tutorial shawl half moon(silang dan ada bunga di kepala).

Assalamualaikum.


entry yang sebelum ni saya pakai shawl senget ada bunga 1 ketul tepi kepala.
lepas tu berdesup berduyun orang request minta buat tuto cara pakai dia macam mana.
disebalik kebizian yang melampau(ceceh),curi masa kejap lah nak buat tuto ni.


p/s: sapa2 yang rasa nak curi gambar saya tu mohon ingat dosa.
gambar seciput pun anda boleh didakwa mengikut akta komunikasi dan multimedia,
didenda melebihi RM58 ribu atau penjara tidak lebih dari setahun atau kedua2nya sekali.




gambar dari entry sebelum ni.
style shawl macam ni lah yang menjadi pujaan pembaca blog sekelian..kahkah.
kalau tak salah,saya terjumpa style ini di internet..ke majalah entah..tu yang try tu.




guna shawl half moon.sila dapatkan shawl half moon ini di :
http://www.facebook.com/fabulousiti




bunga buat pemanis eehh? cewaahhh kauuuu...! kemain kan.



the video!


selamat mencuba.tapi nak cakap siap2,kena guna shawl half moon saiz besar.
uolss boleh beli shawl half moon saiz besar di http://ww.facebook.com/fabulousiti



like fanpage blog saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage



klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

25 comments:

elly stylista said...

tutorial mekap pulak siti.hehe.cantik sgt mekap sini time ni :)

NinaAz said...

Patutla org curi pic dia.. hehe. Comel ♥

dilaella Ella said...

cantiknya ^_^.thanks Siti untuk tutorial ni :)

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel je tgk..

munamuni said...

SITI, thanks untuk idea nih :)dah like fb

shu said...

cantik! nnt nk tryla..

Leeza Eelza said...

Comey nya cik siti ni.. patot la slalu org duk curi gambo:)

Darshaini Shaini said...

Kak siti...tlngla bt tutorial mekap pulak....Da lama saya tunggu...utk..akak..bt tutorial tauu...!!:'(

dya said...

cntik lh dear ^^

Siti(zoey) said...

elly: alamak klu tuto mkp takut x sempat la hehe.

Siti(zoey) said...

ninaz: org curi menyamar tu x baik tu hihi.

Siti(zoey) said...

dilaella: thanks.cuba ya.

Siti(zoey) said...

nurzakiah: alhamdulilah..tp rasa mcm comel dlm pic je..haha.

Siti(zoey) said...

nuyui: ha'ahh style ni nampak comel.

Siti(zoey) said...

munamuni: welcome.try ya.

Siti(zoey) said...

shu: try2..hihi.

Siti(zoey) said...

leeza: comel dlm gambar ja haha..

Siti(zoey) said...

darshaini: tak sempat buat..tuto mkp lambat klu buat.

Siti(zoey) said...

dya: thanks.

zeera lily said...

cantik & sweet...
pandainya buat gaya tudung.. pndainya wt tutorial..pandai nya makeup...!

Nor Syafiqqah said...

cantik la gaya tudung ni.. make up pown sgt simple.. nk sgt pg buat kursus andaman dgn akak tp xsmpat lg huhu..
jauh jgk nk pg wpown saya dok jitra je.. Jom la follow saya pulak kak kt cni norsyafiqqah.blogspot.com

SI MILLY'S said...

Cantek :)
Nice share. Thanks!

Cik Yatt said...

sis lens yang sis pakai pe nama wrnanye?

Mya said...

cantik sgt! :D