gadget ranum menggoda.

Assalamualaikum.


tahun 2013 kena kerja keras.
impian setinggi gunung,harapan tinggi melangit,blablabla..
hoi over!


tahun baru saya ada gadget yang jadi idaman sampai siang malam
tak lena tidur tapi makan tetap berpinggan2..muahaha.


CANON G1 X.
amboi..menggoda sungguh beliau ini 
kualiti DSLR.harga dekat 2 ribu lebih juga.rasa2 lah.


skrin tu yang tak tahan tu.meleleh ayaq lioq baq hang!
kalau macam ni memang senang nak ambil gambar sendiri ke,gambar jiran tetangga
tumpang sekaki ke..kahkah.
senang nak rakam tuto juga.haruskah dahku menangis kerana terlalu mahukan ini?
atau.......... jeng3x...!
.
.
.

SONY NEX-5R
kualiti DSLR juga.harga pun 2 ribu lebih.

yang super menggoda tu haa..tu haa..
skrin beliau mables sungguh ! rasa nak gigit2 skrin laptop sendiri.
teruja punya pasal.tak pasal2 pun teruja sama..kahkah.
hoi !

biasa budak nih..cepuk sikit.

haa kau tengok? kau tengok? skrin beliau sangat mables pungpang2 pompom! *bunyi mercun.
tolonglah..saya sangat mahukan ini..



SAMSUNG GALAXY NOTE II.
harga 2 ribu lebih sikit2..muahaha..
ini impian sejak note 1 lagi tapi dahku bukan orang kaya kerajaan isketanbola..
dahku orang susah..sob sob.
sampai dah keluar yang note 2 pun masih belum pakai lagi.
"laaa..kesiannya tuan blog ni.."

weh dialog sapa tu? lempang kang !
ganas pompuan nih o_O"


like page saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.

28 comments:

cikyuyiyui92 said...

same with me.. maukaannn iphongggg~! hakhak

♛ Azie Azra ♛ said...

kdg teringin nak camera tp hidup jrg keluar. xtau nk snap ape. muka sendiri bole laa. hehe. teringin nak iphone 5. berangan je laa :)

leyla luv ariff said...

wuhuu..nak gak cam sis..ske3

.::: Princess MOMOY :::. said...

hepy new year dear
semoga tercapai nak camera + hp tu
=)

pena rozie said...

Rozie nak iphone 5 jer. Hehehe.....

Leeza Eelza said...

moga tercapai impian zoey..

najihahfara said...

blink2 mata bila tengok gajet canggih2 keluar kan huhu

LelakiSemalam said...

tergoda sesangat!

Aida Azryn said...

hehe. kena kerja keras la.. insyaAllah ada rezeki beli tuu. :)

nor azzwaa said...

kak wiyahh...awa pun tgh ngidam nak note 2 !!!...
hehe....

zOeY zAu YaH said...

cikyuiyui: hehe..himpun duit cpt2.

zOeY zAu YaH said...

azie: kan maxis ada buat plan apa tu iphone cuma dkt rm2k saja kot.tp kontrak n ada terma n syarat kot.kot je lah haha.

zOeY zAu YaH said...

leyla: nak ape? hehe.

zOeY zAu YaH said...

princess: thanks. ;)

zOeY zAu YaH said...

pena: haha..kena usaha lbh tu.

zOeY zAu YaH said...

leeza: amin.thanks.

zOeY zAu YaH said...

najiha: yup.kocek nangis haha.

zOeY zAu YaH said...

lelaki: err... hehe.

zOeY zAu YaH said...

aida: tu lah kan.insyaallah.

zOeY zAu YaH said...

azzwa: doa n usaha byk2 semoga kita dpt pakai haha.

deqjamucuxx said...

natang besaq gajah tu (dslr) da lama ngidam . tapi tak dapat2

shu said...

note II mmg idaman kalbu sy jgk..jom smpan duit bli sma2..hehe

Mira Adzlia said...

hohoho....teringin jugak nk pki dslr

Miss Lexus said...

omo...tergoda bertalu talu tgk kamera tu air liur menitik tanpa sedar. ok over.. bekenan gila kot. adui.. kami ni duit loan 1 sem pun lum mampu beli. hakhak.. dgn nada sedih.

Nastyna said...

Selamat tahun baru and moga dapat gajet baru ;)

dEdEQ dE wIshEs said...

AMBOI .. MANYAKKK TU AKAK .. HIHI .. INSYA ALLAH

Zaza Debunga Pelangi said...

zaza pun gila gadget tapi belum mampu...hukhuk

Mizz ErMa said...

nak satu jgk..alahai, nape la sume mahal2 kan..byr ansuran je leh x? hihihi