tudung bawal chiffon bidang 60.

Assalamualaikum.


pre-order tudung bawal chiffon bidang 60.

order dan payment:
15.1.14( bermula 9 malam) hingga 20.1.14

pos:
24.1.14

harga:
RM55 termasuk pos.

cara order:
sms atau whatsapp 012-4141421
*sertakan nama,alamat.no.tel,kod warna dan kuantiti.
*sebarang pertanyaan juga boleh sms atau whatsapp,
bimbang kami tak dapat notification jika anda tanya di komen.

details produk:
bidang 60 yang besar.
material chiffon berkualiti tinggi.
tidak jarang.
selesa dipakai(tidak seperti kebanyakan chiffon yang  nipis dan licin).
senang muncung
labuh di depan dan di belakang.
sesuai untuk muslimah.


like fanpage:
follow instagram:
*kami galakkan anda like fanpage dan follow ig sebab kami akan update
status produk dan lain2 info di sana.



saya memakai tudung bawal chiffon bidang 60 warna ungu gelap.



kod warna.



kod warna yang anda boleh pilih.



sebelum ni kami jugak ada guna material chiffon yang sama untuk tudung bawal bulat
dan alhamdulilah kebanyakan customer cakap sangat selesa dan 'sedap' dipakai.
tq sangat2.semoga ramai lagi yang akan pakai tudung bersaiz besar dan labuh.
sekarang ni pun memang dah ramai yang pakai tudung besar dan labuh.
kami di fabulousiti beauty & closet sendiri banyak keluarkan tudung bersaiz besar :)


tq.

2 comments:

RoseBerry said...

cantiknya akak pakai tudung labuh :3. hehe

CikPuan FiDa said...

comeynya awk pkai tdg tu..