product review: Ferwhite pure L-Glutathine+collagen dari fereena beautycare.

Assalamualaikum.


nak putih? gebu? ada masalah jerawat yang teruk? jeragat?
parut? liang roma terbuka? nak LAAAWAAA????
nak cantik gojes untuk berpuluh tahun lagi macam che ta atau kalau nak over lagi
boleh cakap cantik mengalahkan che ta? hahaha...
haaa..meh sini nak rekemen produk yang boleh settlekan masalah ni semua
dan buat kita cantik sentiasa bukan untuk sekarang je tapi masa depan juga.



produk: 
Ferwhite fereena beautycare.

saiz: 
500gm.

harga:
RM95 semenanjung.
RM105 sabah dan sarawak.

tempat beli(online):
https://www.facebook.com/hasliza.mohdhasni
(klik sini)

tel:
019-5732901


*pictures from google.
taadaaa ! ini lah dia produk yang glamer sekarang ni.





*pictures from hasliza.
berat 500gm dan tahan lama.
berapa hari produk ni boleh guna bergantung pada cara pengambilan.
kalau uolss minum produk ini sehari sekali,saiz ni boleh tahan sebulan ke 40 hari.
untung tau...kebanyakan produk mahal,tahan sat saja..kena lah beli selalu kan.
yang ni tahan banyak hari.harga pun sangat berbaloi.




*pictures from hasliza.
teksturnya serbuk dan perlu dibancuh bersama air kosong(sejuk).




*pictures from hasliza.
bancuh 1 sudu produk bersama 120ml air kosong(sejuk)
didalam shaker.goncangkan supaya sebati dan minum.
pengambilan yang dicadangkan ialah pada waktu pagi dan malam
30 minit sebelum atau selepas makan.produk ni perisa srawberry..sedap.
nampak tak buih2 tu? yang tu jangan buang,ada kolagen tu.
so ambil dengan sudu dan minum atau boleh juga disapu di muka.



*pictures from hasliza.
yang ni testimoni owner yang jual ni(kak hasliza).sebelum dan selepas amalkan produk ni.




KEBAIKAN PRODUK:

- mencerah dan menggebukan kulit bukan saja di wajah tapi seluruh tubuh kita.

- membersihkan kulit dari jerawat yang teruk.

- memudarkan jeragat.

- hilangkan parut dan pori yang terbuka.

- kulit akan terasa tegang dan anjal.

- memberikan vitamin kepada kulit.

- menyerikan kulit yang kusam.

- mengurangkan kedutan dan garis halus.

- melembabkan kulit kering dan mengekalkan lembapan.

- mempercepatkan penyembuhan luka.

- mencantikkan kulit di seluruh tubuh badan.

- kulit menjadi lembut dan kenyal.


LAIN2 KETERANGAN:

- packaging produk adalah didalam bekas plastik yang tidak berkarat.

- sesiapa yang mengalami alahan seafood/resdung juga boleh mengambil produk ini
tanpa masalah sebab tak mengandungi  unsur2 marin.

- selamat untuk semua walaupun untuk penghidap penyakit kronik seperti
penyakit darah tinggi,kencing manis atau jantung.
ianya bebas gula dan pengawet,jika anda mengambil ubat-ubatan,jarakkan masa pengambilan.
jika bimbang berlakunya tindak balas yang teruk,anda boleh cuba minum dengan dos yang sedikit dahulu iaitu setengah scoop sahaja..dan jika anda ialah penggemar kopi,jarakkan pengambilan sejam ke 2 jam.

-  kesan cerah dan gebu boleh dilihat seawal 7 hari sahaja!
tapi pastikan pengambilannya konsisten(1 kali sehari),jaga pemakanan dan badan sihat.

- jika nafsu makan anda semakin menjadi-jadi selepas mengamalkan produk ini,
ini bermakna anda kurang minum air suam.
produk ini membantu anda menyerap khasiat dalam makanan untuk menguatkan imunisasi
dan vitamin yang diperlukan tubuh.jadi minum banyak air suam ya.

- boleh diamalkan oleh ibu mengandung tetapi hanya selepas kandungan mencecah 6 bulan keatas.

- ibu yang menyusu sangat digalakkan untuk mengamalkan produk ini
sebab kulit baby boleh jadi putih dan gebu jugak!



BAHAN2 DAN FUNGSINYA:

- L-Glutathione.
bertindak sebagai antioksida yang dapat mencerahkan warna kulit,
agen imunisasi dan detoksifikasi.

- Collagen.
membina sel2 baru,menguatkan ikatan sel kulit yang membuatkan menjadi
tegang,cerah dan cantik.mengelakkan kedutan.

- Hyarulonic acid(HA).
penting untuk sendi,kulit,mata,gusi dan rambut.
melembabkan kulit,elastik,pembentukan kolagen,meningkatkan kolagen,
menghilangkan garis halus,metabolisma badan.

- Acaiberry.
anti oksida,menguruskan badan,melawan radikal bebas dan awet muda.

- L-Carnitine.
anti oksidan,membaiki sel badan dengan pantas.

- Dextrose Andyrous.
anti penuaan.

- Acid Folic.
ko enzyme dalam sintestis kolagen DNA dan RNA.
penting untuk pecahan dan sel penyalinan kulit.

- Malic acid.
menentang jangkitan kuman,bakteria,dan micro organisma dalam ferwhite.

- Strawberry.
anti oksidan,merawat kulit,menegangkan kulit,lembabkan kulit.

- L-Taurine.
anti oksidan dan membaiki sel badan.

- Apple stem cell.
melambatkan proses penuaan,membaiki sel kulit,kulit menjadi tegang dengan amalan pengambilannya.

- Ekstrak manggis.
merawat kulit dan menyembuhkan jerawat,menjadikan kulit lebih cantik.

- DSM RDA vitamin mix.
vitamin A untuk kulit berjerawat dan kulit kering.
vitamin B untuk menjaga sistem penghadaman,menyerap nutrients dan menjaga saraf.
vitamin C untuk pembetukkan dan memelihara kolagen.
vitamin E untuk membantu kulit kelihatan muda dan mebantutkan penuaan akibat radikal bebas.
vitamin K untuk memelihara sel dalam badan supaya kekal sihat.


phewww ! punya banyak kelebihan dia,takkan taknak try kot?
jom lah pakat2 beli dan try.


sekali lagi,kat mana nak beli?
kat sini:-

fb:
https://www.facebook.com/hasliza.mohdhasni
(klik sini).

tel:
019-5732901

*sebarang pertanyaan dan pembelian boleh terus berhubung dengan kak hasliza ya.
bukan saya yang jual.tq.



like fanpage blog saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

4 comments:

Zaza said...

byk produk2 baru skg ni..kalau tgk rasa nak mencuba jgk..hehe

siti ZAHARA said...

mmng byak produk l-Glutathine
ni skarang di pasarn macam nk cuba je..=)

Miss Roopa Chanteq said...

Boleh je if nak cuba, Ferwhite adalah produk gluta + collgen yg termurah dan terbaik di pasaran

dyy said...

I LOVE FERWHITE! HEHEHEHE
dah consume for about 6 months. memang ferwhite berkesan! love from brunei hehehe