product review: total image apple stem cell dan free sample untuk pembaca blog saya !

Assalamualaikum.



baru2 ni saya diberi peluang untuk mencuba produk 
total image apple stem cell +salmon & silk peptide.
adik saya pun cuba produk ni,jadi saya nak kongsi kebaikan produk 
dan hasilnya macam mana.
p/s: baca sehingga habis,akhir entry ni nanti saya akan bagitau macam mana caranya
untuk dapatkan free sample total image apple stem cell  ni :)



packagingnya di dalam kotak macam ni.
thanks total image,siap ada ribbon lagi.santa clause sangat kan..ihiks !



tak sabar nak sahut cabaran bila dah dapat produk ni.
rasa bahagia macam dapat hadiah..haha.



wanita2 harus exited bila nampak perkataan 
*ANTI PENUAAN.
*MEMPERBAHARUI SEL KULIT.
*MELEMBUTKAN DAN MELEMBABKAN KULIT.



maklumat produk ada ditulis di kotak.



kebaikan dan fungsi 3 bahan utama produk ini.



satu kotak ni mengandungi 15 botol untuk tempoh sebulan.



maklumat juga ada di pamphlet produk.



satu botol 50ml.produk ni sangat mudah.minum satu botol setiap pagi sebelum sarapan
untuk tempoh 10 hari yang pertama,diikuti 1 botol setiap 2 hari.
senang,buka penutup terus minum..tak payah bancuh.minum macam minum air kotak je.
rasa dia pulak sedap ! rasa jus laici,tak rasa hanyir pun.jadi nak cantik tak payah seksa diri
makan atau minum benda yang tak sedap.sila cuba produk ni ok sebab sedap dan bagus
untuk kecantikan kulit.



selain kandungan utamanya apple stem cell,salmon roe peptide dan silk peptide,
produk ni juga mengandungi banyak lagi bahan dan vitamin yang bagus untuk kecantikan kulit dan
ianya halal.


total image apple stem cell+salmon & silk peptide dirumuskan menggunakan teknik kultur tisu tumbuhan
yang inovatif.ia mengambil peranan dalam melindungi sel tunjang kulit dan mendorong pembaharuan sel.
memandangkan peranan penting sel tunjang terhadap penuaan kulit,total image apple setm cell+salmon
 & silk peptide tampil dengan rumusan yang menggunakan sel tunjang daripada sejenis epal yang
jarang dijumpai.pokok epal yang sangat tua ini sememangnya terkenal dengan tempoh penyimpanan
yang luar biasa lamanya.buahnya tidak mengering/mengecut dalam tempoh penyimpanan yang lama.

fungsi total image apple stem cell+salmon & silk peptide bukan ini sahaja,
ekstrak acerola yang kaya dengan vitamin c melindungi kulit daripada menjadi gelap.
peptida telur ikan menggalakkan pembaharuan sel tisu kulit manakala peptida sutera berupaya
mengekalkan kelembapan kulit.ia bertindak sebagai kubu pertahanan yang memerangkap air
bagi melembabkan kulit yang kering.pendek kata total image apple stem cell+salmon & silk peptide yang diperkaya dengan pelbagai esen dan nutrien memberi sumbangan besar
dalam usaha anti penuaan anda! 
ia memberi anda pendekatan yang lengkap,selamat dan efektif dalam pembaharuan kulit !


faedah-faedah kesihatan:
-memperlahankan penuaan sel.
-memanjangkan jangka hayat sel tunjang kulit.
-memelihara keupayaan pembaharuan tisu kulit.
-mengurangkan kedutan dan garis halus.
-mempercepat pertumbuhan tisu kulit.
-menyokong fungsi sel dan melindungi sel.
-mengekalkan kelembapan kulit dan memberikan nutrien.
-merencatkan penghasilan melanin.
-mencerahkan warna kulit.
-mempermuda kulit.


alami kesan anti-penuaan dalam 15 hari:
-wajah cerah berseri.
-kulit kekal lembab dari lapisan asas.
-kulit muka anjal dan tegang.
-faktor-faktor yang memperbaharui dan mempermuda kulit dipergiatkan.
-penampilan kulit sempurna dengan ph seimbang.
-permukaan kulit yang gebu dan licin dengan keupayaan perlindungan terhadap uv.


