christian louboutin high heels.

Assalamualaikum.


saya mempunyai sifat maha kagum terhadap kaum2 perempuan yang tahan pakai high heels.
tambah2 kalau pakai heels jenama lubuk tin! eh tak..kau nak kene lempang nama dia sedap2 kau panggil lubuk tin? ni haaa..ni haaa..jenama kasut terpopular bagi orang2 yang gilakan kasut terutama celebrity.
CRHISTIAN LOUBOUTIN! ciuunggg!!!(sepotlight habaq hang).
camna lah saya tak kagum,sudah lah tinggi nak mampos! harga pun boleh tahan nak mamp..!
ok takyah sebut banyak kali..makin stress uolss baca kang T_T


- nama kasut ni disebut kris-shen-lau-bo-ton(betul kot..kahkah).
bukan lubuk tin cam mak nenek tadi sebut tu..eh jap,mak nenek? sape tu? sape? sape? muahaha.


- high heels dia tinggi senah oiii... 6 inci kot? kot je lah kan.dan ada tumitnya yang halusss gitu.
tak gayat ke hoiii?! paling penting adakah orang yang pakai tu selesa? terkedek2 bila jalan.
tapi memang ramai yang gilakan kasut ni.mungkin betul lah orang cakp beauty is pain...erkk!
kata louboutin:- 
" I WOULD HATE FOR SOMEONE TO LOOK AT MY SHOE AND SAY,
'OH MY GOD! THAT LOOKS SO COMFORTABLE!'
THATS NOT WHAT I WANT TO PROJECT.
BUT I'M NOT A SADIST.I DON'T BELIEVE SUFFERING MAKES YOU BEAUTIFUL.
BUT COMFORT IS NOT PART OF MY CREATIVE PROCESS."
haa'ahhhh...ye lah tu T_T


- kasut ni macam2 design.sekarang saya tengok orang gilakan design studded.
landak tengok ni mau nangis dia nih kahkah...tapi memang ohsem lah bebeh.


- setiap tapak kasut jenama ni akan berwarna merah.signature dia kot? haa'aaahh..rasanyalah
(cam pandai je haku nih T_T).


-ini yang terpaling nak pengsan ni.harga dia bukan sekupang dua untuk seketul,
tapi ribu2 cik kiah oiiii...! harga dia boleh cecah puluhan ribu sama harga dengan
seketul kereta buatan malaysia! makanya memang hebat lah orang2 yang pakai kasut nih.
orang cam haku ni tengok sambil nangesss kat dalam hati T_T


bawah ni antara design kasut christian louboutin
(pictures taken from google and  louboutin website).
.
.
.



kau tengok design2 dia? meleleh air liur,meleleh lagik air mata tengok.
saya pakai ni mau pengsan dan bangun..pengsan lagi dan bangun..
pengsan kocek nipis satu hal,pengsan sebab tak tahan sakit pakai tinggi dua hal.


orang2 kaya dan celebrity memang gilakan kasut nih.
.
.
.

kim kardashian salah seorang artis hollywood yang selalu pakai kasut jenama ni.



fazura pun pakai uolsss...



pergh!!! bukan je fazura selalu pakai,dengar2
2,3 artis lain pun gilakan jenama nih.takpelah rezeki kan.uolss kerja keras dan mampu.



inilah christian louboutin.tuan punya merangkap pengasas,pencipta,penpenpen semua dialah hoi!
kata beliau:
" WHEN WOMEN PUTS ON A HIGH HEELS,
SHE HAS A DIFFERENT ATTITUDE.SHE REALLY STANDS UP 
AND HAS A CONSCIOUSNESS OF HER BODY."


Shila Amzah Dikutuk Kerana Borong Kasut?
ini takdak kena mengena dengan louboutin.
tapi kagum betul sebab shila amzah boleh pakai kasut tinggi gila camni T_T



saya orang yang tak tahan pakai high heels.rasa sakit dan tak selesa.
jadi uolss paham2 lah kenapa saya kagum sangat dengan orang2 yang terer pakai tinggi2 nih.
pengsan weh! pengsan! tapi harap maklum,saya tak teringin sikit pun dengan jenama nih.
ukur baju di badan sendiri lah bebeh!




like fanpage saya di:
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage



klik iklan nuffnang nak kawen.
tenkiu.