belakang ada kandungan bahan2 dan cara guna.
produk ni original dari us.bukan tiruan tau.
ini salah satu produk yang terlaris kat us..rugi kalau uolss tak try.


3
bentuk dia macam lipstick.bau wangi coffee.
tekstur dia minyak2 dan ada biji2 bila disapu.nama pun scrub senah oii..
tapi ini scrub bibir yang lembut.toksah risau bibir calar ke hape kahkah..


scrub ni diperkayakan dengan vitamin E,shea butter,avocado,grape dan jojoba oil
untuk menyuburkan dan melindungi.merawat dan melicinkan bibir.
kandungan utamanya adalah gula dan rasa manis2 bila kita guna.
takde rasa tak sedap dan selamat kalau2 kita tertelan.tapi jangan over sengaja nak telan.
lempang kang baghu tau.


4
ini sebelum pakai.time ni tak teruk sangat.ada masa dia jadi kuping2 memang tak best.
nampak kawasan saya bulatkan tu? haa..kat situ area yang selalu jadi kuping sampai berdarah.


5
sapu2 produk tu kat bibir.buat macam pakai lipstick.
lepas tu urut lembut dalam gerakan membulat.saya guna jari manis.buat lembut2.
lepas tu guna kapas yang dibasahkan dengan air dan cuci kesan scrub tu.


7
lepas tu boleh la pakai lip balm atau lip gloss.saya pakai vaseline ja nih.
kering dan kuping dah keluar.bibir rasa lembut dan nampak licin.
senang nak apply lip balm,lip gloss dan lipstick sebab senang nak lekat dan nampak cantik.


1
amboi dan2 jadi cewi..bibir saya dah ok..uolss pun kena try sama.
terutama yang alami bibir extra masalah tu.
yang nak kahwin ke,dinner ke,try la benda ni.nanti mekap tang bibir tu jadi cantik lepas sapu lipstick
 sebab bibir sihat dan licin.yang tak suka pakai lipstick pun kena try benda nih sebab bibir nampak
cantik dah walaupun tak letak kaler.



selain produk ni,ada lagi produk lain dari jenama elf terutama mekap.
original.bukan tiruan ok.
kat mana nak beli?


fb page: elly stylista
fb owner: norbaishatul huzalli razali

SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN SILA KLIK LINK
YANG SAYA BAGI NI OK.BUKAN TANYA ATAU ORDER KAT SAYA.TQ.


like page saya di www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.

6 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

AMBOI KAK .. MCM BERMINAT JE .. HEHE

miss syukur said...

thanks for reviewing. benda ni selalu out of stock kat website dia. tq for sharing a ready stock link :)

MiSz fiFiEyQa said...

sy memang ade masalah bibir mengelupas ni..even dah pkai lipbalm n vaseline pun still same jugak!kalo pakai lipstick mmg nmpk horrible sgt..huhu
produk ni xde jual kt kdai ke?x reti nk beli on9.huhu

elly stylista said...

thanks zoey sudi review!! ^___^

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

cik zoey. nk tnya. kalau scrub muka . muka akan jd nipis ek ??? saya slalu la jugak scrub muka bila muka mgelupas sbb rajin picit bintik itam. terutamanya area hidung. huhiu

Mizz ErMa said...

bibir sy ok tp bibir en.hubby kering skit..seswai jgk ke utk lelaki cik zoey? hihihi