satu kotak: 50mlx15 botol untuk tempoh sebulan.
cara penggunaan: minum 1 botol setiap pagi sebelum sarapan untuk tempoh 10 hari pertama
dan diikuti 1 botol setiap 2 hari.
harga: RM133.
tempat beli: boleh didapati di semua farmasi utama di malaysia.

untuk maklumat lanjut:-



taadaaaa ! takde pic sebelum guna hihi.
kalau anda pun nak hasil kulit yang lebih elok,nampak cerah berseri,rasa lembut dan anjal,
kena amalkan total image apple stem cell+salmon & silk peptide ni tau.



adik saya pun cuba jugak.sebelum dan selepas minum total image apple stem cell + salmon & silk peptide.kulit dia jadi lebih tegang,nampak cerah dan berseri.tengok kat kawasan mata tu...ada beza kan?
selain tu masalah sembelit dia pun jadi ok.



FREE SAMPLE UNTUK 20 PEMBACA BERTUAH !!!
anda pun boleh cuba dan dapatkan 1x total image apple stem cell drink+RM8 watsons voucher.
caranya mudah sahaja...

tinggalkan komen anda di entry ini dan sertakan maklumat ini serta jawapan:
nama:
email:
nama facebook:
jawapan:


soalan:
"apakah 3 bahan utama yang terdapat di dalam rumusan total image apple stem cell drink?"



selamat mencuba !
tq.


UPDATE 11.12.13:
kempen ini telah telah tamat dan pembaca bertuah telah pun dipilih.
terima kasih.




39 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

NOR ASHIQIN HISHAMUDDIN said...

Assalammualaikum

Nama: Nor Ashiqin Hishamuddin
Email: shiqin.nexus7@gmail.com
Nama facebook: Nor Ashiqin Hishamuddin
Jawapan: Apple Stem Cell,Salmon Roe Peptide dan Silk Peptide

Miss Ongy (Wanie) said...

nama: Nur Syazwani Norridwan
email: anne_smksb@yahoo.com
nama facebook: Syazwani Ridzwan
jawapan: Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide dan Silk Peptide

Zarina Dan said...

Hi Zoey,

Sblm nih silent reader ja. Tapi tgk entry nih teruja plak..hehe.. nk try la..

nama:Zarina Bt Dan
email:aminina0205@yahoo.com
nama facebook:Aviceanna Zarina
jawapan:1)Apple Stem Cell 2) Salmon Roe Peptide 3) Silk Peptide

Thanks Zoey!

Suzlin Azreena Nordin said...

nama:Suzlin
email:busymonkey07@gmail.com
nama facebook:Suzlin Azreena Nordin
www.facebook.com/ciksuzlin
jawapan:apple stem cell+salmon & silk peptide

Nurul Atiqah Ahmed said...

salam hormat sis..
terbaca entry ni sebab appear kat dashboard saya. wahh. macam best je.. teringin nak sampel sebab terasa diri ini kelihatan tua sebelum usia.. uarghh.. taknak begitu.. sobs sobs.. kalau dapat sampel, serasi dengan saya, boleh start kumpul duit untuk beli nanti. maklumlah, student. hehe..

okay..

meh nak try jawab soalan.

jawapannya :

rumusan total image apple stem cell drink mengandungi 3 bahan utama iaitu apple stem cell atau sel stem epal yang berfungsi untuk melambatkan kedut-kedut penuaan.

Bahan kedua, salmon roe peptide atau salmon telur peptida. First time dengar, tapi kalau baca kat info yang sis share, ia berfungsi sebagai anti-oxidation, terus macam yakin je dengan produk ni.

Bahan ketiga, silk peptide atau peptida sutera. First time jugak dengar. Befungsi untuk lembapkan kulit yang kering. Woah. lagi laaa tambah minat. siapa taknak kulit lembut kan?

Alhamdulillah, done answering the question.

