awas akaun palsu !


Assalamualaikum.


sebelum ni orang curi gambar saja.kebelakangan ni orang menyamar sebagai saya terus.
takpe lah,apa saja niat dia Allah maha mengetahui.
bak kata ustazah,akhirat itu pasti,kita boleh tuntut disana.
yup! KEPADA ORANG SUKA CURI GAMBAR SAYA,MENYAMAR SEBAGAI SAYA DLL
YANG TIDAK ELOK,SAYA AKAN TUNTUT DI AKHIRAT KELAK!
ingat ye,tak jejak syurga seseorang tu kalau orang dianiaya tak maafkan dia.


sampai sekarang saya tak faham dengan orang suka menyamar dan mencuri gambar orang lain.
apa motif mereka? kadang2 menggatal dengan orang lain dan buat macam2 lagi.atau jugak dia dendam dengan saya? hanya Allah saja yang tau.
dah berlambak akaun palsu kat fb yang saya jumpa(guna gambar saya atau menyamar sebagai saya).
kat tempat lain macam myspace ke,tagged ke,twitter ke entah berapa banyak pun tak tau.
tapi sekarang saya tak peduli sangat.senang je citer,report kat cybersecurity malaysia
dan yang paling penting SERAHKAN PADA ALLAH DAN TUNTUT DISANA KELAK.
sekarang ni senang je nak trace ip addres orang tu.dari situ kita boleh tau lokasi dia kat mana
dan siapa dia..senang kerja kalau report..sebab ip dah ada kan?


yang terbaru.menyamar sebagai saya lepas tu add saya di fb.
takpe..saya serahkan pada Allah.siksaan Allah amat perit sekali.ingat tu.
kesalahan orang ni sangat banyak.
menyamar sebagai diri saya,gunakan nama saya,kelirukan orang lain termasuk customer saya,
mencuri gambar saya,membuat akaun palsu dll.nak report cukup senang.
saman nak? untung2 kaya dahku..kihkih.




senang je nak trace akaun saya yang real.
dalam setiap gambar saya akan letak alamat blog dan fb kan?(url).
url ni macam kat atas tu...fb saya yang real http://www.facebook.com/zoeyzauyah
apa pun nama yang saya ubah(sekarang guna nama siti aafiyah real zzy),tapi url saya tetap sama.
jadi uolss taip url tu terus akan ke akaun saya.lebih senang.
kalau melalui nama naik je akaun2 palsu terutama kalau saya dah tukar nama.





ini fanpage bisnes tudung dan mekap.


url blog saya:

url blog tudung dan mekap:

url youtube:

instagram:
siti_zoey (guna nama).


ini je yang saya ada.akaun kat tempat lain macam myspace ke,tagged ke,
tumblr ke,memang saya tak ada.kalau jumpa tu(url sama macam akaun real saya ke),
memang bukan saya.yang saya list ni je yang saya ada.


kepada orang2 yang suka curi gambar dan menyamar tu,
sudah2 lah dari buat benda yang ada niat tak elok.
ajal maut kita tak tahu,kalau tuan badan yang sebenar tak maafkan macam mana?
jangan main2 oiii..ingat neraka tu seronok ke?



jadi tertipu ye uolsss...
tq.