saya dalam majalah dara jan 2013.

Assalamualaikum.


saya tak tahu pun ada story pasal saya dalam majalah dara jan 2013.
kawan2 fb yang cakap baru terhegeh2 nak terkejut..kahkah...terkejut konon.


wartawan dara tak contact saya pun,tapi mungkin dapat story dari k.emy(wartawan rapi).
thanks.




muka depan dia yuyu zulaikha.blogger jugak.



story pasal saya ni.takpe,just nak share2 pengalaman kan.
ada yang tanya saya,saya ke tulis ayat2 semua tu.
eh mane adeeee..saya cerita2 dan bagi point2 penting.karang2 tu semua ahkak2 wartawan lah uolss.
setiap majalah kan ada cara penulisan depa sendiri.mana boleh tibai 100%
tulis apa yang saya cerita.saya merepek je pandai lah haha.


mekasih semua yang mendoakan saya.
kalau kita mendoakan kebaikan orang lain,malaikat pun akan doakan perkara yang sama untuk kita. :')
jadi uolss doakan saya dan bagi kata2 semangat,
uolss juga akan dapat kebaikan dan pahala yang sama.
terima kasih sangat2.semoga Allah merahmati kita dan memberi kejayaan dunia akhirat.amin.


like fanpage saya di:
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.