tutorial shawl half moon simple.

Assalamualaikum.


dah lama tak buat tuto.alasan busy.dia punya busy pak najib boleh kalah nih(menipu).
tapi disebabkan secara tetiba hati saya rasa nak buat tuto semula,
tak pasal2 terhasil lah video tuto pakai half moon ni.sila berterima kasih pada hati saya..
KAHKAHKAHAKAH..tak lawak ponnn T___________T



secara kebetulan ada kawan instagram request tuto cara pakai macam ni.
tapi maaf lah.tolong tarik diri kalau uolss rasa nak request apa2.
diri nih tak sempat sangat nak buat tuto banyak2.nanti uolss gak kecewa menanti rombongan 
meminang tak kunjung tiba...what the?????
*shawl half moon dalam gambar ni dari fabulousiti beauty & closet(klik sini).



cara pakai yang sama.tapi waktu ni pakai tak kemas sebab kalut2.
kalut apakejadah haku pun tak tau kahkahkah!
*shawl half moon tartan ni dari fabulousiti beauty & closet(klik sini).





waktu video tengah play tu pilih kualiti 480p supaya video nampak clear.
dah lama tak buat video.dah lupa cara edit semua2 tu.dah lama jugak tak cakap kedah.
dalam video ni saya cakap balik.tak boh muzik macam selalu tu.saja syok2 nak cakap.
tapi muka tak cun sebab mekap pelik.baru habis photoshoot.tak boleh belah siap taruk bronzer
bagi jadi kaler beyonce.haku memang tak torah camgini kalau hangpa nak tau..muahaha =p



like fanpage saya di:

jom beli shawl half moon saiz besar dan senang jadi muncung di:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.











3 comments:

ima salsuzaima said...

santek sangat2.. :)

leyla nurjatiey said...

Suke dengaq sis cakap kedah..hihi

kaki merepek said...

Finally... mekasih naaaa tuk tutorial.. nak donlod.. hihi