product review: victoria secret coconut passion body mist.

Assalamualaikum.



p/s: jangan lupa mendoakan keselamatan pesawat,penumpang dan crew MH370.
Allah berkuasa ke atas segalanya.hanya Allah yang berkuasa dan tempat kita meminta pertolongan.semoga Allah membantu dan memberi petunjuk..insyaallah.


dulu waktu kecik2 tengok majalah URTV ada ruangan rahsia kecantikan artis.selalu lah retis2 tunjuk depa pakai perfume victoria secret tapi semuanya beli kat londonnn uolsss...sebab takde kat malaysia lagi waktu tu.selaku gadis comel yang suka verangan,saya teringin jugak dan terfikir wangi sangat ke sampai ramai artis nak pakai?mesti eksklusif gila sebab takde kat malaysia.tudia pikiran budak2 waktu tu.ke pikiran haku sorang je? T_____________T .sekarang dah besar2 malahan makin tua begini tak sangka dapat pakai perfume yang dipukul canang artis satu waktu dulu.dah ada kat malaysia dah..tapi takdelah special ada magic ke hape..takdenya bila spray tu bertukar jadik erra fazira ke,tokti ke,che ta ke kan..muahaha.
tak logik pun saya cakap macam ni.



saya tak diminta pun untuk review ni.saja suka nak share dengan orang semua kat mana boleh beli dan best ke idok produk ni kan? lagi pun saya suka dengan layanan owner yang jual ni.agak mesra dan cepat.saya beli kat instagram(ig shop).beli sendiri ye,bukan owner bagi hadiah suruh promote ke hape..jadi jangan salah faham tau.iklas ni..iklas.


produk:
victoria secret coconut passion body mist.

harga:
RM75 free postage.

saiz:
250ml

tempat beli:
instagram nama  kimie_sue
atau whatsapp beliau kat no. 012-2908587




tadaaaa ! selain body mist, dapat sekali bag dan kad vs..lepas tu free face mask.
thanks sue ;)



sampai hari ni saya masih simpan bag vs ni.suka uolss...kaler pink2.




thanks jugak sue.bagi free face mask.layanan pun bagus.




ni lah victoria secret coconut passion body mist.
sebenarnya saya tak tahu baunya macam mana.saya ternampak kat ig seseorang..dia pakai ni.terus tergerak hati nak try jugak.kebetulan saya ada ig kimie_sue dan memang tau dia ada jual.terus lah tanya2.dengar coconut je saya dah dapat bayangkan bau dia macam lemak2 manis tu kan.tak pun bau macam gula2 ke.memandangkan ni 1st time saya cuba,jadi tak berani ambil set sekali body lotion semua tu.takut bau dia pening pala tak pakai nanti rugi lah kan? tapi bila sampai2 terus try memang suka sangat2.bau dia memang sedap.lemak2 manis.macam cookies ada,gula2 ada,macam makanan lah..haha.memang sedap dan tak peningkan kepala(saya sensitif dengan bau,salah bau je mesti sakit pala).adik saya siap suruh beli kat dia jugak sebab bau best.tapi sebenarnya depa kat rumah ni kalau saya beli perfume mesti depa pun berkenan jugak..terer tak pilih bau? muahaha..perasan iolsss.


- bau best ! tak pening kepala,tak terlalu kuat atau 'sweet' sampai sakit kepala.
- bau lemak2 manis dan 'ringan'.macam bau makanan.macam bau cokies ada,gula2 pun ada.
- ini body mist..bukan perfume jenis edp ke,edt ke..so bau dia agak light dan takde lah tahan sampai lama2 sangat.cuma saya perasan,kalau spray bagi kena kulit bau dia lebih tahan lama.
- botol besar dan boleh tahan lama(ikut jugak banyak mana kita guna hari2).
-original sue ambil dari butik dia sendiri kalau tak salah.tapi memang ori lah.
- keseluruhannya saya sangat suka !


tamat.


like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

3 comments:

Puteri Panda said...

RM75? Biar betul? :O

Siti(zoey) said...

Puteri Panda : yup..dan ianya original tau :)

suhadah saad said...

sue suka pure seduction.. ;D mmg kalau pergi VS outlet borong pure seduction satu set tu..