bermasker di siang hari.

Assalamualaikum.


ini bukan review.ini aktiviti bila rasa nak bajet hot sikit..eh bukan!
ini bila terasa rajin maksudnya(cover line).pakai siang2 uolss...sebab malam2 kite bz(nyampah..)
kahkah.


dua2 mask ni boleh dibeli dari:chantek selalu

pakai tomato magic white massage pack.
dah penah review.sila carik kat label 'R.PRODUK' .



massage2 dan biar macam pakai mask.
bajet mak datin pergi salon.lepas cuci2 semua rasa cam tak puas hati lagik..
rasa macam nak over lagik...
maka
.
.
.



mask shisheido ni pulak kita pakai.
pernah review jugak.tengok kat label 'R.PRODUK' (tuan blog malas nak copy paste link).




bajet mak datin buat kali kedua.



meleleh air mata gua tarik benda alah ni T_T
tapi lepas tu rasa kulit bersih berseri..macam guna sunlight! EH????




bermasker sambil beryogurt.makan bersepah sebab muka tegang.
*pelis elakkan makan dan buat aktiviti waktu bermasker,nanti kedut makin kedut,tuan blog takpe,
dia memang suka langgar peraturan poonnn T_T.



jagalah kecantikan dengan rawatan intensif(kalau rajin).
sekian pesanan dari saya(yang sebulan sekali nak buat pun haku malas).
kahkah..hoi apesal gelak nih?!


p/s: fuad alhabsi dari kyoto protocol tu hot kan?
hoooottttt sangat..sampai dah jatuh cinta haku dibuatnya..ihikhikhik(gelak kepit).


like fanpage saya di:
http://www/facebook.com/zoeyzauyahfanpage


like fanpage mekap dan tudung di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


like iklan nuffnang nak kawen.
tq.