product review: cathy doll ready to go travel makeup brush.

Assalamualaikum.


sebagai jurusolek memang selalu lah orang tanya berus apa yang elok?
kat mana nak beli berus? paling banyak ditanya pasal set berus yang banyak2 tu.
ohooiii lah! kalau nak mekap terutama untuk diri sendiri tak payah pun beli set banyak2 tu 
sebab last2 uolss akan sedar rupanya tak pakai pun berus yang melambak sampai tak tau fungsi tu =p


kali ni meh lah saya nak kenalkan uolss dengan berus yang ada berus2 terpenting,tercomel dan tersenang 
nak bawak pergi mana2 sebab ini adalah travel makeup brush ! yipppiii ! tepuk tangan sikit...ekeke.


produk:
cathy doll ready to go travel makeup brush.

harga:
RM40 free postage untuk semenanjung.

tempat beli(onlineshop):



oh mai ! oh mai ! awat comey sangat ni? nangis tengok ni weh T_____T
packaging luar ni adalah kotak yang comel.ada ribbon pulak tu ! melting..... (^_^*)
boleh beli untuk diri sendiri,boleh beli buat hadiah jugak.bosan kan balik2 bagi hadiah yang sama kat orang.
bagi lah berus pulak.alang2 orang yang dapat hadiah ni dapat motivasi nak mekap bagi nampak presentable kan? kan? ewaahhhh ! banyak cakap tuan blog nih...kahkah.



kat dalam kotak ni ada pulak pouch yang tersangat lah comel !!!
saiz dia kecil,senang nak bawak pi mana2,nak sumbat kat dalam handbag ke pastu pouch tu
boleh tumpang letak mekap sekali.in case nak spare mekap terutama lipstick waktu keluar kan.
sumbat dalam tu ja haa.



berus memang ada kat dalam pouch ni.tengok tu...zip pun nak comel sekali.ihihi...omey~ omey~



ni lah berusnya.material sintetik.
4 berus dari kiri ke kanan tu boleh guna untuk sapuan eyeshadow,blend dan shading jugak.
yang batang hitam tu dalam dia berus jugak tau.jangan fening2 uolsss.
sebelah dia yang kurus kering tu berus lipstick dan kanan sekali berus blusher.
saiz kecik dan comel.walaupun ni berus sintetik,tapi lembut bila kena kulit.
yang paling penting berus2 ni ada banyak fungsi.bukan kata kalau tu berus eyeshadow maka guna untuk eyeshadow saja..tak..tak..boleh guna untuk untuk shading dan macam2 lagi tau.
overall saya suka set berus ni sangat2 ! :)



sebarang pertanyaan dan pembelian sila hubungi mereka sendiri ya.



kalau berminat nak review produk di blog saya,sila hubungi saya di:
atau
email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

12 comments:

Liza Razak said...

waaa...comellah packaging brush ni..geram tgk!!

Cinta hazanis said...

geram! sngat comel okay...hehe

Izzah Azizah said...

Cute !! Maigaddddd..packaging dia !!

Leeza Eelza said...

comel la siti... :)

Nurzakiah Hanum said...

comel

NorRo AiNi said...

walawehhh,,seyes nak hentak2 kpla kat belon tgk pouch tuuu..omeyyyy ooo

nurr said...

comeynyeeeee!! nak jugakk!

Miz Dayah said...

packaging dia comel gile!

mirza syazwina said...

asal comel sangat ni!! >__<

miss niedNied said...

arghhhh..!! nk beli jgk la gini....heheheheeehhe

Mime MF said...

yea..sy pun beli pack ni jgk...comel je cathy doll..aishh!! >.<

NUR HANISAH said...

follow lah saya back..