custome made hp case comel :)

Assalamualaikum.

update:
kami dah tak buat hp case.

sekarang fabulousiti beauty & closet ambil tempahan custome made hp case yang comel2.
boleh pilih nak design dan warna apa.model hp dan bahan hiasan pun boleh pilih jugak.


harga:
bergantung pada model hp dan bahan yang dipilih.
tapi harga kami adalah berpatutan.

model:
boleh pilih model hp anda sendiri.

jangkamasa tempahan:
1 atau 2 hari.

pertanyaan atau tempahan:
sms/whatsapp ke 012-4141421

laman sosial fabulousiti beauty & closet:-
blog: fabulousiti.blogspot.com
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
sms/whatsapp: 012-4141421



yang ni custome made hp case iphone5 untuk penyanyi ainan tasneem.
harga dia cuma RM39 tidak termasuk pos.pos rm6 untuk s/m dan rm9 untuk s/s.
boleh request nak design sama macam ni atau lain2.sekarang trend warna lembut2,warna-warni dan campur2 bahan dia.harga macam biasa lah,ikut model hp dan bahan yang digunakan.



bahan yang anda boleh sendiri.



bahan yang anda boleh pilih sendiri.



klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

9 comments:

Zaza said...

wow cantiknya siti..kreatif :)

Gucciey Lavender said...

cantik lah .. suke2 :)

Anne Nurain said...

cantik!
terserlah ke'gegurl'an nya.. hihi..

Mizz ErMa said...

cantiknya..kreatif betullah cik siti nie..=)

Nursaila Norman said...

comelnyaaaaaaaaaaaa!! comel comel comel! geram ni okehh..

Leeza Eelza said...

cik siti ni mmg kreatif la:)

rodiana azal said...

Cantek cantek!

miss niedNied said...

alaaa! mau mau...
cantikk :D

nabila azmi said...

cntik!!