free total image sample+watsons voucher: senarai pembaca yang terpilih.

Assalamualaikum.


ini senarai pembaca blog saya yang terpilih untuk menerima
1x50ml  free sample apple stem cell drink+RM8 watsons voucher.


saya dah email semua yang terpilih,
ada yang dah reply,ada yang belum.cepat2 chek email di senarai ni
kalau ada email anda dalam senarai yang belum reply tu tolong reply secepat yang mungkin ya.
saya kena bagi details anda pada total image sebab depa yang akan pos.
p/s: tak sempat check dan tulis nama satu2,so saya tulis email ja k.

update 9.12.13.
.
.
.
semua dah bagi maklumat.terima kasih sebab bagi kerjasama.
saya akan send semua maklumat anda ke pihak total image dan selepas ni
depa yang akan uruskan dan pos semua.terima kasih ya semua :)

1) lyacraft13@gmail.com
2) izzanywhere@gmail.com
3) nojiejihah@yahoo.com
4) mulanmia@rocketmail.com
5) azlina_hapip@yahoo.com
6) airamahira@gmail.com
7) xieoanna87@gmail.com
8) ikathequeen@yahoo.com
9) mimiruslee@gmail.com
10) shiqin.nexus7@gmail.com
11) anne_smksb@yahoo.com
12) aminina0205@yahoo.com
13) busymonkey07@gmail.com
14) nurulatiqah_ahmed@yahoo.com
15) farahdeenafisal@yahoo.com
16) sherry.purple@gmail.com
17) auliayulia90@gmail.com
18) lianarazali760@yahoo.com
19) nurulathirahms@gmail.com
20) babyz_iqti@yahoo.com



terima kasih pada yang mencuba.yang dapat tu tahniah dan selamat mencuba
produk yang best ni.yang tak dapat pulak insyaallah lain kali ada rezeki ya.
pembaca yang terpilih ni semua berdasarkan syarat dari total image sendiri.
terima kasih ye semua :)



tq.

13 comments:

Asha Lya said...

tak da rezki kot haha..tahniah mereka yg terpilih

Nurzakiah Hanum said...

moning

ct hasma said...

yeeepiiii... dapat jugak.. tq zoey coz pilih sy..

Nurul Atiqah Ahmed said...

Alhamdulillah..
will be waiting. :)
Thank you sis. <3

dilaella Ella said...

tahniah pada yang menang :)

MiKi MoUsE said...

rezeki saya,alhamdullilah. dh hantar maklumat. maaf lambat reply. XD

mahirah mohd said...

Alhamdullilah,sy dah reply email akak,tq :)

Gadis Chubby said...

salam siti, email
ikathequeen@yahoo.com
saya dh reply pada 5/12/2013.
dpt x?

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. REZEKI . DEQ DA REPLY EMEL KAKSITI ..

kiyokie fukada said...

:D

Sha Purple said...

Alhamdulillah..yeay terima kasih zoey =)

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada yang terpilih...

PrINCeSz YaNa said...

ala terlepas... jrg on blog huhu

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN