mekap anna bertunang.

Assalamualaikum.


pembuka tahun 2013 untuk job mekap dimulakan oleh ANNA! pompompungpang!!!!
amboi over bunga api dia..kahkah.


5 haribulan pagi2 buta lagi dah mula mekap sebab majlis pertunangan anna time pagi.
mekap ni campur2.ada yang guna barang anna,ada yang guna barang saya.
kening tak cukur dan tak buat teknik hide.anna ada kening yang tebal,saya lukis dan bentuk
senatural yang mungkin.


sebelum dan selepas mekap.


gambar ni guna flash.


half moon shawl sebagai veil.


anna pakai peplum dress.


bawah ni gambar dari official photographer aril asm(asm photography)
.
.
.






kalau nak tengok hasil mekap yang lain sila ke:


booking:
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
text: 012-4141421
inbox: http://www.facebook.com/fabulousiti


like iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu
(ingatkan taun baru tua2 gini dah nak tukar ejaan tq tu betul2,tapi hampas gak kan -.-").

5 comments:

hana hadi said...

bahagian mata cantik

Mardiyanhani Anuar said...

alamak...baru terbaca...sowi

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTEKKKKKKKKLA AKAK MEKAP :)

cik nur said...

cantik la zoey make up lawa baju pun lawa hehehe :)

khairunnisa said...

lawanya =),anyway done followed your blog, do visit mine k! =)

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN