Product review: Lohashill L-Glutathione scrub cherry strawberry.

Assalamualaikum.


scrub badan adalah acara wajib untuk saya..
dan juga girls2 kat dalam rumah ni(apesal nyampah sangat nak kena sebut 'girls2'?.semua mak2 dah T_T).
hari ni saya scrub badan pakai scrub baru.dah lah comel,berkesan pulak tu.
lepas ni boleh lah bersembang kencang kat CCE dan sekelian girls
"aku ada scrub best weh..." dengan gaya mak datin.tapi haku rasa mak datin pun tak 
cakap stail macam tu T_T



produk:
Lohashill L-Glutathione scrub 320ml
harga: 
RM37 (WM), RM40(EM).*harga promosi.
PROMOSI ! : free gift untuk 20 pembeli terawal !


ada 3 perisa..eh! 3 haruman....tapi yang available cuma cherry strawberry dan apple.


\
the packaging.saya guna yang cherry strawberry.
hoi laaa...kenapa cute sangat ni? *nangessss...
nampak kecik kan? sebenarnya sangat besar,320ml.sebesar lengan saya(dari siku ke pergelangan tangan).
cuba tengok tangan awak semua,dari siku ke pergelangan tangan tu besar/panjang kan?
berapa tahun nak habis pun tahu lah..untung sungguh.


bahagian belakang packaging.
ada cara2 guna dan kebaikan produk.takyah lerr bajet baca bahasa korea,
bawah tu ada bahasa inggeris tu haaa....(bebel cam mak nenek T___T)



ini kisah benar,tuan blog ni dia pelik sikit.pantang nampak benda comel terus nak pakai
tak pandang kiri kanan dah.lepas tu bebel sorang2 kenapa isi produk tak keluar.
rupanya....... T_______T (sila rujuk gambar kiri).
kat dalam dia tutup camgitu(tak tahu nak sebut apa).kena tanggalkan lah thambi..
makcik sebelah rumah pun gelak nanges2 kalau dia tau haku bengap camgini.. -.-'

packaging macam ni lebih hygiene sebab takyah celup tangan untuk ambil produk.
cuma picit saja.picit produk lah hoi !(emo pulak dia).



tekstur dia jenis gel yang ringan dan sejuk.
bila kena kulit rasa macam air je.tak melekit dan tak rasa 'berat' macam kebanyakan scrub.
picit dan sapu rata2 kat kawasan badan.


mula2 sapu,tekstur dia gel kan,teruskan sapu..lepas tu dia akan bertukar jadi macam gambar kiri ni.
teruskan sapu/tonyoh lagi sampai lah dia keluar semua hitam2 macam gambar kanan ni.
itu lah daki2 tersembunyi yang dah keluar.
dalam proses ni mungkin produk tu akan 'hilang' seolah olah dia menyerap kat dalam kulit,
jangan tertipu,terus ja tonyoh sampai keluar hitam2 macam gambar kanan.


produk ni boleh pakai sebelum atau selepas mandi.
tapi saya suka guna sebelum mandi.waktu kulit kering tu terus scrub.
habis scrub,mandi..waktu mandi ni saya akan gosok2 badan untuk hilangkan sisa daki dan scrub.



serius tak tipu,ini daki2 yang keluar selepas scrub satu badan guna produk ni !
ini antara scrub terbaik yang saya pernah guna.




KATA PENGELUAR:
- menyembunyikan jeragat dan lingkaran gelap yang tak sekata.
- membuang kotoran pada kulit anda dan sel2 mati.
- membuat kulit tubuh lebih segar,lembut dan gebu.
- memberi kesan wangian sepanjang pemakaiannya.
- menghilangkan pigmentasi.
- menyejukkan kulit.
- mempercepatkan proses penggantian sel dan menghilangkan parut.
- menghilangkan masalah kulit kusam.


HASIL PEMAKAIAN SAYA:
- antara scrub terbaik yang saya pernah guna!
- tekstur ringan dan sejuk.rasa macam scrub badan guna air.
- cepat bertindak menghilangkan daki.daki mudah tanggal lah kiranya.
- bau wangi sangat2! rasa macam nak makan dessert bila bau dia.
- tak melekit macam kebanyakan scrub lain.
- boleh nampak kulit cerah sikit lepas scrub.rasanya sebab dia dah tanggalkan daki2 hitam tu kan.
- botol besar sangat! untung beli sebab tahan lama.
- packaging comel.letak atas meja solek nampak comel2 je produk saya guna..
bhahaha..bab comel no.1...
- yang penting berkesan dan lepas scrub memang kulit rasa bersih dan nampak bersih.


overall sangat suka dengan produk ni.
sangat berkesan.tengok sendiri lah berapa banyak daki saya yang keluar.



sekali lagi kat mana nak beli?


cepat order sebab 20 pembeli terawal akan mendapat free gift !




like fanpage saya di:



klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

Product review: Doll eyeliner.