Details :
Nama : Nurul Atiqah binti Ahmed
Emel : nurulatiqah_ahmed@yahoo.com
Facebook : Nurul Atiqah Ahmed


Salam hormat, sis.
Wassalam.

cik dyla said...

nama: norfadila jamhuri
email: fadh.jams@gmail.com
nama facebook: Dila Dila
jawapan: apple stem cell+salmon & silk peptide


siti faridah said...

Nama: siti faridah
Email: faridahahamed@ymail.com
Nama facebook: siti faridah
Jawapan: apple stem cell +salmon & silk peptide.

najihah mz. said...

Nampak macam best je kan.. lagi best kalau dapat free.hihi.

Nama : Najihah Mohd Zaki
Email : jiehamz@gmail.com
Fb : Jia Xiaojie

Jawapan : apple stem cell, salmon roe peptide & silk peptide

Izz Hazwani said...

nama: Izz Hazwani
email: izzanywhere@gmail.com
nama facebook: Izz Hazwani
jawapan:

apple stem cell
salmon roe peptide
silk peptide

:)

dEdEQ dE wIshEs said...

nama: WAN NAJIHAH KARIMAH
email: nojiejihah@yahoo.com
nama facebook: Dedeq De Wishes
jawapan:kandungan utamanya apple stem cell,salmon roe peptide dan silk peptide

zaty89 said...

nama:nadzaty azma mohd nasir
email:zatyazma@gmail.com
Nama facebook: nadzaty azma mohd nasir
www.facebook.com/MaluriSayang
jawapan:apple stem cell+salmon & silk peptide

farah deena said...

Menarikkk. mmg dah lama cari product ni untuk mak kite. hehe.

nama:Farahdeena Bt Fisal
email: farahdeenafisal@yahoo.com
nama facebook: Fuziah Saad
jawapan:

1.apple stem cell
2.salmon roe peptide
3. silk peptide

Sha Purple said...

nama:Nur Syahirah
email:sherry.purple@gmail.com
nama facebook:Sha Purple
jawapan: 3 bahan utama adalah Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide & Silk Peptide

Mulan Mia said...

As salam
Nama : Rabbiyatun Adawiyah
Email : mulanmia@rocketmail.com
Nama facebook : mulan mia
Jawapan :
1) Apple stem cell
2) Salmon roe peptide
3) Silk peptide

Ziloveyous said...

Nama : Nur Syahirah bt Mohd Razib
Email : auliayulia90@gmail.com
Nama Facebook : Eyra Razib
Jawapan : Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide, & Silk Peptide.

:)

ANILZA LINA ! said...

nama: AZLINA BINTI HAPIP
email: azlina_hapip@yahoo.com
nama facebook: AZLINA HAPIP
jawapan: APPLE STEM CELL , SALMON ROE PEPTIDE , SILK PEPTIDE

mahirah mohd said...

nama:Mahirah Mohd

email:airamahira@gmail.com

nama facebook:e-rah mishi-moshi

jawapan: Apple Stem Cell , Salmon Roe Peptide dan Silk Peptide

Liana said...

Nama:Juliana Razali
Email:lianarazali760@yahoo.com
Nama Facebook:Nana Razali
Jawapan: 1)Apple Stem Cell 2)Salmon Roe Peptide 3)Silk Peptide

Nurul Athirah said...

Name: Nurul Athirah
Email: nurulathirahms@gmail.com
FB Name: Nurul Athirah
Answer: Apple Stem Cell + Salmon Roe Peptide & Silk Peptide

Mohon ada luckkkk...fuhhhhhh

tq ZZY...

xieoanna said...

nama:NORZIANA IBRAHIM
email:xieoanna87@gmail.com
nama facebook:Norziana ibrahim
jawapan: 3 bahan utama adalah Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide & Silk Peptide

shu said...

nama:Nur Shulaili Sareh Husin
email: white_blood7@yahoo.com.my
nama facebook: Nur Shulaili
jawapan:3 bahan utama yang terdapat di dalam rumusan total image apple stem cell drink ialah Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide & Silk Peptide

Gadis Chubby said...

