sunglases baru saya dan glasesonline.

Assalamualaikum.


muka tak mekap dan mata sembab? takpe..pakai lah sunglases.
matahari terik liplap2 menyuluh mata? takpe..pakai lah sunglases.
nak terkedek2 pergi mahkamah sambil lap2 air mata? takpe...pakai lah sunglases..
ok part yang ni lawak ponnnnn T_______T


sebenarnya sekarang ni saya amat menggilai sunglases sebab sunglases ni dah macam alat
penyelamat yang dikeluarkan dari poket daraemon -.-"
dan entry ni tak lain tak bukan semata-mata nak shared pasal sunglases baru saya yang ohsem !


JENAMA:
dandelion 202A red.

HARGA:
harga asal RM120,tapi waktu tu ada diskaun tinggal harga RM49.90 sahaja !

TEMPAT BELI(WEBSITE):
http://www.glassesonline.com.my(sila klik di sini).




frame shape dan style dia adalah aviator.frame type dia full rim dan berwarna merah.
material pulak plastik tapi yang paling penting dia ada uv filter.
lelaki atau perempuan dua2 pun boleh pakai.boleh share pakai dengan bf ke,suami ke kan..ekeke.




saya tak pasti lah awak semua tahu ke tak jenama dandelion ni..saya pun baru tahu.
rupanya sunglases dari jenama ni cantik dan stylish sangat.
harga berpatutan.selalu ada diskaun,so harga jadi bertambah murah.




didatangkan di dalam pouch hitam ini.ewaaahhh.




taaadddaaa ! nampak macam besar kan? takpe,memang itu style dia.
kalau awak semua tengok instagram artis atau model terutama dari luar negara,awak mesti perasan yang
diaorang pun pakai sunglases besar2 macam ni.memang trend dan dah jadi macam must have item lah.
satu lagi,design sunglases ni sesuai untuk apa saja bentuk muka.




terus feeling artis.rasa macam tokti pulak(perasan) kahkah.
syok pakai waktu naik kereta.pandangan mata tak silau dek cahaya matahari.
disebabkan saiz dia yang besar,so pandangan mata kita tak tersekat.rasa selesa dan luas.




kebelakangan ni saya suka pakai gaya kasual.sunglases ni boleh dipadankan dengan
apa2 je gaya.kasual atau elegant(dress dan sebagainya) pun boleh.




meh sini nak citer sikit pasal laman web http://www.glassesonline.com.my ni.
dah lama saya tau pasal laman web ni sebab selalu bila google pasal speck,sunglases dan contact lens
mesti laman web ni akan naik.laman web ni best sangat sebab ada banyak jenama.
dari yang terkenal dan mahal sampai lah ke jenama yang harga berpatutan.antara jenama terkenal yang ada ialah DKNY,GUESS,DOLCE & GABANA,GUCCI dan banyak lagi.
kat sini kita boleh beli speck,sunglases dan contact lens dari pelbagai jenama,saiz,design dan harga.
senang sikit kalau ada web macam ni sebab kita mudah nak compare maklumat antara satu produk ke satu produk yang lain.




lagi mudah sebab kita boleh shopping dan memilih produk melalui kategori yang kita mahu.
macam kat sebelah atas dan kiri tu.cara nak shopping sama je macam kebanyakan website lain.
kena signup/register dan ikut step2 berikutnya.senang je.semua pun mesti tau kan.
lagi senang sebab kita juga boleh call terus untuk order !
klik je pada gambar produk,akan keluar gambar yang lebih besar serta details produk.
no tel untuk order pun pun ada kat situ.mudaaahhh.cewah.



antara sunglases yang ada.http://www.glassesonline.com.my selalu buat sales,promosi dan lain2.
harga dia boleh jadi murah sangat2.sunglases yang ada memang berkualiti dan cantik2.




kalau nak shopping speck,sunglases dan contact lens,jom lah usha2 kat
http://www.glassesonline.com.my


sila klik:
heartburn

8 comments:

Marou Apple Hijau said...

wah cantik.. kejap nak godek2 web dia..


Entri Terbaru Update : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 6

cik chinta said...

aaa...cute..kite mmg x sesuai pki. idong tlebih sgt. hoho

Nursaila Norman said...

comelnyaaaaaaa..awk comel,spec comel :D

sit'Z said...

zoey mcm tau jer kte tgh nk crik sunglass..boleh la survey mcm 2..hihi

Zaza said...

cantiknya design..dah lama xbergaya pakai cermin mata mcm ni.. =)

Izzah Azizah said...

kak siti dah macam awek james bond khelass gituh !! thanks sharing tempat nak beli sunglasses yg murah2 tapi tapi kita rabun kena tambah power.. adehhhhh

Aida Azryn said...

cececeh. kemain tokti! nak signn! hahaha.

nabila azmi said...

like!