Assalamualaikum.


segmen mereview produk comel kembali lagi..POMPOMPOM(bunga api).
tak sah lah kalau bukan dari onlineshop chantek selalu
p/s: banyak entry review sebab saya suka review dan share benda yang saya rasa best.


Doll eyeliner.
harga: RM13 (tak termasuk pos).
tempat beli(onlineshop): chantek selalu(klik sini)



mak datin sangat gaya dia -.-'
bukan main style lagik dia punya packaging tu.
sesuai sangat dengan kiteeee....(nyampah! haha).
p/s: dia ada beberapa lagi design dan warna botol yang cantik2.
sila tengok kat fb chantek selalu ok(klik link saya letak di atas tadi).



cutenye awak ni.dah lah warna pink.saje jeee nak buat kite geram2 kan.
bentuk dia kecik je..senang nak sumbat kat dalam bag.



uniknya eyeliner ni sebab dua2 belah penutup tu ada celak !
berus untuk liquid dan atasnya celak pensil.


liquid eyeliner.berus dia tu buat garisan eyeliner jadi halus sangat tapi
senang betul nak apply.takyah risau sapuan eyeliner jadi comot ke hape.
tangan tak stabil macam saya pun boleh dapat garisan eyeliner yang cantik dengan berus ni.
kanan tu pulak hasil garisan guna eyeliner ni.warna dia pekat dan melekat di kulit.



pensil eyeliner.
yang ini pun senang nak garis sebab dia lembut.warna pun terang jugak.



ini guna liquid eyeliner.saja buat garisan nipis2.lawa hasil dia !
senang garis,cepat kering,warna pekat dan yang penting waterproof!
saya sangat pentingkan eyeliner yang waterproof  sebab..errr...sebab...
hoi ratu air mata lah ! (pecah rahsia dia).


saya pakai sampai satu hari suntuk dan bila balik rumah try check semula.
waahhh hebat betul..eyeliner tak comot atau hilang..tapi takyah arr gatal tangan nak tonyoh2
semata2 nak test benda ni betul2 waterproof ke tidak.itu punya kes memang lah hilang(bebel je dia ni).
setiap kali mekap saya akan pakai eyeliner ni.ini betul2 tau,
bukan tipu2 sebab nak bodek owner dia ke apa..kahkah.malu aiiii..



ini eyeliner pensil.
tuan blog over lebih,sebab tu dia garis eyeliner ala2 'galak' kononnya.
senang garis dan senang lekat.
warna pekat dan lembut je time garis tu.tapi awas ye! ini tak waterproof.
kalau nak buat base untuk eyeshadow(warna gelap) pun boleh jugak sebab tekstur dia lembut dan pekat.



overall suka sangat eyeliner ni terutama liquid eyeliner yang best dan dah tentu lah cantik.
lepas tu bentuk comel pulak kan..haisshhh..bonus tu.



kat mana nak beli?
sini: chantek selalu(sila klik sini)
(bukan saya yang jual.sila klik link di atas ni).


like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


like fanpage mekap dan tudung di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


klik nuffnang nak kawen.
tq.

Product review: Cathy doll petit tint(untuk bibir).

Assalamualaikum.


onlineshop chantek selalu selalu je ada benda yang comel2.
sebab tu selalu kena serbu.penserbu terhebat dah tentu lah gadis2 yang suka benda comel
dan suka nampak comel ! calit sikit..calit sikit..(geng)..(-_-")


kali ni saya nak review benda comel dan akan buat kita nampak comel.
"comel tak kak ton?"
"comel kak tonnnn"
minta maaf lah kak ton,kak ton pun boleh kalah lah kalau kitaorang gadis2 pakai
benda yang saya nak tunjuk ni...kahkah(tak kak ton..saya tak gelak kat kak ton pun..saya rasa kak ton memang lawa dan awet muda..anak kak ton lagi lawa..klu uolss terer sila teka sapa anak dia..jeng2x.).


