shawl cantik senang pakai dari woodpecker_store,

Assalamualaikum.


bila tengok orang pakai shawl mesti kita pun teringin sama kan.
tapi try tanya diri sendiri mesti kita pernah fikir leceh lah nak pakai shawl kena lilit,susah nak bentuk,
makan masa kalau pakai shawl dan blablabla.
ok,takyah bising2...meh nak share shawl yang senang nak pakai dan onlineshop yang jual.


produk:
shawl dayana.

saiz:
70cm x 170cm

Material:
high quality chiffon

harga:
RM24 tidak termasuk pos.
pos RM6 untuk s/m dan RM9 untuk s/s.
beli 3 helai dan ke atas untuk free postage.

tempat beli(onlineshop di instagram):

untuk order:
sms/whatsaap: 019-4811401(jaja).



saya memakai shawl dayana warna pink kod SD03.
berkenan warna hitam tapi hari tu sold out pulak.tapi alhamdulilah pilih pink
sebab warna ni sangat gojes ok! tetiba rasa sweet2 bila pakai..muahaha.
shawl dayana ni terdapat dalam beberapa warna.kalau nak tengok warna apa yang available,
boleh lah pi usha kat instagram woodpecker_store.selain shawl ada jugak baju2 yang dijual.
comel uolsss....*juling mata.



ni pulak saya pakai shawl dayana warna putih kod SD01.
apa yang paling best pasal shawl ni sebab senang nak pakai.mudah sangat nak bentuk.
mula2 tu saya pegang kain lembut,dah fikir mesti susah nak pakai..mesti susah nak bagi muncung.
tapi bila pakai tu eh senang sangat2 nak bentuk! mudah jadi muncung tak payah guna pengeras fabrik
apa pun.kain dia pulak lembut,ringan dan sejuk.selesa sangat bila pakai.
shawl ni panjang jugak dan saya pakai cover dada takde masalah.



corak shawl dayana ni cantik ! memang tengah cari shawl yang corak camni pun.
nasib lah dapat jugak.memang tak sia2 try pakai shawl ni sebab senang pakai dan selesa sangat.
memang cantik bila pakai sampaikan mak saya dok puji2 lah..bukan puji anak dia ni,
tapi dok puji shawl tu lawa..siap cakap "nasib mak tak pandai pakai,kalau tak mak pun nak jugak"
ekekeke...mak gua ni comel ke hover macam anak dia jugak? kahkah.


sekali lagi,jom follow dan usha2 shawl dan lain2 produk di  instagram woodpacker_store
pertanyaan atau order sila sms/whatsapp: 019-4811401(jaja).
tq jaja untuk shawl yang superb best ni.semoga berjaya dalam bisnes.



kalau berminat untuk review produk di blog saya sila contact saya di:
sms/whatsapp: 012-4141421
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*saya review 100% berdasarkan pengalaman sendiri guna.
takde tipu2 ya.dan saya agak teliti bila try sesuatu produk atau nak review tu..
bukan promosi semata2 ya :)



lik fanpage saya di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.


5 comments:

Ako Si AiN said...

cantikkk !!!

Syafiqah Hashim said...

lawa jugak shawl2 dia kan..

Anne Nurain said...

cantik la corak tu..
berkenan la pulakk.. huhuhu

Cik Wani said...

cantikkk!!!

Anim Daim said...

Hamboi makin comey...
Betambah2 comey hehhehhehe
Tudung pown canting owang yg pakai lg betambah cantiks...
Iklas yer