bermasker di siang hari.

Assalamualaikum.


ini bukan review.ini aktiviti bila rasa nak bajet hot sikit..eh bukan!
ini bila terasa rajin maksudnya(cover line).pakai siang2 uolss...sebab malam2 kite bz(nyampah..)
kahkah.


dua2 mask ni boleh dibeli dari:chantek selalu

pakai tomato magic white massage pack.
dah penah review.sila carik kat label 'R.PRODUK' .



massage2 dan biar macam pakai mask.
bajet mak datin pergi salon.lepas cuci2 semua rasa cam tak puas hati lagik..
rasa macam nak over lagik...
maka
.
.
.



mask shisheido ni pulak kita pakai.
pernah review jugak.tengok kat label 'R.PRODUK' (tuan blog malas nak copy paste link).




bajet mak datin buat kali kedua.



meleleh air mata gua tarik benda alah ni T_T
tapi lepas tu rasa kulit bersih berseri..macam guna sunlight! EH????




bermasker sambil beryogurt.makan bersepah sebab muka tegang.
*pelis elakkan makan dan buat aktiviti waktu bermasker,nanti kedut makin kedut,tuan blog takpe,
dia memang suka langgar peraturan poonnn T_T.



jagalah kecantikan dengan rawatan intensif(kalau rajin).
sekian pesanan dari saya(yang sebulan sekali nak buat pun haku malas).
kahkah..hoi apesal gelak nih?!


p/s: fuad alhabsi dari kyoto protocol tu hot kan?
hoooottttt sangat..sampai dah jatuh cinta haku dibuatnya..ihikhikhik(gelak kepit).


like fanpage saya di:
http://www/facebook.com/zoeyzauyahfanpage


like fanpage mekap dan tudung di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


like iklan nuffnang nak kawen.
tq.

16 comments:

NinaAz said...

Patutlaa kulit cantikkkk. Hihihihihj

chinta said...

cantik

Mime MF said...

rajinnya bermasker²..hehe

Syafiqah Hashim said...

memanjakan kulit muka..hee :D

NurulAthirah said...

ape masker yg elok utk muka jerawat2 ye...tp xbyk...huhu...kt dahi je ade halus2...part 2 je ade mnyk...area lain x pn...

Tyra Amer said...

akak ni rajin pakai mask lah. kita ni malas bebenorrrr hahaha ;p

sitizahara muhammad said...

SAYA SUKE..SAYA SUKE.. ZARA PN SELALU AMALKN SEMINGGU SEKALI TPI GUNA YOGURT NGAN OAT JE..HEE..BAGET KEDEKUT..HAHAHA

Cik Yatt said...

yatt suka pakai yang tomatox tu..rasa lmbut je muka..

Siti(zoey) said...

ninaaz: berusaha menjaga je..nk kata kulit cantik sgt2 tu tak lah hihi.

Siti(zoey) said...

chinta: apakah yg cantik? hehe.

Siti(zoey) said...

mime: kdg2 rajin,kdg2 mls haha.

Siti(zoey) said...

syafiqah: iyep.

Siti(zoey) said...

nurul: saya tak pasti pulak.try cari yg dia tulis untuk acne atau oily skin.untuk kulit jns tu depa akn tambah bhn untuk merawat.

Siti(zoey) said...

tyra: sekali sekala hehe.

Siti(zoey) said...

sitizahara:ok lah tu..natural.

Siti(zoey) said...

cik yatt: yup sama la.