Cathy doll petit tint.
harga: RM10 (tak termasuk pos).
tempat beli(onlineshop): chantek selalu(sila klik sini)


ohmai..! ohmai..! kenapa kamu comel sangat ni wahai petit tint?
teruja rasa hati bila tengok packaging comels begini T_T
ada 3 kaler.pinky pinky,redy red dan orangi orange.



dengan bentuk macam ni memang senang nak apply kat bibir.



kan dah cakap memang senang nak apply kat bibir.
buka penutup dah boleh terus sapu di bibir.boleh control pengeluaran produk sambil sapu.
eh?! pengeluaran produk pula..kau ingat ini kilang ke hape? bhahaha..



ini warna pinky pinky.
dalam packaging dia nampak oren tapi isi sebenar warna pink.


redy red ialah warna merah.
dalam packaging nampak gelap scary i told u ! wakaka..
tapi warna asalnya merah.atau sekali nampak oren jugak.
nampak je macam terang dan menakutkan tapi tengoklah kat bawah nanti hasil selepas pakai camne.
mesti terjatuh hati punya (^_^*)


orangi orange dah sah2 warna oren.
warna asalnya sangat2 oren.


HASIL SELEPAS PAKAI DI BIBIR:

ini saya pakai warna pinky pinky.
ohmai ! ini warna terpaling favourite !warna dia jadi soft sangat kat bibir.
cce pulak pakai warna orange tapi nampak tak jelas sangat sebab dia pakai sikit kot.
*tudung saya tu dari fabulousiti beauty & closet



yang ini saya pakai warna redy red.
nampak kaler dia sebelum pakai cam hardcore gila,tapi bila dah pakai di bibir
bukan main soft lagik.lawa tau.



ini pula warna orangi orange.
jangan pandang warna oren sebelah mata.
oren adalah trend dan oren dari petit tint ni sangat cantik.


- produk ni diformulakan di korea.

- ada vit-c,Q10 dan collagen.

- bau dan rasa macam candy ! hoii jangan telan lah !

- produk ni macam lipgloss ada,macam lip tint pun ada.

- bila pakai warna dia jadi soft.kita boleh control lah nak bagi terang ke tak.

- tahan lama dan tak mudah lekat kat gelas minuman.

- bibir akan jadi kering sikit(normal untuk produk bibir yang buat warna tahan lama).
so,boleh pakai dengan lip balm atau lip gloss supaya bibir lebih lembab.
gabungkan warna petit tint dengan warna lipgloss lain yang lembut2 pun cantik juga.

- saiz kecil dan senang nak sumbat dalam bag.

- penutup dia tak membuatkan produk tu meleleh dan comotkan luaran dia
(dan dah tentulah tak comotkan barang2 kita kat dalam bag tu).

- overall memang saya suka produk ni.
sekarang kalau keluar memang pakai ni saja sebab tahan lama dan warna cantik.
feeling gadis korea sebab nampak comel..kahkah(gelak pembajet comel).
cce pun berebut nak pakai bila keluar.feeling korea jugak lerr tu.....



sekali lagi kat mana nak beli?
kat sini: chantek selalu(klik sini)
(bukan saya yang jual tau,klik je link atas ni).
*sementara stock tengah ada nih cepat2 lah serbu beli.


like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


like fanpage tudung dan mekap di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

Product review: Cathy doll L-GLUTATHIONE magic cream.

Assalamualaikum.


comelnya...comelnya..comelnya tuan blog... KAHKAH.. lebih2 pula.
saya nak review produk yang super comels dan super best !
sedang menaip pun rasa nak menangis jerit2 sebab histeria tengok benda ni comel
(kalau tak over memang bukan tuan blog -.-').


ayuh geng kita review apa yang bestnya produk comel ni.
p/s: gambar hasil penggunaan tak edit bagi putih atau glowing tau.memang tu lah hasil sebenar.
.
.
.
Cathy doll L-Glutathione magic cream.
berat: 130ml
harga termasuk pos: RM40(s/m), RM 43(s/s).
tempat jual(onlineshop): chantek selalu(sila klik sini)


the packaging! warna pink dan sangat comel.
bahagian belakang kotak terdapat details2 produk seperti efek,cara pakai dan bahan2.



ingat luar je ke yang comel? di dalam bukan main lagi comel dia.
sape lah yang cipta produk ni?(lebih2 tau..).
didatangkan dalam bentuk tiub dan senang nak pegang.
packaging tiub ni pun ada details2 produk.



