saya dalam majalah rapi 1 april 2013.

Assalamualaikum.


hari tu saya muncul dalam majalah rapi 1 april 2013.
muka depan nelydia senrose.


muka depan dia ialah saya...HAHAHAHA!
over sangat perasan tu.ini nelydia senrose lah dey !



cinonet tapi saya bukan hot dan spicy sampai nak jadi dia punya cover..kahkah..
amboi tak lawak pooonnnn T__T



nama baru,kelas kauuu.




thanks ahkak amy tersayang.


p/s: hari tu mimpi jadi cover majalah mana entah.mimpi hokey! mimpi!
haha..nampak tak aura stress di situ?
lepas tu saya 'hutang' dengan ahkak wartawan program saafiyah TV9 sejak
awal tahun ni lagi.bukan pasal penyakit ok..tak..tak..pasal lain.
atas sebab2 tertentu,asyik tolak je.kesian dia.tak berhenti contact tanya.
insyaallah nanti kalau ada rezeki ok?



like fanpage saya di:


like fanpage mekap dan tudung di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.