Assalamualaikum

NAMA: NOOR ATIQAH SANI
EMAIL: ikathequeen@yahoo.com
FB: https://www.facebook.com/noor.atiqah.35
JAWAPAN:

1.apple stem cell- ANTI AGING
2.salmon roe peptide- ANTI OXIDATION
3.silk peptide- PROMOTES SKIN REGENERATION

- sya nak menang kerana sy nak kulit sy nampak cerah dan berseri :)

ct hasma said...

nama:siti hasma
email:babyz_iqti@yahoo.com
nama facebook:ct hasma
jawapan: 3 bahan utama adalah Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide & Silk Peptide

MiKi MoUsE said...

nama: Siti NurSalimi Ruslee
email: mimiruslee@gmail.com
nama facebook: Siti NurSalimi Ruslee
jawapan:apple stem cell,salmon roe peptide dan silk peptide

Asha Lya said...

Assalamualaikum Siti..kita join

nama:Asha Lya
email:Lyacraft13@gmail.com
facebook:https://www.facebook.com/sweetie.cool.338
jawapan: 3 bahan utama adalah Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide & Silk Peptide

MiMie AddNin said...

nama:mimie addnin
email:zeepinabag@gmail.com
nama facebook: Mimie Addnin
jawapan: apple stem cell, salmon roe peptide, silk peptide

♥ imperfect ♥ said...

nama: Saiyidah Aisyah Binti Hanzah
email: aisyahhanzah@gmail.com
nama facebook: Saiyidah Aisyah Hanzah
jawapan:

3 bahan utama yang terdapat di dalam rumusan total image apple stem cell drink :

1. Apple Stem Cell
2. Salmon Roe Peptide
3. Silk Peptide

hanani fiee said...

nak !! hehe

Nama : Roshanani bte Mat Idrus
email : bucukmasam_93@yahoo.com
nama fb : hanani idrus
jawapan : 3 bahan utama

1) Apple Stem Cell
2) Salmon Roe Peptide
3) Silk Peptide

jali jai said...

nama:Juliana binti Razali
email:lianarazali760@yahoo.com
nama facebook: nana razali
jawapan: 1) Apple Stem Cell
2) Salmon Roe Peptide
3) Silk Peptide

PuTeRi NaDia said...

nama: nurul atika afifa binti mohd dzulkefly
email:faizalatika@yahoo.com
nama facebook: princess nadia(aishiteru)
jawapan: 3 bahan utama:-
a) Apple Stem Cell
b) Salmon Roe Peptide
c) Silk Peptide

Hann said...

Assalamualaikum :)

Nice review, kebetulan tengah browse tentang stemcell n then terjumpa your blog. Thanks dear.


Nama : Hann Rahani
Email: hannrahani@ymail.com
Facebook: Hann Rahani
Jawapan:
- Apple Stem Cell
- Salmon Roe Peptide
- Silk Peptide

Unknown said...

NAMA : FARHANA RAZAKI
EMEL : FARHANARAZAKI@GMAIL.COM
FACEBOOK : FARHANA RAZAKI

JAWAPAN

-APPLE STEM CELL
-SALMON ROE PEPTIDE
-SILK PEPTIDE

dilaella Ella said...

Assalam Cik Siti..nak cubalah :)

Jawapan : Tiga bahan utama dalam Total image apple stem cell iaitu:
Apple Stem Cell, Salmon Roe Peptide dan Silk Peptide.

Nama: Noradilah Parimus
Email : Dila_ella@ymail.com
Facebook : https://www.facebook.com/dila.ella.92

sahila ayub said...

nama: nursahila ayub
emel: sahila.ayub@gmail.com
fb: sahila ayub
jawapan: apple stem cell, salmon roe peptide, silk peptide

Elin Elisa Khairul said...

assalamualaikum

nama: Elin Elisa bt Khairul
email: eyukari@yahoo.com
fb: Elisa Elisa
jawapan: apple stem cell, salmon roe peptide, silk peptide

zuramira said...

haii salam. ;)

nama: nurul nazura
email: purple_2302@yahoo.com
fb: Nazura Umira
jawapan: apple stem cell, salmon roe peptide, silk peptide

Diana said...

mcm best je ni..nk cuba la:)

Mama Safiy Arfan said...

lenkali buat lg eh hehe..nk jgk benda ni ahaks

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN