product review: magic salt spa.

Assalamualaikum.


penat kerja,penat study meh arr manjakan diri kejap.
takyah nak manjakan diri kat salun dan spa sangat,sekarang orang buat kat rumah je senah.
ihik ihik ! apesal haku gelak macam ni ? T__T


nak buat spa kat rumah? senang je,guna la magic salt spa!
jangan tak tahu,garam spa antara bahan terpenting yang digunakan untuk rawatan spa.
saya pernah kerja salun,saya tahu lah(cewah berlagak !).


produk:
Magic salt spa.

harga:
RM10 tidak termasuk pos.

tempat beli(onlineshop): https://www.facebook.com/HisyfadzBeautyHome(sila klik sini)



packaging magic salt spa.
berat/saiz tak pasti pulak,tapi memang banyak dan boleh tahan lama.
kalau tak salah dia ada 3 haruman,saya cuba yang ini.




produk ini dari thailand,tapi kau jangan pandang sebelah mata weh..
produk ni best tau..




sebab ini produk spa,terus ambil gambar ala2 spa.. :p




garam untuk spa.




teksturnya garam dan kering.bau macam aromaterapi.




saya cuba pakai secara kering..tapi...




lagi best kalau basahkan kulit dulu lepas tu gosok garam spa ni kat badan.
best giler !




gosok lembut lepas tu cuci.bila cuci dia takde buih ye.




hasilnya lepas gosok guna garam spa ni,kulit rasa lembut,bersih dan badan jadi relaks.
kalau rajin amalkan,kulit kita tak mudah hitam dan berdaki.
bau dia macam aromaterapi dan  melekat lama di kulit.best !



kata pengeluar:
-diperkaya dengan vitamin E dan minyak jojoba.
-mengembangkan daki dan memecahkan sel mati secara lembut.
-membersihkan liang roma yang memerangkap minyak.
-menghalang pembiakan bakteria.
-mengurangkan bau.
-mengawal ph.
-semua dalam satu,boleh digunakan di muka,badan,kaki dan bahagian intim.



hasil penggunaan saya:
-kulit lembut lepas guna.
-rasa bersih sebab butiran garam yang kasar ni boleh tanggalkan daki dan kotoran.
-bau macam aromaterapi.kat botol bau macam kuat,tapi lepas pakai
kulit akan bau lembut ja.
-yang penting,garam spa memang bagus kalau kita amalkan.
daki dan hitam2 tak mudah naik,badan kurang berbau,kulit sentiasa lembut dan cerah.




sekali lagi kat mana nak beli?
https://www.facebook.com/HisyfadzBeautyHome
(klik sini)
*sebarang pertanyaan dan pembelian,sila klik link di atas ini dan berhubung dengan ownernya
sendiri ya.bukan saya yang jual tau.



like fanpage blog saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.


11 comments:

Mime MF said...

mcm menarik je garam spa ni...boleh la ber-spa² di rumah ye dak??boleh cuba ni..^__^

shu said...

menarik! murah plak tu :)

Farah Waheda Wahid said...

macam best jer ni... he he he...

Sabrina Tajudin said...

syok ni kalau dpt sapu2 lagi2 kat kaki... rasa bersih sgt lepas tu...

http://sabrinatajudin.com

Zaza said...

boleh cuba =)

Mya said...

waaa menggodanya! cam best jeeee

Ain Norainsyah said...

harga reasonable. thanks 4 the review. :)

Cik Yaya said...

salam ..
mmg tgh cri pdk cmni..wahh besh ea..wngi x?thn lama ye..

hana hadi said...

kat rumah ke tu... mmg nampak ala2 spa.. hehe

Lisa Sheila said...

lisa belum pernah cuba garam spa ni...macam best... :)

aniswany said...

even brg thailand kalau still tradisional xsalah kita try kan :) nampak berkesan,kena beli nih !