bawal bulat dan segi dibuka untuk order dan mekap mac original nak let go.

Assalamualaikum.

pre-order tudung bawal bulat dan bawal segi dibuka.
tapi kali ni hanya terdapat dalam bidang 50 dan 55.
check details di bawah ;)

pre-order bawal bulat dan bawal segi.
bidang 50: RM35
bidang 55: RM37
*beli lebih dari 2 helai dapat diskaun.
*harga belum campur pos.
*adakah harga kami agak mahal? ini disebabkan kami menggunakan material yang lebih berkualiti,selesa,tak licin,tak jarang,senang bentuk dan harganya lebih mahal dari kain biasa.

cara order:
sms atau whatsapp 012-4141421.
bagi details:
nama
no.tel
alamat
jenis tudung(bawal bulat atau segi)
bidang(50 atau 55)
warna
kuantiti
*SERIOUS BUYER ONLY !

keistimewaan:
bawal 2in1,boleh pakai sebagai bawal dan selendang.
material selesa dan senang bentuk.tak licin dan tak jarang.


order dan payment:
1.3.14 hingga 4.3.14
proses tudung:
5.3.14 hingga 7.3.14
pos:
8.3.14 atau 9.3.14


TERHAD UNTUK BEBERAPA PULUH HELAI SAJA YANG KAMI AKAN AMBIL
ORDER.SIAPA ORDER DAN BAYAR DULU,DIA YANG AKAN DAPAT.



contoh pemakaian bawal segi.boleh juga buat style bagi bentuk bulat di depan.
boleh pakai sebagai bawal dan selendang.senang dibentuk.



contoh pemakaian bawal bulat.boleh pakai sebagai bawal dan selendang.
senang dibentuk.



contoh pemakaian bawal bulat.boleh pakai sebagai bawal dan selendang.senang dibentuk.



kod warna untuk anda pilih.




selingan...hehe..saya nak let go foundation jenama mac.mac original beli kat butik dia sendiri.
foundation ni memang terbaik ! makeup artist memang guna jenis ni.
bila pakai tu mekap tahan sepanjang hari.tak berminyak,matte finish.pori2 yang terbuka pun jadi tertutup dan hasilnya nampak natural.punca nak let go sebab tersalah beli warna.nak jual ni lepas tu nak beli foundation ni jugak tapi  nak pilih warna yang lebih sesuai.saya memang pakai foundation ni pun,so jangan ingat saya nak jual sebab produk tak bagus pulak ye.

produk:
mac matchmaster spf15 foundation.

kod warna:
2.0
sesuai untuk kulit melayu.kulit cerah(yellow tone),kuning langsat dan sawo matang.

harga:
RM120(harga asal RM145).

keadaan produk:
original.masih baru,masih elok,masih banyak.baru sangat2 beli tak sampai berapa minggu.
botol besar,produk memang tahan lama.

kandungan produk:
98% masih ada dan elok.saya tak guna sebab warna tak sesuai dengan saya
kecuali saya ada picit sikit untuk test.

sebab nak jual:
warna tak sesuai dengan kulit muka saya.nak jual yang ni dan beli kod warna yang lebih sesuai dengan kulit saya.


berminat untuk beli?
sms atau whatsapp 012-4141421
*SERIOUS BUYER ONLY.



like page saya:

like page tudung dan mekap:


tq.




1 comment:

reyna said...

Wahh mac