saya suka sangat dengan penutup dia.ini pun comel.
pusing saja untuk buka tiub.
jenis tiub macam ni lebih hygiene sebab takyah celup guna jari untuk ambil produk.
cuma picit dan kita boleh control sebanyak mana produk yang keluar.



untuk  kawasan muka,saya dot2 kat kawasan yang diingini.
lepas tu sapu sampai rata di kulit.
produk ni jenis krim dan putih pekat,tapi tekstur agak lembut dan senang nak apply.



kiri: sebelum pakai produk.
kanan: selepas pakai produk.
ini pakai krim ni saja.tak pakai apa2 bedak atau produk lain.
hasilnya selepas pakai kulit jadi lebih cerah dan glowing !
bila duduk kat bawah cahaya memang lagi real nampak cerah dan glowing.
bersinar2 macam kulit ni licin sangatlah..padahal produk ni yang magic.
bukan tu je,kulit jadi lebih lembut dan lembab.
mula2 try krim ni saya ingat dia berminyak sebab tekstur dia tu..tapi bila pakai lembut dan lembab je.
tak minyak pun.pori2 dan kemerahan dah kurang kelihatan.suka !



krim ni jugak boleh dipakai di kawasan badan.
cara pakai sama jugak,sapu je rata2.nampak macam banyak je krim tu saya pakai kan?
krim ni memang pekat macam ni.sapu sikit pun dia jadi macam ni tapi jangan risau.
sapu rata2 nanti dia jadi ok.




hasilnya.
kiri: sebenarnya tu tangan kanan saya.tak pakai krim ni.
boleh nampak beza warna antara tangan dengan muka kan?
tangan gelap sebab tak pakai krim.muka cerah sebab pakai krim.

kanan: tangan kiri saya yang pakai krim.nampak cerah kan?
now uolss beza lah sendiri antara tangan yang pakai dengan tak pakai.
magic woohhhh ! ini memang betul2 boleh nampak putih sekelip mata.
dia bertindak macam krim badan jugak.takyah pakai lotion badan lain dah.


kata pengeluar:
whitening.pore tightening.
 to create a flawless beautifull skin,Cathy doll L-GLUTATHIONE magic cream
provides high premeability with miraculous charm.
natural plan extracts,plant opti blend,ultra soft formula can be used to hide and modify
body defects,to make pore invisible instanly.
intercept ultra violet rays UVA,B and C.
at the same time protect your skin that bieng exposed to the sun more throughly,
especially dark spots,to spot and aura skin.


hasil penggunaan saya:
- produk ni memang best.dia boleh guna untuk muka dan badan.

- krim warna putih pekat.sapu rata2 dia nampak ok kat kulit.

- kalau di muka kulit akan jadi cerah,glowing,lembut dan lembab.

- pori2 dan kemerahan nampak kurang jelas.

- tak berminyak.

- kalau di badan kulit akan jadi cerah,lembut dan lembab.

- kat badan dia berfungsi macam krim badan.

- yang penting produk ni kalis air!
kalau kena air memang tak melekit macam lotion badan dan krim muka biasa tu.

- ada bau yang lembut macam lotion badan.
pakai ni badan bau wangi je(bau tak pening kepala).

- krim dia lembut dan pekat tapi senang sangat nak apply.

- hasilnya serta merta! takyah tunggu2 dah.habis sapu terus nampak kesan dia.

- produk ni dalam bekas besar.kiranya boleh pakai lama,tak cepat habis.



sekali lagi kat mana nak beli?
sini: chantek selalu(sila klik sini)
(bukan saya yang jual ye.harap maklum).
p/s: sekarang stock tengah ada,cepat2 lah serbu beli sebelum kehabisan..menangis kang dek nooon.


like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


like fanpage mekap dan tudung di:
http://www.facebook.com/fabulousiti


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.



awas akaun palsu !


