saya dalam majalah remaja.

Assalamualaikum..


cerita saya ada dalam majalah remaja keluaran 15.11.12.
saja shared2 lagi.thanks pada kak nurul huda.
dan thanks pada semua2 yang bagitau saya muncul dalam majalah ni.





1 
tiba2 je rasa setaraf dengan che ta bila story pasal dahku berada cover..
hoi over lah senah ! muahaha...padahal story pasal pengalaman ada penyakit je pun.


2 copy 
amboi letak frame..siap edit letak bokeh.ini kerja orang takde kerja tapi asik bz memanjang.
bz hapa pun haku tak tau kat dia T_T
muka2 yang terpaksa dimasukkan sekali muahaha...uolss kene redha okes.


e20121114_223508 copy
again..






klik iklan nuffnang nak kawen.tenkiu.