product review: total image apple stem cell dan free sample untuk pembaca blog saya !

Assalamualaikum.



baru2 ni saya diberi peluang untuk mencuba produk 
total image apple stem cell +salmon & silk peptide.
adik saya pun cuba produk ni,jadi saya nak kongsi kebaikan produk 
dan hasilnya macam mana.
p/s: baca sehingga habis,akhir entry ni nanti saya akan bagitau macam mana caranya
untuk dapatkan free sample total image apple stem cell  ni :)



packagingnya di dalam kotak macam ni.
thanks total image,siap ada ribbon lagi.santa clause sangat kan..ihiks !



tak sabar nak sahut cabaran bila dah dapat produk ni.
rasa bahagia macam dapat hadiah..haha.



wanita2 harus exited bila nampak perkataan 
*ANTI PENUAAN.
*MEMPERBAHARUI SEL KULIT.
*MELEMBUTKAN DAN MELEMBABKAN KULIT.



maklumat produk ada ditulis di kotak.



kebaikan dan fungsi 3 bahan utama produk ini.



satu kotak ni mengandungi 15 botol untuk tempoh sebulan.



maklumat juga ada di pamphlet produk.



satu botol 50ml.produk ni sangat mudah.minum satu botol setiap pagi sebelum sarapan
untuk tempoh 10 hari yang pertama,diikuti 1 botol setiap 2 hari.
senang,buka penutup terus minum..tak payah bancuh.minum macam minum air kotak je.
rasa dia pulak sedap ! rasa jus laici,tak rasa hanyir pun.jadi nak cantik tak payah seksa diri
makan atau minum benda yang tak sedap.sila cuba produk ni ok sebab sedap dan bagus
untuk kecantikan kulit.



selain kandungan utamanya apple stem cell,salmon roe peptide dan silk peptide,
produk ni juga mengandungi banyak lagi bahan dan vitamin yang bagus untuk kecantikan kulit dan
ianya halal.


total image apple stem cell+salmon & silk peptide dirumuskan menggunakan teknik kultur tisu tumbuhan
yang inovatif.ia mengambil peranan dalam melindungi sel tunjang kulit dan mendorong pembaharuan sel.
memandangkan peranan penting sel tunjang terhadap penuaan kulit,total image apple setm cell+salmon
 & silk peptide tampil dengan rumusan yang menggunakan sel tunjang daripada sejenis epal yang
jarang dijumpai.pokok epal yang sangat tua ini sememangnya terkenal dengan tempoh penyimpanan
yang luar biasa lamanya.buahnya tidak mengering/mengecut dalam tempoh penyimpanan yang lama.

fungsi total image apple stem cell+salmon & silk peptide bukan ini sahaja,
ekstrak acerola yang kaya dengan vitamin c melindungi kulit daripada menjadi gelap.
peptida telur ikan menggalakkan pembaharuan sel tisu kulit manakala peptida sutera berupaya
mengekalkan kelembapan kulit.ia bertindak sebagai kubu pertahanan yang memerangkap air
bagi melembabkan kulit yang kering.pendek kata total image apple stem cell+salmon & silk peptide yang diperkaya dengan pelbagai esen dan nutrien memberi sumbangan besar
dalam usaha anti penuaan anda! 
ia memberi anda pendekatan yang lengkap,selamat dan efektif dalam pembaharuan kulit !


faedah-faedah kesihatan:
-memperlahankan penuaan sel.
-memanjangkan jangka hayat sel tunjang kulit.
-memelihara keupayaan pembaharuan tisu kulit.
-mengurangkan kedutan dan garis halus.
-mempercepat pertumbuhan tisu kulit.
-menyokong fungsi sel dan melindungi sel.
-mengekalkan kelembapan kulit dan memberikan nutrien.
-merencatkan penghasilan melanin.
-mencerahkan warna kulit.
-mempermuda kulit.


alami kesan anti-penuaan dalam 15 hari:
-wajah cerah berseri.
-kulit kekal lembab dari lapisan asas.
-kulit muka anjal dan tegang.
-faktor-faktor yang memperbaharui dan mempermuda kulit dipergiatkan.
-penampilan kulit sempurna dengan ph seimbang.
-permukaan kulit yang gebu dan licin dengan keupayaan perlindungan terhadap uv.


satu kotak: 50mlx15 botol untuk tempoh sebulan.
cara penggunaan: minum 1 botol setiap pagi sebelum sarapan untuk tempoh 10 hari pertama
dan diikuti 1 botol setiap 2 hari.
harga: RM133.
tempat beli: boleh didapati di semua farmasi utama di malaysia.

untuk maklumat lanjut:-



taadaaaa ! takde pic sebelum guna hihi.
kalau anda pun nak hasil kulit yang lebih elok,nampak cerah berseri,rasa lembut dan anjal,
kena amalkan total image apple stem cell+salmon & silk peptide ni tau.



adik saya pun cuba jugak.sebelum dan selepas minum total image apple stem cell + salmon & silk peptide.kulit dia jadi lebih tegang,nampak cerah dan berseri.tengok kat kawasan mata tu...ada beza kan?
selain tu masalah sembelit dia pun jadi ok.



FREE SAMPLE UNTUK 20 PEMBACA BERTUAH !!!
anda pun boleh cuba dan dapatkan 1x total image apple stem cell drink+RM8 watsons voucher.
caranya mudah sahaja...

tinggalkan komen anda di entry ini dan sertakan maklumat ini serta jawapan:
nama:
email:
nama facebook:
jawapan:


soalan:
"apakah 3 bahan utama yang terdapat di dalam rumusan total image apple stem cell drink?"



selamat mencuba !
tq.


UPDATE 11.12.13:
kempen ini telah telah tamat dan pembaca bertuah telah pun dipilih.
terima kasih.