pilih nama bisnes untuk saya dan dapat hadiah!

Assalamualaikum.


saya tengah pilih nama baru untuk bisnes dan terfikir nak uolss semua2 bagi cadangan nama.
nama apa2 pun boleh.saya cuma nak nama yang simple tak panjang sangat dan kalau boleh gabungkan
sekali nama saya iaitu 'siti' itu dikira bonus.boleh dapat markah lebih tu haha.


bisnes saya tu shawl dan mekap(2 servis untuk 1 nama).
hadiah misteri yang menarik dan comelsss menanti anda! uolss bagi je idea nama tu di komen blog saya ni
atau di status yang saya akan update di fanpage saya.nanti saya akan pilih yang menarik
(tapi tak semestinya akan digunakan sebagai nama bisnes saya,ikut keadaan juga.cuma pemenang memang akan ada).



jom pakat bagi idea ;)


UPDATE ON SATURDAY 19.1.13:
pemenang ialah dhir_iman(nadirah rasid).
tahniah dan terima kasih kepada semua yang bagi idea.

25 comments:

♥iylia ismail♥ said...

siti beauty & hijab couture.
hehe..
xreti laaa..just try..

A SY said...

Diversity
Variety Siti *varies from make up to shawl
Eye Siti *everything dibuat dari perspektif, pandangan kak Siti
Siti Beauty and Fashion Group

AZLINA HAPIP ! said...

mencbe nasib... :)

"SITI'S WARDROBE & BEAUTY"

sea_lavender said...

"3S-Siti,Sweet,Simple"
:) heee tu sje2 da ~~

Selipar Putus said...

simplysiti. huhuhu.

"De' Lovely Siti's Touch"

Angel Bdadary said...

hurmm... The Touch Of Siti..
Semuanya dari hasil sentuhan tangan awk kn??
Hehe.. Just an idea (^_^)

Miss Sue said...

first of all tahniah akak nak bukak bisnes selain makeup !! :D semoga maju jaya yea.. btw nama ni xde lah hebak, saje2 je nak cadangkan.. hahah :D

''SITI's BEAUTY & MAKEOVER''

''SIMPLY SITI BOUTIQUE''

''DE' SITI BEAUTY''



Iqa said...

nak cube nasib gak, cik siti.. :D

SITI’s Prettyilicious Boutique: SHAWL & COSMETICS

SITI’LICIOUS Boutique:SHAWL & COSMETICS COLLECTION

Classy & Chic Boutique: Siti’s shawl and Cosmetics

Leeza Eelza said...

Hanyalah sekadar pendapat:)

Ct.Makeup&Shawl.Biz

Pieh Rizfie said...

Gorgese Siti Beauty..ok what????hehe

shu said...

Sitilicious - Hijab & Beauty :)

Salwati Sapei said...

CT Zone Collections :)

dhir_iman said...

~FaBULOuSiTi~
=)

therylisa nurul ain said...

Beauty CT

Zaza Debunga Pelangi said...

MissHijabBeauty By Siti... =)

Zaza Debunga Pelangi said...

xpun kan = SitiHijabbeauty

hanani fiee said...

SITi magic touch fashion .
hehehe

allysyazmin said...

touch by siti zoey :)

Miss zaza said...

siti shop!.. huhu. sbut guna british accent. comel kan?. hehe. just kidding.. rasanya ini paling simple punya idea. btw. god luck. may Allah ease everything for you..

nia said...

hehe.. sje nk try
1-creative.SITI.couture
2-BEAUTY ELEMENT BY SITI
3-siti inspiration touch maksudnyer sentuhan yang merangkumi semua makeup + hand made shawl

nona said...

try try! hihi.

Alla Moda by Siti Afiyah (Alla Moda - fashionable/stylish)

Sleek by Siti (sleek -anggun)

Queen by SitiAfiyah

PrettyStylish by Siti

AnggunFashion by SitiAfiyah

Siti Afiyah Signature :)

teheee :)


semoga berjaya kak siti dalam perniagaan dan kehidupan :D

Cinta hazanis said...

kita xthu nak bagi nama tapi nk wish good luck untuk awak.:)

Aida Azryn said...

siti beauty and shawl collection. okay tak? hikhik. :)

miera said...

Fantastik beauty , fantastiksiti , CTSHAWLBEAUTY , CTSLEEK , CT'BEAUTYCARE , CTUPSHAWL , CT TIP GIRL , SITI CONTACT YOU . CTCONTACTU . SHAWLSITICONTACT . SITIWORKINGHAND . CTWORKINGHAND . SOFT&ITEM .

http://www.facebook.com/othumandaughter

zEri sAfEerA said...

smangat nk tahu ape name yg dhir_iman bagi. oh, fabulusiti. kreatfi sgt.