shopping bag baru yehuuuu !

Assalamualaikum.


macam biasa,cerita lama baru nak dipukul canang.
amboi macam kepochi sangat je 'dipukul canang'? SADAP !


3.7.2013 keluar menshoppingkan diri bersama dua bebudak u yang tengah cuti.
saya yang nak shopping sebenarnya,depa sekelian tukang peneman dan pemegang barang
je ponnnn.... pon boleh....-.-'



haruslah bermuka eksaited kalau nak pi shopping.
yang belakang tu tumpang eksaited sekali tanpa diketahui punca sebenar dia nak eksaited jugak..eheks!



carlo rino dalam parkson sunway carnival.
nak cari bag baru sebenarnya.usha punya usha tak boleh tarik mata ni dari carlo rino.
saje jeee kan.



depa dah geleng2 kepala tengok harga.
tapi nampak tag diskaun dan sale lega sikit hati ni..sikit je tak banyak
tapi apasal kaki masih takmo keluar dari sini? jawab! jawab !



sebenarnya sangat suka dengan design new arrival carlo rino,
tapi tengok harga pening kepala dua tiga minit.kena usha design lain nampak gaya tu.



ok dah jumpa yang berkenan.semua design2 dia saya berkenan..macam comel jeee.
tapi sebab tak nak membazir ikut amalan saiton,kena pilih yang mana sesuai je.
haku tak kira design lama ke baru,janji bag sesuai dan hati suka..kan? kan?(sedapkan hati sendiri tak dapat beli design new arrival tu).waktu ni tengah check2 bag tu.



motif sebenar tetiba beli bag kat parkson ni sebab sebelum tu beli perfume lancome
dapat free voucher banyak hinggit !dah dekat nak expired baik pi beli bag.
nampak botol air zam zam tu? kelas kau,pi shopping memana pun bawak air zam zam(kata orang yang tengok kat dalam hati).padahal realitinya air masak ja ponnnn  =p



show off air zam zam dan show off voucher.



sesi membayar oleh diri sendiri.bagus budak ni,beli2 apa hasil duit dan usaha sendiri.
takde meminta2 kat orang lain..KAHKAH.. dan lagi puji diri :p



cce tersenyum lebar sampai nampak kelebaran muka melebihi beberapa inci
sebab last minute sebelum bayar saya belanja dia seketul bag.tapi bukan carlo rino la.



kenapa mesti blurkan orang sebelah?
takyah tanya.sebab saya suka pic ni maka letak jugak buat penyeri entry..kahkah.



sebenarnya habis beli tu balik rumah makan nasi arab yang cce buat,
lepas tu cce nak bawak kereta,kami pi la mengkuang dam.



bawak bekal air asam.bukan untuk saya tapi untuk tuuuttttt.
nasib tukang pegang ni cun..muahaha.



langit yang cantik.makluk sebelah ni pun cantik(perasan).



hasil belian.hadiah lagi untuk diri sendiri.bukan selalu.setahun sekali belum tentu.
tu pun mampu beli carlo rino saja.sebelah yang saya,sebelah lagi yang cce.



taadaaa ! ni lah bag yang saya pilih.boleh tukar tali bagi panjang atau pendek.
memang cantik gilos(di mata saya).tapi sayangnya bag ni berat sikit.
si tutttt dan cce kan selalu tolong pegang bag saya kalau keluar,depa komplen bag ni berat.
tambah lagi barang saya yang sedozen tu tak tau lah berapa kilo berat bag ni.
last2 jarang guna dah T________T



so cute ! saya memang suka benda2 comel macam ni.
si tuttt cakap "boleh tak lepas ni beli bag yang macam lelaki sikit?"
pastu dia sendiri nak try pegang sebelum beli bag baru sebab dia yang akan pegang bag saya
kalau keluar...muahaha.menyampah agaknya selalu kena pegang bag kaler pink ^_^"



tu je.tak ada yang menarik pun.aci lah kan? hehe.



like fanpage saya di:

like fanpage mekap+skincare+shawl:


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

13 comments:

sYiRa LoKMaN said...

cantikkk beg

nuraliasaqinaMY said...

Beli beg macam laki. Hahhhahhaha serius lawak XD xpa lps ni xpayah bwk beg dah, smua sumbat dlm beg dia sng. Hehe

Cik Yaya said...

salam cik siti...
wahh shopping benaran tu..huhu
eh comel sgt 'keychain' kat beg tu..hehe yaya pon suka ^_^

Asha Lya said...

salam cik siti..wah shoping2 cantik beg.;)

fazilamz @ iLa said...

Cantik beg...ila pun dah lama x beli handbag kesian sgt kan....
next month annivesarry, ingt nak beli jgk hadiah tuk diri sendiri... =)

ima salsuzaima said...

wah cantik handbag.. :)
Jemput Singgah Pensel Alam Maya

Nory Zoulkefle said...

wahhh syioknya shopping beg....

Pieh Rizfie said...

cantiknye beg n keychain tu.....suke tgok....

kocix! said...

kuruih nye awok! chanteq!

da lame x jenguk blog nih,.hahah

Nani Mazalan said...

cantik lah beg tu.. :)
owner baru beg tu pun cantik.. :)

dilaella Ella said...

comelnya beg cik siti..mesti mahal kan :)

Zarra Qaseh said...

comei jugak bag tu ^_^

MG schmidt said...

cantiknyaaa bag!
nk crik yg cmni gak la ..huhu :)

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN