saya dalam akhbar utusan malaysia.

Assalamualaikum.


paper utusan pada hari sabtu 15 dec 2012.
 secara tak pasal2 saya telah muncul dalam ruangan blogger pilihan.
tak sangka uolsss! 
ingat lagi sorang follower kat twitter merangkap pembaca blog saya pernah cakap
 dia tertunggu2 bila turn saya akan muncul dalam ruangan tu,
sekarang sudah muncul maaa...taaddaaa! pompompom!(bunyik mercun).


terima kasih kat kak ina yang susah2 cari saya sampai ke fanpage,email dan calling2.
interview time tengah ada family gathering,riuh rendah jadinya.kesian k.ina T_T


rasa bertuah dan syukur sangat2 dapat muncul dalam ruangan ni.
fatin liyana,irine nadia dan ramai blogger famous lain pernah masuk gak kat ruangan ni.
jadi cam jakun sikit lah kan bila saya pun masuk(jakun banyak sebenarnya haha).


kahkahkah...cam tak caya je tu muka haku.mimpi ka nih hoi?


tajuk pasal penyakit tapi ada sikit2 ja pasal penyakit.banyak pasal blog saya ni haa..
k.ina tau pasal penyakit saya melalui entry2 yang saya share pasal penyakit.
bila tengok ni,kembang kempis tak kasi can dah..cam tak caya muka dahku di paper ini.
awal2 pagi lagi kawan mesej bagitau masuk paper dan banyak terima ucapan tahniah.
apa nih? apa nih? i bukan terima award ok..kahkah.



terima kasih pada semua yang baca blog saya.
follower saya tak ramai tapi syukur sangat bila check kat nuffnang uniqe visitor saya
tiap2 bulan cecah sampai ratus2 ribu.cam tak caya je.
terima kasih semua dan minta maaf kalau ada salah silap.
kalau tersombong ke,tertulis bukan2 ke.bukan tak tau,kita blogger ni tulis macam2 kan.



like fanpage saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.

18 comments:

onie said...

wahhhhhh... :D

✿Gucciey Lavender✿ said...

wah , bertuahnye kak . tumpang gembira :)

Izzah Azizah said...

tahniah kak zoey !!
blogger femes nie.. ihik ! :D

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHHHH .. TERBAIK LA AKAK :)

luqman zakaria said...

cayalah..paper lg..:)

hanani fiee said...

ah,,,famous kak zoey,hehee,,smga cpt smbuh !

ziha said...

tahniah :)

ct cheery said...

tahniah lagi untuk zoey..rezeki tu..hope tabah hadapi ujian ni..(doa lagi..hehe)

are_lin@yu said...

femes emes dah zzy..hihi..tahniah!

zOeY zAu YaH said...

onie: woohh..

zOeY zAu YaH said...

gucciey: tq :)

zOeY zAu YaH said...

izzah: nsb je tu dpt msuk hehe.

zOeY zAu YaH said...

dedeq: biasa aja donggg haha.

zOeY zAu YaH said...

luqman: thanks.

zOeY zAu YaH said...

hanani: biasa gk hihi.amin.thanks.

zOeY zAu YaH said...

ziha: tq.

zOeY zAu YaH said...

ct: amin..tq.

zOeY zAu YaH said...

are_lin: owh tidaakkk...haha.