tutorial shawl half moon(silang dan ada bunga di kepala).

Assalamualaikum.


entry yang sebelum ni saya pakai shawl senget ada bunga 1 ketul tepi kepala.
lepas tu berdesup berduyun orang request minta buat tuto cara pakai dia macam mana.
disebalik kebizian yang melampau(ceceh),curi masa kejap lah nak buat tuto ni.


p/s: sapa2 yang rasa nak curi gambar saya tu mohon ingat dosa.
gambar seciput pun anda boleh didakwa mengikut akta komunikasi dan multimedia,
didenda melebihi RM58 ribu atau penjara tidak lebih dari setahun atau kedua2nya sekali.




gambar dari entry sebelum ni.
style shawl macam ni lah yang menjadi pujaan pembaca blog sekelian..kahkah.
kalau tak salah,saya terjumpa style ini di internet..ke majalah entah..tu yang try tu.




guna shawl half moon.sila dapatkan shawl half moon ini di :
http://www.facebook.com/fabulousiti




bunga buat pemanis eehh? cewaahhh kauuuu...! kemain kan.



the video!


selamat mencuba.tapi nak cakap siap2,kena guna shawl half moon saiz besar.
uolss boleh beli shawl half moon saiz besar di http://ww.facebook.com/fabulousiti



like fanpage blog saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage



klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.