charm bracelet comel dari monster bytess.

Assalamualaikum.


dah lama tak pakai bracelet,tapi baru2 ni pakai semula sejak saya ada bracelet comel
charm dia comel2 dan kita boleh pilih sendiri nak charm dan bracelet yang macam mana.


produk:
charm bracelet,simple flannel bracelet dan love clasp bracelet.

harga:
bawah RM10 dan ke atas bergantung pada design dan charm yang dipilih.

tempat beli(onlineshop):


saya pakai 3 jenis bracelet.suka sangat2 sebab comel.
bukan je comel untuk dipakai sendiri,boleh jugak beli untuk buat hadiah kat sapa2.



ni lah 3 jenis bracelet yang saya pakai tu.
warna-warni braided ada hiasan comel tu charm bracelet.charm tu awak semua boleh pilih sendiri.
macam2 bentuk ada.semua lawa2.
yang tengah warna hijau tu simple flannel.simple tapi comel.
yang bawah sekali tu love clasp bracelet.yang ni betul2 simple tapi tetap cantik.
saya suggest kat awak semua kalau nak beli tu terus je beli ketiga-tiga jenis bracelet ni.
memang cantik bila gabung pakai semua sekali.,lagipun harga dia murah je.



ini design bracelet yang saya ;)



antara design charm bracelet dari monsterbytess
charm tu yang tak tahan tu.memang lawa.nak letak banyak pun boleh.
tapi harga ikut berapa banyak jumlah charm yang anda nak letak dan brcaelet ni ada 2 jenis braided.
classy dan simple.kalau nak tengok,sila klik link yang saya bagi.boleh tengok sendiri yang mana cantik.



simple flannel bracelet.
selain simple macam yang saya,design ni jugak boleh tambah charm macam dalam gambar ni.
soooo comeeellll !!!



antara design2 bracelet.


antara bentuk charm.ada banyak lagi bentuk yang cantik.
kita boleh pilih sendiri nak letak bentuk yang mana dan berapa banyak.



apa lagi,jom usha2 kat sini:
*sebarang pertanyaan dan pembelian sila berhubung dengan pihak mereka.



kalau anda berminat untuk review produk di blog saya sila hubungi saya di:
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com



like fanpage saya di:



klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.


8 comments:

Ancik Khasiaini said...

waaaaa..omeyyyy sangat .nak gak ! huhu

mirza syazwina said...

saya pun suka pakai gelang yang macam ni,nampak style kan:)
cantik sangat gelang tu^_^

Mime MF said...

mata berblink² bila nmpk bracelet hello kitty tu! :D

haney said...

alahaiii kenapa comel2 sangat?? nk jgkk!!

Azwar Syuhada said...

Cantikkk.. :)

Puan Suraya said...

alololo...omeynye..

Syuhada Nasya said...

waw! comel nya kak ! hehe

Asha Lya said...

cutenya bracelat2 nie mcn tuanya juga..:)