kenduri kahwin kawan.

Assalamualaikum.



24.2.13 yang lepas pergi kenduri kawan kahwin.
3 K..agak2 sebut 3 k boleh dapat laki macam dato k tak? muahaha..verangan sangat kan.



pergi 3 orang.saya,kak nurul dan shida.
naik kereta kak nurul..maka merempit lah kami bertiga pergi kenduri yang rupanya
jauh bebenor T___T
sampai kat rumah pengantin tengah cari parking tetiba tayar masuk longkang
kat depan umah orang..nasib shida terer,sambil kak nurul tekan minyak,sambil dia angkat
bahagian bawah kereta bagi naik dari longkang tu..dasatttt...
gua? gua insan lemah,hanya mampu memandang dari kejauhan usaha kawan2 gua tersebut..
dah la hujan! hahaha...nasib baik depa hebat.





kenapa haku serabai sangat ni? pakai jubah dengan tudung dilabuhkan,
terus depa cakap haku jadi ustazah daahh..amin...haha.
salam2 dengan tuan umah terus serbu nak makan.lapar punya pasal.
tapi sebab saya ada kawan2 yang baik,maka saya cuma cari tempat untuk kami bertiga duduk.
makanan shida dengan kak nurul tolong ambilkan.
time ni kan makcik2 macam usha kitaorang jee...ingatkan sebab kami bertiga
dok bersembang kencang sampai hilang ciri2 gadis melayu,rupanya depa usha mata haku T__T
mungkin mata biru adalah satu kepelikan yang dasyat bagi mereka ataupun makcik2 tu
anggap saya seorang pembajet minah saleh yang tak sedar diri..kahkah..
tak baiknya haku buruk sangka.ampun the makciks...sobs.




kiri shida,kanan kak nurul.
pakai sepek mata terus dua2 nampak macam cikgu2.
belah kiri isteri orang,belah kanan takde sapa2 lagik..nak masuk sila ngorat sendiri..haha.




setelah tunggu selama beberapa jam,akhirnya the pengantin pun sampai.
sampai stress lah kami tiga2 dok tunggu..dah lah kawan2 yang lain pun takdak.
dok tunggu sampai habis ayaq satu jag wehhhh haha.
kawan kami yang pengantin lelaki tu...nama nizam.hari kahwin dan2 nampak semat..kahkah.
tahniah nizam dan isteri.



dah bajet kenduri sorang lagi kawan nak pi jugak.dekat felda yang sama gak.
kali ni nak naik kereta bmw suami shida sebab nak rempit lebih dasyat..
tapi kawan sorang ni buat kenduri hari khamis pulak..semua pakat keja.
tapi nak ucap gak,selamat pengantin baru untuk suhaimi jemu dan isteri dia fura.
depa kahwin 6.6.13 hari tu(kalau tak salah.tak pi kenduri dia,tu yang lupa).


like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzayahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

6 comments:

♥ CIKZEK ♥ said...

tuan belog ble lg ? mueheheh ;) jgn lupa jmput nohhh >.<

Zaza said...

nice tgk siti..lama tak makan kenduri.. =)

siti ZAHARA said...

nak tunggu tuan blog buat nasi minyak..hee..=)

Rara Nasiha said...

Ramai betul kawin sekarang ni. Tinggalkan kita kesepian. Tetibe. hehe

GiGi_ChAnTiq said...

akk bile lg?? jeng3...heheheh

Hanan Haifa said...

slm blogwalking :)