Sponsored Post:HUGO RED wangian terbaru dari HUGO BOSS.

Assalamualaikum.


HUGO BOSS....ok,sebut jenama saja sudah terbayang pewanginya yang harum.
sapa lah yang tak tertarik dengan lelaki yang memakai  pewangi HUGO kan.
23.3.13 saya dijemput ke majlis pelancaran haruman terbaru dari HUGO BOSS iaitu HUGO RED.
walaupun tak dapat join event tersebut sebab jadual bertembung,
tapi mana boleh lepaskan peluang nak kongsi keistimewaan pewangi HUGO RED ni.
thanks to Ng Ji Lian dari HUGO.


PUSHING BOUNDARIES WITH THE DARING NEW MALE FRAGRANCE: HUGO BOSS.
Jared Leto merupakan jurucakap bagi haruman HUGO.
cuba cakap,siapa yang tak terjatuh hati pada beliau? owh..dan pewangi HUGO RED juga...
haha.(cover line).


Jared Leto dan HUGO RED sangat tepat,sehati sejiwa macam isi dengan kuku..
amboi melampau perumpamaan saya..haha..tak..tak...
tak melampau sebab sifat2 beliau sangat bersesuaian dan menggambarkan  ciri2 haruman 
HUGO RED iaitu PUSHING BOUNDARIES.
kata  beliau: “Pushing boundaries is important for 
everyone – that’s when you find the greatest reward, the biggest breakthrough”.


pada majlis pelancaran tersebut, Will Andrews,P&G Frgrance Creation Team menjelaskan,
“An innovative scent requires an innovative source of inspiration and HUGO Red is a great example of 
this. We wanted to create a perfume for men that captures the idea of pushing boundaries and to 
achieve this we found an unexpected parallel with the behavior of cold and hot metal. The result of 
our creation is a contemporary blend of contrasting ingredients, full of cold and hot tension that 
stimulatesthe wearer and leaves him feeling energized and ready to challenge himself.”


tidak syak lagi,haruman ini sangat tepat untuk lelaki yang sukakan cabaran dan menjangkaui sempadan.
tapi bagi saya,mana2 lelaki pun sesuai dengan pewangi ini.
sapa boleh tolak kalau dengan haruman macam ni? saya pun tak tolak punya walaupun saya wanita..
yess...percayalah saya juga memakai pewangi lelaki( realiti tau! pecah rahsia I...T_T ).
tapi kalau uolss bukan jenis macam saya yang pakai pewangi lelaki,
uolss kaum wanita boleh belikan untuk pasangan masing2 ke,kawan ke atau keluarga tersayang.
kaum lelaki sila beli..pasti jatuh hati..ceceh macam pantun pula.


dilancarkan pada bulan april,pewangi dinamik ini diadun
dari bahan2 berbeza yang memberi inspirasi kepada lelaki untuk
memecah tradisi dan menyerlahkan kreativiti unik mereka.


 the HUGO Red fragrance is built around two contrasting accords: the ‘Solid Chill’ accord 
and the ‘Liquid Heat’ accord, which reflect the different facets of cold and hot metal. 
The ‘Solid Chill’ accord combines grapefruit in the top note with rhubarb in the heart note to create a 
bitter fresh accord with a metallic accent that simulates the underlying strength of solid metal. While 
the ‘Liquid Heat’ accord is characterized by cedarwood and hot amber that blend together in the drydown to convey the heat and fluidity of red-hot metal. 
The transition between the two states of metal illustrates the idea of adapting under intense 
pressure; of going beyond natural limitsto create something new and unique.


Akan mula berada di kaunter pada 15 april ini.


HUGO RED:-
Eau De Toilette  75ml  RM202
Eau De Toilette  150ml  RM291
Shower Gel  200ml  RM85
Deodorant Stick  75ml  RM85
Deodorant Spray 150ml  RM85.



mark dalam jadual,15 haribulan ni mesti serbu kaunter,cuba sendiri dan dapatkan HUGO RED!




this article sponsored by Hugo Boss


tq.



17 comments:

Azwar Syuhada said...

wow!! mesti jenama mahal kan?? wangi tak.. :)

Puteri Panda said...

hugo boss terkenal dengan baunya yg best. perfume for man or woman both smells nice. kalau siti pergi, mana tau kena bagi goodies bag yg dalamnya ada perfume. who knows kan. hehe...

Phat said...

wow menarik la

Siti(zoey) said...

azwar: jenama antarabangsa..hugo mmmg wangi2.

Siti(zoey) said...

puteri: hugo mmg bau dia best2..

Siti(zoey) said...

phat: haa..blh sambar satu..haha.

SI MILLY'S said...

Harga affordable jugak ye, ingatkan ribu riban :p

onie said...

design dia sangat lawa :)

leyla luv ariff said...

huhu..ske lelaki yg pkai minyak wangi nie..

FarhanahAdzlan said...

nak jugak join event tu hehe
walaupun tak pernah beli tengok dari luar pon dah tau wangiii diee haha :)

Razil Tahir said...

Woah!
Excited gila sebab dia warna merah!!! Nak beli! Nak beli!!

nuraliasaqinaMY said...

macam botol air la :D

pinky said...

suka jgk hugo boss ni... lagi2 yang lelaki punya....=)

AenuMiza said...

jenama yg sya suka..tp sya pakai girl ye la kn... :) i like

BUNDA a.k.a KN said...

menarik ni..

Misz Illa said...

perfume hugo boss memg wangi...sy sukeeee.....

nadia said...

hugo bau dia semuaaaaaa macho macho kannn :))