mari menghantar borang.

Assalamualaikum.


8.4.13 weolsss keluar untuk sesi menghantar borang adu-aduan..ahaks! hoi gedik lah.
ini hantar borang henpon satu malaysia je uolsss.sebagai henpon sampingan.
henpon sedia ada tunggu masa rebah ke bumi je..sungguh perosak peribahasa -.-'



sebelum keluar kena bajet dulu.bajet depan kamera untuk instagram,keekkook
dan segala mak nenek yang berkaitan.
kenapa mukakuh putiss berseri? guna clorox ka apa nih? HAHAHAHA...what the @#$#@$#.
p/s: tudung keluaran Fabulousiti Beauty & Closet.
boleh ushar tudung kat page ni: http://www.facebook.com/fabulousiti
tengah ada jualan half moon sempena koleksi raya.



dan lagi.... T____T



pergi tesco.tapi takde setok dan banyak songeh plak.
pastu turun bawah beli lah waffer dengan aiskrim.



pergi giant pulak.saya tunggu dalam kereta.



cce cakap jom jalan2.tak tahu mana nak pergi,kami berhenti jap
kat hi-tech punya tempat joging tu.



sempat lah nak self-portrait-syok-sendiri-itu-lah-aku T___T
macam artis kan? muahahaha.



sebab lapar,pergi makan kat kfc.
ni bukan muka lapar,ni muka minta penampar ! wahahaha..over tau.



cce yang kelihatan tembam..LARIKKK !



hari tu pertama kali makan kfc korea apakebenda tu?
pedas nak mamp !!! ok,bukan peberet langsung sebab saya tak boleh makan benda yang over pedas.




TAMAT(er elehhhh...).


TUDUNG KOLEKSI RAYA.



Fabulousiti Beauty & Closet dah update tudung half moon terbaru.
koleksi raya shawl half moon Amanda.
saiz L,senang jadi muncung,material chiffon yang sejuk dan detailing beads+bunga
yang berkualiti.jom ushar2 kat fanpage http://www.facebook.com/fabulousiti



like fanpage saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik tudung

Farah Waheda Wahid said...

halfmoon memang tengah hot sekarang ni, cantik2 halfmoon...akak pun tergoda...

Sabrina Tajudin said...

dah lama xmkn kfc.. nmpak pulak gmbar tu.. ish... hehe...

Jemput baca latest post saya - Monthly Favorites | June 2013

Siti(zoey) said...

nurzakiah: tudung camtu blh beli kat http://www.facebook.com/fabulousiti

Siti(zoey) said...

farah: yup..

Siti(zoey) said...

sabrina: kena cpt pi mkn kfc ni hehe.

Angel Bdadary said...

Kfc korea tu x best la..

dya said...

hrge brp ni yang

.::: Princess MOMOY :::. said...

sama-sama cantik =)

Diyana Hani said...

cantik bangat tudung sis..nak usha2 kat page sis la..CCE dengan sis sama2 omey...huhu