saya dalam majalah mingguan wanita.

Assalamualaikum.


saya tak tau pun ada story pasal saya kat dalam majalah mingguan wanita 28.12.12.
kawan2 kat fb yang bagitau.thanks ya.


ada yang tanya,asyik story pasal tu je yang keluar..
yess,saya pun harap ada story lain pasal saya.pasal blog ke,mekap ke kan..
tapi kita kena bersyukur dengan apa yang kita dapat.jadi alhamdulilah dan terima kasih
pada akak2 yang tulis story tu.lagpun niat asal memang nak share pengalaman saja.
jangan nak ngada eh..cepuk kang! kau bukan blogger glamour pun,jauh sekali retis pompom(bunga api)
kahkah.(moral of the story,sila jangan ngada minta kuar story itu ini..bersyukur je la).


muka depan erra fazira dan raja azura.


the story is.... hehe.
terima kasih yang mendoakan saya dan bagi semangat.
saya ok saja..alhamdulilah.




like fanpage saya di:



klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.