Assalamualaikum.


sebelum ni orang curi gambar saja.kebelakangan ni orang menyamar sebagai saya terus.
takpe lah,apa saja niat dia Allah maha mengetahui.
bak kata ustazah,akhirat itu pasti,kita boleh tuntut disana.
yup! KEPADA ORANG SUKA CURI GAMBAR SAYA,MENYAMAR SEBAGAI SAYA DLL
YANG TIDAK ELOK,SAYA AKAN TUNTUT DI AKHIRAT KELAK!
ingat ye,tak jejak syurga seseorang tu kalau orang dianiaya tak maafkan dia.


sampai sekarang saya tak faham dengan orang suka menyamar dan mencuri gambar orang lain.
apa motif mereka? kadang2 menggatal dengan orang lain dan buat macam2 lagi.atau jugak dia dendam dengan saya? hanya Allah saja yang tau.
dah berlambak akaun palsu kat fb yang saya jumpa(guna gambar saya atau menyamar sebagai saya).
kat tempat lain macam myspace ke,tagged ke,twitter ke entah berapa banyak pun tak tau.
tapi sekarang saya tak peduli sangat.senang je citer,report kat cybersecurity malaysia
dan yang paling penting SERAHKAN PADA ALLAH DAN TUNTUT DISANA KELAK.
sekarang ni senang je nak trace ip addres orang tu.dari situ kita boleh tau lokasi dia kat mana
dan siapa dia..senang kerja kalau report..sebab ip dah ada kan?


yang terbaru.menyamar sebagai saya lepas tu add saya di fb.
takpe..saya serahkan pada Allah.siksaan Allah amat perit sekali.ingat tu.
kesalahan orang ni sangat banyak.
menyamar sebagai diri saya,gunakan nama saya,kelirukan orang lain termasuk customer saya,
mencuri gambar saya,membuat akaun palsu dll.nak report cukup senang.
saman nak? untung2 kaya dahku..kihkih.




senang je nak trace akaun saya yang real.
dalam setiap gambar saya akan letak alamat blog dan fb kan?(url).
url ni macam kat atas tu...fb saya yang real http://www.facebook.com/zoeyzauyah
apa pun nama yang saya ubah(sekarang guna nama siti aafiyah real zzy),tapi url saya tetap sama.
jadi uolss taip url tu terus akan ke akaun saya.lebih senang.
kalau melalui nama naik je akaun2 palsu terutama kalau saya dah tukar nama.





ini fanpage bisnes tudung dan mekap.


url blog saya:

url blog tudung dan mekap:

url youtube:

instagram:
siti_zoey (guna nama).


ini je yang saya ada.akaun kat tempat lain macam myspace ke,tagged ke,
tumblr ke,memang saya tak ada.kalau jumpa tu(url sama macam akaun real saya ke),
memang bukan saya.yang saya list ni je yang saya ada.


kepada orang2 yang suka curi gambar dan menyamar tu,
sudah2 lah dari buat benda yang ada niat tak elok.
ajal maut kita tak tahu,kalau tuan badan yang sebenar tak maafkan macam mana?
jangan main2 oiii..ingat neraka tu seronok ke?



jadi tertipu ye uolsss...
tq.

Review product: Lifebuoy VS Palmolive.

Assalamualaikum.


orang cakap bau sabun mandi pun boleh pengaruhi mood kita.
macam mandi dengan air panas dan sejuk..efek dia pun berlainan kan?
haa'aaaa..lain sangat kan? tambah2 bila saya biasa pakai sabun antibakteria
yang biasanya bau fresh2,pastu tetiba kena pakai sabun ala2 spa..what the? T_T
tak hardcore la weh!


ini saja nak kecoh2 pengalaman mandi dengan sabun berlainan,
bukan review macam biasa tu.."laaa..ingat nak review..kataku pada diriku"
kahkah..tak boleh belah.




selalu beli sabun antibakteria.maklumlah seisi rumah banyak main kuman..EH?!
paling best jenama lifebuoy.
macam2 haruman dan jenis yang dah ditry.hampir semua saya suka.bau best.
paling jatuh hati jiwa dan raga ni yang kaler biru muda ni.
suka bau dia senah oiiii...




taaddaaa !
lepas mandi guna sabun nih rasa segar cergas terus semangat waja pungpang2.
bau melekat,buih banyak..suka..suka weh !



hari tu sabun lifebuoy habis.
apa mimpi entah kak na beli sabun ni..sebagai seorang isi rumah yang tak beli sabun,
maka peluang untuk komplen dan tak suka adalah sebanyak 110020 perpuluhan 23432 sahaja..
ok,FAILED ! apa aku tulis pun aku tak paham..
cik siti oooo cik siti -.-'



bila pakai memang ok jugak.
bau wangi dan buih banyak.tapi lepas mandi rasa nak naik katil tido balik ZzZz...
sensual betul habaq hang !
macam mandi kat spa.otomatik kepala hotak di set supaya rasa relaks,tenang,nak baring2.


sila lah mentry dua2.dua2 pun best dan wangi.
tapi harap maaf palmolive,awak terlalu romantik untuk saya.
saya ganas,perlukan lifebuoy supaya kekal comel.. eh? 
"comel tak kak ton?"  
"comel kak ton...!" kahkah ! 


like fanpage saya di:


klik nuffnang nak kawen(tolong isi tabung perkahwinan saya).
 tq(tuan blog bikin malu saja).






