mencerahkan ketiak hitam dengan cathy doll armpit toner.

Assalamualaikum.



haahh.hambik kau sekali tajuk betul2 menunjukkan intipati entry cik puan datin kali ni..
mencerahkan ketiak hitam ! muahahaha.
bagi pemilik ketiak tak hitam takpe,boleh join sekali baca entry ni..takde halangan,
takde syarat pun ahli kumpulan ketiak hitam je yang boleh baca..takde..takde..
*apa haku merepek nih? T______T


produk:
cathy doll armpit toner.

harga:
RM30 termasuk pos semenanjung.

tempat beli(onlineshop):
sms/whtasapp/wechat/viber:
014-7407424(fadz).


packaging cathy doll armpit toner.
gedik sangat kau punya packaging..tergoda maakkk ! kahkah.



cara guna pun ada kat kotak dia.takyah bajet terer buat2 paham bahasa korea,
bahasa omputih tu ada haaa...boleh baca yang tu(bebel pulak dia ni).



ni lah botol dia.sama gedik macam kotak dia tadi.
*gedik=comel+menggoda=pandai2 haku je :)~



tekan pump armpit toner tadi kat kapas.toner ni jernih je.



kemudian sapu lah kat kawasan ketiak dan kawasan2 yang gelap2 tu.
kat belakang lutut,lutut,siku atau mana2 saja yang nak bagi cerah sikit.
hasilnya macam dalam gambar ni ! cara saya? sapu mengarah ke atas dan waktu sapu tu gosok lembut sikit kan mesti kotoran akan keluar.


menurut pengeluar:
- melembabkan.
- mengecilkan pori(pori2 yang besar selepas shaving tu).
- mencerahkan.
- tidak melekit.


hasil penggunaan saya:
- nampak cerah.kena pakai secara konsisten lah untuk hasil yang ketara.
- tekstur ringan macam air.
- ada bau yang mild tapi fresh.macam bau sabun pun ada gak hi hi.
- tak melekit.
- berkesan hilangkan daki dan kotoran.macam dalam gambar kat atas tadi lah.
- overall memang best toner ni.bukan saja boleh guna untuk ketiak,tapi jugak kawasan lain.
kira all in one jugak lah.tektur dia yang ringan dan bau pun best.fresh je.
rasa selesa,tak macam deodorant.paling penting dapat hilangkan kotoran dan mencerahkan kesan gelap.
uolsss pun patut try hokeh.



kat bawah ni antara customer hisyfadz beauty home yang berpuashati dengan armpit toner ni.





sebarang pertanyaan atau order sila berhubung dengan hisyfadz beauty home sendiri ya.
saya hanyalah pengguna,bukan penjual.jadi sila ke:
atau 
sms/whtasapp/wechat/viber:
014-7407424(fadz).


untuk review produk,sila contact:-
sms/whatsapp: 012-4141421(call dll tidak akan dilayan).
email: fabulousiti.bnc@gmail.com


like fanpage saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

3 comments:

Scha Nazri said...

menarik. mencari jugak produk mcm ni. hehe.

thanks!

Aida Azryn said...

okayyy. nanti aida cuba. haha. :p

Mama Darwiish said...

Wah xcited kau haha...cam best ni...rase nk kuar dr group ketiak hitam hehe