KINI DIJUAL !!! half moon putri klasik lace*restock.

Assalamualaikum.


Half moon putri klasik lace
-RM50 free postage untuk s/m.tambah RM3 untuk s/s.
- saiz besar dari yang saiz biasa di pasaran.
- material chiffon yang tak jarang.
- custome made.
- senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabric.
-senang dibentuk.
-tak mudah berkedut.
-detailing lace+batu diamond+pearl di kepala.
- tudung half moon juga boleh dipakai/digayakan seperti tudung bawal tapi lebih mudah dipakai berbanding bawal.

TERMA DAN SYARAT:
-PEMBELI YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA ! serius untuk membeli dan membuat bayaran dalam tempoh yang diberi.
- untuk membeli sila sms/whatsapp 012-4141421.reply dalam masa beberapa jam.
(elakkan call, wechat dll).
- sertakan nama penuh,no tel,alamat dan kod tudung.
- pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank(akan diberitahu ketika berurusan nanti).
- barang akan di pos menggunakan pos laju.
- jika anda membayar melalui internet transfer dari bank lain,pihak kami akan menunggu sehingga jumlah bayaran masuk ke akaun barulah order anda akan diproses dan di pos(sehari atau 2 hari bekerja).
- booking hanya untuk tempoh 24 jam.pembayaran perlu dilakukan dalam tempoh tersebut.
-warna tudung di dalam gambar mungkin sedikit berbeza dari warna yang asal disebabkan oleh pencahayaan dan skrin.
- barang yang sudah dijual tidak boleh dikembalikan.
-kami tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan,kerosakan atau lain2 masalah ketika proses penghantaran disebabkan oleh courier.
-kami tidak akan bertanggjawab di atas masalah dan kerosakan selepas barang keluar dari simpanan/tempat kami.
-kami tidak akan bertanggungjawab di atas kegagalan anda membaca dan memahami terma dan syarat serta info yang telah ditulis.

AMARAN!
sebarang peniruan dari design fabulousiti beauty & closet serta pencurian gambar milik fabulousiti beauty & closet dan zoeyzauyah,pihak kami berhak mengambil tindakan.copyright of fabulousiti dan zoeyzauyah.kami tidak membenarkan mana2 pihak serta sesiapa saja mengambil mana2 gambar kami (termasuk save as atau apa2 saja.jika itu berlaku,kami boleh mengambil tindakan tegas.anda boleh didakwa mengikut akta 588 akta komunikasi dan multimedia 1998.anda boleh didakwa sehingga melebihi RM58 ribu atau penjara tidak lebih dari setahun atau kedua-duanya sekali.tindakan mengambil tanpa kebenaran juga dikira mencuri dan berdosa.itu diantara anda dan Allah.siksaan Allah amat perit sekali.terima kasih.


kod: pkl pink kusam.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl coklat.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl hitam.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl ungu gelap.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !



kod: pkl hijau kusam.
harga: RM50 termasuk pos untuk s/m(tambah RM3 untuk s/s).
status: available.
cara order: sms/whatsapp 012-4141421*sertakan nama,no.tel,alamat dan kod tudung.
P/S: HANYA SMS/WHATSAPP JIKA ANDA BETUL2 SERIUS UNTUK MEMBELI !


CONTOH:
sebenarnya design sama macam keluaran pertama half moon putri klasik lace ni.
ni gambar nampak lace atas kepala.gambar2 yang saya letak kat atas2 tadi tak berapa nampak lace sebab
photoshoot ambil gambar sendiri je,susah nak posing =p



happy shopping :)

like fanpage blog:

like fanpage mekap+tudung+skincare:

follow instagram:


tq.

5 comments:

Amanina Mads said...

nk tnya ini shawl atau bawal.. berkenan la

Siti(zoey) said...

half moon tu shawl.

Nursaila Norman said...

hi zoey...cantik2 semuanyaaa :) lama x singgah sini.. :(

MG schmidt said...

cantik!
len dari lain
mcm pakai scarf je
nice sgt siti pakai :)

hajar izahar said...

halfmoon tu cutting ny spt semi circle.sbb tu nm ny halfmoon.so x prlu lipat dua sbb da ble trus ltk ats kpl spt tdung triagle siap.cutting ny bkn square spt bwl or pnjg spt shawl..jz material bbeza.ada y dr chiffon, georgette, kain bwl, cotton,dll

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN