cathy doll bonjour paris set,bodycare terwangi dari hisyfadz beauty home.

Assalamualaikum.


saya suka betul guna produk2 cathy doll nih.satu sebab comel,dua sebab wangi,tiga sebab berkesan.
macam2 dah guna dan kali ni nak share dengan uolss bodycare dia pulak.didatangkan dengan set..
tapi waktu saya try ni lotion dan scrub dia habis,so saya review shower gel saja ok.

produk:
cathy doll bonjour paris set
(ada shower gel,lotion dan scrub).

harga:
satu set RM85 free postage untuk semenanjung.

tempat beli(onlineshop):

pertanyaan atau order:
sms/whatsapp/wechat/viber: 014-7407424(fadz).



menurut pengeluar:-
1) cathy doll bonjour paris luxury perfume gel 250ml:
-bau yang sangat wangi.
-tahan lama.
- rasa fresh selepas mandi.
-mempunyai biji2 seperti scrub.
-menghilangkan daki di badan.
-bau wangi seperti memakai perfume.
-kandungan 24k gold+pearl+rose.

2) cathy doll bonjour paris luxury perfume body lotion 250ml:
-bau yang sangat wangi.
-melembutkan kulit.
-tidak melekit/berminyak.
-mengurangkan kedutan.
-menganjalkan kulit.
-melembabkan kulit.
-bau yang tahan lama(sehingga ke petang).

3) cathy doll bonjour paris scrub gel:
-menyingkirkan daki/sel kulit mati.
-menjadikan kulit cerah serta merta.
-menghilangkan kulit kusam.
-melembutkan kulit.
-bau yang wangi.



nilah shower dia yang saya guna.packaging dia omey wooooo....
rasa sayang nak guna...hihihi.



tag tu pun rasa sayang nak buang..haha..hover kau cik senah!
memang comel lah.



kalau nak open kena tekan kat atas penutup tu.



tekstur shower gel ni bersinar2 uolss..
mungkin disebakan kandungan 24k gold+pearl+rose tu kan.


hasil penggunaan saya:
-bau wangi sangat2! bau dia macam perfume ralph lauren dan ada jugak yang cakap
bau dia macam produk body shop.tak kisah lah tapi memang wangi sangat2.
- kalau nak buih tu banyak,guna lah shower brush(macam jala tu).
-kulit lembut.
-memang rasa fresh lepas mandi.mungkin disebabkan bau dia tu kan.
- bau wangi tu buat kita rasa macam pakai perfume.macam mandi dengan perfume pun
ada jugak..haha.tapi memang bau wangi lah..jangan risau,bau dia tak peningkan kepala.
- saya puas hati dan suka guna shower gel ni.baru guna shower gel je,
belum guna lotion dan scrub lagi.berganda2 bau wangi tu tau.
saya rekemen lah uolss beli set ni.tak rugi..berbau wangi orang pun suka dan senang
dengan kita kan(maksudnya takde bau badan).


sekali lagi,kalau nak tengok dan beli produk2 cathy doll sila lah ke page
pertanyaan dan order sila sms/whtasapp/wechat/viber: 014-7407424(fadz).



untuk review produk di blog,fanpage,fb dan instagram saya,sila contact:
sms/whatsapp: 012-4141421
email: fabulousiti.bnc@gmail.com



like fanpage saya di:

klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.


6 comments:

Shada Nasir said...

yup...sy dh try shower gel n lotion...mmg wangi ^_^

lela nurjati said...

Ske barang2 cathy doll jgak..comel je..tapi tak penah try yg ni..thnxs sis buat review..

sufihai fizah said...

Tq..nti try tgk

reyna said...

Owhh....nak beli juga

Eija Eisa said...

dah tengok kelmarin.. lepas zoeyy review nak beli la nt... :)

aisoice said...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah wawasan.

Gema Parfum :
Minyak wangi terwangi.

----------