baju comel di DINI SHOP ;)

Assalamualaikum.


DINI SHOP ni online shop kawan saya yang jual baju comel2 terutama dari korea.
lepas pakai konpem rasa comel macam saya..IHIKS! IHIKS! gedik gila ni kenapa? T_T


banyak sungguh pilihan baju yang lawa2..sampai gadis ayu macam saya pening2 nak pilih..
kahkah..ayu konon..puiii!
tapi akhirnya saya mempilih 2 helai baju yang super comels dan selesa!



saya suka baju ni tang kain di dada tu.
tutup dada dan rasa lawa semacam je..muahaha.
dia labuh dan material sangat selesa walaupun cuaca panas.
ada banyak warna,saya pilih warna ini.


cantiknya..! selesanya ! overnya ! kahkah.


budak ni semangat raya cina ka hapa tah..haha.
merah ang2 habaq hang! menyilau mata CCE yang ambil gambar ni.
baju ni ada ropol2 tu kat bawah.rasa macam pakai skirt pun ada. 
comels tau.


percaya tak,mak saya yang tolong pilih baju ni? 
kenkonon anak gadis dia ni comel tahap terpaling tinggi bila pakai ni...kahkah.



selain baju macam yang saya pakai tu,DINI SHOP ada jual banyak lagi baju
dan benda2 comel.
.
.
.
peplum yang tengah hot sekarang ni.
ada banyak lagi design peplum.uolss try pi usha sendiri ok.


comelnya baju nih T_T
banyak baju korea yang comel2.


kemeja ni trend skang.lain2 baju pun ada.banyak uolss.rambang mata ni haaa.


kasut ni lawa lah! flat shoes yang comel dan ada style.


heels yang gojes sampai ke tahap maksima.


nangess weh tengok heels nih T_T


heels ni nampak elegan tapi comel juga.


bag pun ada.cantik bag ni.


studded bag.studded kan tengah in skarang ni.


DINI SHOP ada khidmat mini pelamin untuk majlis berendoi jugak.
simple tapi lawa kan?

baju,kasut,bag dan semua2 kat atas tu uolss boleh terjah DINI SHOP
bukan saya yang jual ok.


sekarang ni diaorang ada satu lagi page,iaitu BABY DINI ON9 SHOP
kat sini diaorang jual barang2 baby.macam2 lah barang baby yang depa jual.sila usha sendiri k..haha.




baju baby ni comel!


ini pun..!


saya suka tengok baby pakai ni...so comelsss..


cetokin..hihi..comelnya kalau baby pakai.



ok tunggu apa lagi.silalah klik DINI SHOP


nak mekap? belajar mekap? tengok hasil mekap? beli tudung? update2 terbaru?
like fanpage saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.



25 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

kurusnyer ko noksss, hehe! btw, comei sungguh baju2 tu including baju baby :)

Miss Sue said...

suka yg first pic.. nice !

deqjamucuxx said...

comelnya budak yang hat taip ni. eh... hahahah :)

comel nye baju yang atas sekali ~ tuan dia pon comels

Salwati Sapei said...

alahaii..gojesyer baju yg cik ct pakai..memang sesuwai lah tuk body S size..huhu (hanya mampu melihat) design2 korea ni mmng mabeles tpi smua bnyk smal size lah..x berani nak beli online..huhu

anyway tq share link belogshop tu, leh eyeshopping!

pinky said...

baju cantik...nga tuan blog skali tau...=)

Mulan Mia said...

Siti *zoey. ... Mia ske pic.zoe yg pakai turban tu. So gojes....

Ainin Suffiah said...

baju yg first tu nice sgt sbb tutup dada. cantiknyaa :)

najihahfara said...

sukalah heel pink tu tapi x boleh pakai heel huu

mamaairis said...

ala..lawanya anak dara nih.....

Siti said...

pink: kan2? comel2.

Siti said...

miss sue: tq.

Siti said...

deqja: ye lah..deqja comel hahaha.

Siti said...

salwatie: hehe..tu lah korea saiz kck atau sdg.tp klu bernasib baik dpt jumpa yg bsr skit hihi.

Siti said...

pinky: tuan blog sbb mkp+bju yg cantik ja tu yg dia nampak ok..haha.

Siti said...

mulan: siti hehe..tq.

Siti said...

ainin: yup.cantik n selesa tau.

Siti said...

najihah: :)

Siti said...

mamaairis: sukanya bila org pggil ank dara hahaha..

♥~~Rino@~~♥ said...

Amboi cantik :-)

haney said...

memang comel2 belaka brg2 yg dijual hihi

Atiqah Razak said...

cantik2. berkenan beg yg pertama tuu ;)

Lieyana Molkacoon said...

waaaa!!! kasut!!! gojessss gilerr!!!

Mizz ErMa said...

cantiknye, cantiknya, memang rambang sat mata nih dk tgk koleksi baju2 yang ada kat album dia..

are_lin@yu said...

cantik!

✿ Milly Molly ✿ said...

Kurusnye awk ni. Tp comel baju awk beli. Sesuai! :)