gadget ranum menggoda.

Assalamualaikum.


tahun 2013 kena kerja keras.
impian setinggi gunung,harapan tinggi melangit,blablabla..
hoi over!


tahun baru saya ada gadget yang jadi idaman sampai siang malam
tak lena tidur tapi makan tetap berpinggan2..muahaha.


CANON G1 X.
amboi..menggoda sungguh beliau ini 
kualiti DSLR.harga dekat 2 ribu lebih juga.rasa2 lah.


skrin tu yang tak tahan tu.meleleh ayaq lioq baq hang!
kalau macam ni memang senang nak ambil gambar sendiri ke,gambar jiran tetangga
tumpang sekaki ke..kahkah.
senang nak rakam tuto juga.haruskah dahku menangis kerana terlalu mahukan ini?
atau.......... jeng3x...!
.
.
.

SONY NEX-5R
kualiti DSLR juga.harga pun 2 ribu lebih.

yang super menggoda tu haa..tu haa..
skrin beliau mables sungguh ! rasa nak gigit2 skrin laptop sendiri.
teruja punya pasal.tak pasal2 pun teruja sama..kahkah.
hoi !

biasa budak nih..cepuk sikit.

haa kau tengok? kau tengok? skrin beliau sangat mables pungpang2 pompom! *bunyi mercun.
tolonglah..saya sangat mahukan ini..



SAMSUNG GALAXY NOTE II.
harga 2 ribu lebih sikit2..muahaha..
ini impian sejak note 1 lagi tapi dahku bukan orang kaya kerajaan isketanbola..
dahku orang susah..sob sob.
sampai dah keluar yang note 2 pun masih belum pakai lagi.
"laaa..kesiannya tuan blog ni.."

weh dialog sapa tu? lempang kang !
ganas pompuan nih o_O"


like page saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.