STICKY POST,SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU. tudung half moon koleksi raya Fabulousiti Beauty & Closet.

Assalamualaikum.


Fabulousiti Beauty & Closet tengah buat jualan tudung raya.
macam2 design half moon ada.
yang sepcialnya keluaran fabulousiti ni sebab saiz L dan boleh adjust labuh waktu pakai.
senang jadi muncung walaupun ada detailing beads atau lace.
material chiffon yang sejuk dan cantik.
boleh digayakan seperti tudung bawal tapi lagi mudah pakai dari bawal sebab mudah jadi muncung.
boleh dibuat veil juga.
jom cepat2 beli tudung raya sebab takut nanti ada masalah dengan pos.
hujung ramadan(mungkin 10 atau 7 hari sebelum raya) kami akan stop pos dah
atau uolss akan dapat tudung selepas raya :p jadi jom beli awal2.


jom usha2 tudung half moon di:
details seperti terma dan syarat,harga,status samada masih available atau sold,cara order dll
uolss boleh tengok kat info album dan info di setiap gambar kat page tu.











jangan lupa like page mekap dan tudung fabulousiti di:


tq.

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

blog-tips-kurus said...

boleh pakai untuk majlis tunang tak?

*wink! :-)

suhadah saad said...

makin lawa pulak tuan belog ni !!! :D ... salam ramadhan kak siti..

leyla nurjatiey said...

cantek la....:)

Siti(zoey) said...

nurzakiah: tq.pi lah usha kat fanpage.

Siti(zoey) said...

blog: blh.nikah blh,sanding blh,dinner pun blh.

Siti(zoey) said...

suhadah: tq.slm ramadan juga.

Siti(zoey) said...

leyla: blh tgk kt page untuk update2 terbaru :)

ekin schmidt said...

cantik!
halfmoon putri tu seswai x nk buat veil?
mcm ringkas n sweet2 je ..hoho :)

Ihsan Arifin said...

cantikkk.
boleh beli satu untuk bini nanti haha.

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik la dear. erkk... tudung dan model tudung cantik =)
selamat berpuasa dear. jaga diri ye. jgn lupa makan ubat

Fynaz Shamz said...

wah ..cantik2la .. salam kenal dari org kulim jgk :)

http://fynazshamz.blogspot.com

boni kacak said...

terbaik.. cantik-cantik tudung tu.. :)

Puan Suraya said...

cantiknyeeee...