Sponsored Post:HUGO RED wangian terbaru dari HUGO BOSS.

Assalamualaikum.


HUGO BOSS....ok,sebut jenama saja sudah terbayang pewanginya yang harum.
sapa lah yang tak tertarik dengan lelaki yang memakai  pewangi HUGO kan.
23.3.13 saya dijemput ke majlis pelancaran haruman terbaru dari HUGO BOSS iaitu HUGO RED.
walaupun tak dapat join event tersebut sebab jadual bertembung,
tapi mana boleh lepaskan peluang nak kongsi keistimewaan pewangi HUGO RED ni.
thanks to Ng Ji Lian dari HUGO.


PUSHING BOUNDARIES WITH THE DARING NEW MALE FRAGRANCE: HUGO BOSS.
Jared Leto merupakan jurucakap bagi haruman HUGO.
cuba cakap,siapa yang tak terjatuh hati pada beliau? owh..dan pewangi HUGO RED juga...
haha.(cover line).


Jared Leto dan HUGO RED sangat tepat,sehati sejiwa macam isi dengan kuku..
amboi melampau perumpamaan saya..haha..tak..tak...
tak melampau sebab sifat2 beliau sangat bersesuaian dan menggambarkan  ciri2 haruman 
HUGO RED iaitu PUSHING BOUNDARIES.
kata  beliau: “Pushing boundaries is important for 
everyone – that’s when you find the greatest reward, the biggest breakthrough”.


pada majlis pelancaran tersebut, Will Andrews,P&G Frgrance Creation Team menjelaskan,
“An innovative scent requires an innovative source of inspiration and HUGO Red is a great example of 
this. We wanted to create a perfume for men that captures the idea of pushing boundaries and to 
achieve this we found an unexpected parallel with the behavior of cold and hot metal. The result of 
our creation is a contemporary blend of contrasting ingredients, full of cold and hot tension that 
stimulatesthe wearer and leaves him feeling energized and ready to challenge himself.”


tidak syak lagi,haruman ini sangat tepat untuk lelaki yang sukakan cabaran dan menjangkaui sempadan.
tapi bagi saya,mana2 lelaki pun sesuai dengan pewangi ini.
sapa boleh tolak kalau dengan haruman macam ni? saya pun tak tolak punya walaupun saya wanita..
yess...percayalah saya juga memakai pewangi lelaki( realiti tau! pecah rahsia I...T_T ).
tapi kalau uolss bukan jenis macam saya yang pakai pewangi lelaki,
uolss kaum wanita boleh belikan untuk pasangan masing2 ke,kawan ke atau keluarga tersayang.
kaum lelaki sila beli..pasti jatuh hati..ceceh macam pantun pula.


dilancarkan pada bulan april,pewangi dinamik ini diadun
dari bahan2 berbeza yang memberi inspirasi kepada lelaki untuk
memecah tradisi dan menyerlahkan kreativiti unik mereka.


 the HUGO Red fragrance is built around two contrasting accords: the ‘Solid Chill’ accord 
and the ‘Liquid Heat’ accord, which reflect the different facets of cold and hot metal. 
The ‘Solid Chill’ accord combines grapefruit in the top note with rhubarb in the heart note to create a 
bitter fresh accord with a metallic accent that simulates the underlying strength of solid metal. While 
the ‘Liquid Heat’ accord is characterized by cedarwood and hot amber that blend together in the drydown to convey the heat and fluidity of red-hot metal. 
The transition between the two states of metal illustrates the idea of adapting under intense 
pressure; of going beyond natural limitsto create something new and unique.


Akan mula berada di kaunter pada 15 april ini.


HUGO RED:-
Eau De Toilette  75ml  RM202
Eau De Toilette  150ml  RM291
Shower Gel  200ml  RM85
Deodorant Stick  75ml  RM85
Deodorant Spray 150ml  RM85.



mark dalam jadual,15 haribulan ni mesti serbu kaunter,cuba sendiri dan dapatkan HUGO RED!




this article sponsored by Hugo Boss


tq.