kain sulam cantik dari indonesia.

Assalamualaikum.



bila pakai baju ni orang akan tegur cantik kainnya,cantik sulamnya.
memang cantik,memang selesa.tak panas tau.
jadi meh saya nak shared kat mana boleh cari kain pasang terutama kain sulam
yang cantik2.baju dalam gambar ni saya buat dari kain sulam indonesia dan saya dapatkan
dari tempat yang saya nak shared ni jugak.


produk:
kain pasang(kain sulam dll).

tempat beli:-

cara order:
email ke syazwanie.ibrahim@gmail.com

lain2:
harga kain,panjang kain,jenis kain dan lain2 maklumat
boleh rujuk descriptions pada setiap gambar(sila masuk ke blog atau fb yang saya bagi di atas tadi).




ni kain saya yang terbaru.kain sulam dari indonesia.lawa uolss..!
tengah fikir nak buat baju apa pulak ni.mesti ada yang cakap bukan nak raya pun,
buat apa nak beli kain pasang kan?sebenarnya kain ni boleh buat baju kurung dan lain2 
pastu pakai pi kenduri(sekarang dan 2,3 bulan akan datang kan musim kenduri).
pakai pi kerja,pi kursus dan lain2 lagi.macam saya ni bila cewi sikit
keluar dating ka,shopping ka,pakai baju kurung uolsss ! ayu sangaaaatttt kau..kahkah.
lagi satu,kain ni cantik gilos dan dari indonesia.memang patut order cepat2.



ada dua bahagian sulam.depan baju ada sulam,bahagian belakang pun ada jugak.



ni untuk buat bahagian tangan.ada sulam jugak.
kalau tengok real2 lagi lawa tau.apa yang saya suka,kain2 kat shop ni semua cantik2.
sulam cantik dan kain pun dari jenis yang selesa.



antara kain sulam yang ada:




yang lain2 dari indonesia tapi yang jenis camni dari vietnam.


ada banyak lagi design dan warna.boleh masuk link2 yang saya bagi kat atas tadi 
lepas tu cuci mata k.semua cantik2 dan sekarang diaorang tengah buka pre-order untuk
kain sulam indonesia.pre-order ditutup pada 5 dec 2013 ni.so cepat2 pi order tau.
boleh bayar full payment atau ansuran sebelum tarikh tutup pre-order.
tarikh open dan close pre-order diaorang akan umum kat fb.
kalau nak bayar ansuran tu uolss kena bayar dulu 50% dari harga kain untuk confirm order,
lepas tu boleh bayar ansuran 2-3 kali.habis bayar diaorang akan pos kain kat uolss.
tapi dari pengalaman saya,harga kat diaorang ni berpatutan lah..bila sampai tu memang puas hati
tengok sulam2 tu.memang cantik.



GIVEAWAY:
sekarang diaorang tengah buat giveaway sampai lah 10 dec 2013 ni.
kalau nak join boleh klik sini:
klik link kat atas ni dan boleh tengok cara2 kat situ k..simple sangat2.
hadiah dia dah tentulah kain yang gojes..jom join ramai2.



untuk pertanyaan dan pembelian,sila berhubung dengan mereka sendiri ya.
fb dan blog mereka uolllss boleh klik kat link2 yang saya bagi di atas tadi.



like fanpage saya:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.






6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Anim Daim said...

orang yang pakai 2 lagi cantik dari kain...
insyallah ..kena join nie
orang nak bagi free kan

Mizz ErMa said...

ha ah la, mmg cantik..mesti mahal kan..hehe

Mya said...

lawanya yang kaler belacan tu!

Cik Yaya said...

mmg shanteq kain dier...^_^

Little princess said...

cantik la kain die :)

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN